Dead Rising 4 |PC

  • Thread starter Thread starter s.1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dead-rising-4-dlc.jpg

بازی DEAD RISING 4 که ماه ها پیش همزمان با نسخه ی XBOX ONE روی استور ویندوز 10 نیز منتشر شده بود بالاخره برای استیم نیز عرضه شد تا کسانی که علاقه ای به خرید بازی در استور ماکروسافت ندارند فرصت خوبی برای خرید بازی پیدا نمایند.

بازی همچون نسخه های گذشته شما را در انبوهی از زامبی ها رها کرده تا با انواع و اقسام وسایل مختلف به تکه پاره کردن ان ها بپیردازید. داستان بازی به همراه تم طنز و شوخی که از فاکتورهای اصلی این سری بازی به شمار می رود در کنار داستانی جدی همچون گذشته روایت می شود. از تغیبرات این نسخه می توان به بهبود گرافیکی بازی بهبود صدا گذاری افزایش سرعت بازی و در نهایت افزایش محسوس سلاح های بازی مخصوصا سلاح های گرم نام برد.

لازم به ذکر است بازی از نسخه ی جدید قفل DENUVO استفاده می کند.

سیستم مورد نیاز بازی:

  • CPU: Intel i5-2400 / AMD FX 6300
  • RAM: 6GB
  • GPU: GTX 760 (2 GB) / HD 7850 (2 GB)
  • DX: DirectX 11
  • OS: Windows 10
  • Store: 50GB
  • CPU: Intel i7-3770 / AMD FX 8350
  • RAM: 8GB
  • GPU: GTX 970 (4 GB) / R9 290 (4 GB)
  • DX: DirectX 11
  • OS: Windows 10
  • Store: 50GB
 
آخرین ویرایش:
یه مورد fun بازی رو بعنوان مثال براتون شرح میدم :
اره برقی رو برمیدارید و بعد به یه زامبی بیچاره حمله میکنید و با اره برقی اون بیچاره رو از فرق سر تا پایین پا برش میدید و زامبی رو از وسط به دو نیم تقسیم میکنید و خون هست که روی زمین پخش میشه و صدای ناله زامبی بیچاره توی محیط طنین انداز deadrising4_231.jpg !
اگر از دیدن این صحنه ها لذت میبرید ، بهتون پیشنهاد میکنم این عنوان رو از دست ندید ....
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: usmarine and msf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or