Dead Rising 3 | Xbox One

Deadrising 3 هم رسما تو کنفرانس معرفی شد ی گیم پلی عالی هم در حال نمایش هست
گرافیک وحشتناک رفته بالا

خب یه سری اطلاعات جدید
biggrin1.gif

نقشه بازی

93424761619202366190.jpg

یکی از اسلحه های ترکیبی

71828906491702651803.jpg

این یکی هنوز معرفی نشده ولی فکر کن سوار این بشی بری سراغ زامبی ها
yahoo_21.gif

11352146200420201685.jpg

===
ایده ها و اطلاعات اولیه خیلی عالی هستن، به نظرم بتونن موفقیت نسخه اول رو دوباره تکرار کنن

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قراره بازی واسه X360 هم عرضه بشه، ما که فعلا دستمون به نسل بعد نمی رسه پس هر چی زودتر واسه X360 بیاد بهتره :دی
Report: Dead Rising 3 will also launch on Xbox 360 | PIXEL ENEMY

به قول بچه ها لایکم حلالت!! :d بسی خوش حال شدم! :bighug:
البته مث اینکه بازی از ابتدا داشته برای 360 ساخته میشده که کپکام ونکوور گفته به دلیل محدودیت ها بردیمش روی نسل بعد ؟! :d

الان واقعا فکر میکردید مایکروسافت پر فروش ترین بازی لانچش که احتمالا کلی کنسول هم بفروشه روی 360 منتشر میکنه؟:-/ یعنی اون ابلهی که تو یوروگیمر این شایعه رو داده بیرون واقعا تعطیل بوده:دی

الان واقعا فکر میکردید مایکروسافت پر فروش ترین بازی لانچش که احتمالا کلی کنسول هم بفروشه روی 360 منتشر میکنه؟:-/ یعنی اون ابلهی که تو یوروگیمر این شایعه رو داده بیرون واقعا تعطیل بوده:دی
قرار نیست که موقع لانچ عرضه ـش کنه، میتونه بزاره واسه 6 ماه دیگه :دی من که فکر میکنم عرضه بازی روی X360 واقعیت داره :دی پرفروشترین بازی لانچ هم Forza 5 هست اونم با اختلاف زیاد :دی

قرار نیست که موقع لانچ عرضه ـش کنه، میتونه بزاره واسه 6 ماه دیگه :دی من که فکر میکنم عرضه بازی روی X360 واقعیت داره :دی پرفروشترین بازی لانچ هم Forza 5 هست اونم با اختلاف زیاد :دی

از لحاظ تکنیکی شدنی نیست بلکه کمپلت بازی رو عوض کنن. تغییرات زیاد میشه در حد شماره های قبلی:d

از لحاظ تکنیکی شدنی نیست بلکه کمپلت بازی رو عوض کنن. تغییرات زیاد میشه در حد شماره های قبلی:d

به هیچ وجه! :d بازی تا دو سال داشت برای این نسل ساخته میشد که کنسل شد. همینی که الان میبیند رو با گرافیک کمتر بدون هیچ تغییری راحت میتونن برای 360 عرضش کنن! :d

کار آسونیه با توجه به اینکه ایکس وان 8 برابر قوی تر از 360ـه اگه تعداد زامبی ها رو تقسیم بر هشت کنن بازی خعلی هم عالــــی روی 360 اجرا میشه :bighug::d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or