Dead Rising 2 رسما تاييد شد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

deadrising21b.jpg

طبق گفته سايت D-PAD امروز Capcom به صورت رسمي Dead Rising 2 را معرفي كرد. اين بازي دنباله قسمت اول است كه 1.5 ميليون نسخه فقط بر روي X360 فروش داشت. قسمت دوم اين بازي براي X360 , PS3 , PC عرضه خواهد شد.

قسمت دوم بازي چند سال بعد از حوادث قسمت اول در Willamette مي گذرد و حالا حمله Zombie ها به ديگر مناطق امريكا شروع شده است. بازي در يك شهر خيالي به نام Fortune City اتفاق مي افتد كه البته شباهت بسيار زيادي به Las Vegas دارد. همچنين قرار شده وسايل بيشتري در بازي قرار گيرد.

اين بازي توسط Capcom با همكاري استوديو كانادايي Blue Castle ساخته مي شود. همچنين Keiji Inafune تهيه كننده قسمت اول در اين قسمت بازي هم نقش مهمي را ايفا مي كند. هنوز هيچ تاريخ مشخصي براي عرضه بازي اعلام نشده است. مي توانيد ديگر عكس هاي بازي را از اينجا ببينيد.

آخرین ویرایش:
شماره ی یکش رو واسه pc نداده میخوان دومیش رو بدن.مثل انیموشا3 که آدم از داستان چیزی سردرنمی آورد.لااقل خدا رو شکر که داستان جداگانه هست.(اگه داستانی وجود داشته باشه):-"

منظورت اینه یه Chicken May Cry دیگه بسازن؟.
در هر صورت یه شخصیت جدی مثل فرانک به بازیه dead rising نمیخوره.
چون خود بازی تم کمدی داره(اینو دیگه همه میدونن)
یکی باید مثل دانته یا همین eddie riggs یا از این قبیل شخصیت ها باید بذارن.
این نظر منه.
خداییش بی ربط نمیگم

Dead Rising بازی خیلی خوبی هست و گیم پلی تکی از لحاظ که میزنی و میری جلو داشت و خوبه یه همچین بازی ساخته بشه و بغیر از این روش نباید انتظار چیزی دیگه از این داشت .

چرا همین رو مطمئنا میشه بهتر و با نواوریهای بهتر ساخت
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

راجب این شخصیت اول Dead Rising 2 من که عکسهاش رو دیدم خوشم نیومد . میتونن خیلی پخته تر و با ابهت تر طراحیش کنند که بشه روش حساب کرد
_

من خودم تا با شخصیت اول حال نکنم زیاد رقبتی به انجام اون بازی ندارم

یکی باید مثل دانته یا همین eddie riggs یا از این قبیل شخصیت ها باید بذارن.
يهو بگو .... بزن به بازي بره ديگه اين بازي با همون شخصيتي مثل فرانك جذاب هستش نه چيز ديگه اي
چون خود بازی تم کمدی داره(اینو دیگه همه میدونن)
بستگي داره از چه لحاظ به بازي نگاه كني اين بازي وقتي دستتون بياد قشنگ در گيرش بشيد بازي هاي ديگه كمتر به چشتون مياد تنها بازي اي هست كه هرچي تو بازي رو بگردين چيزاي بيشتري كشف ميكنيد به نظر من بهترين بازي 360 هستش ... اينو اونايي كه كاملا درگيرش شدن ميدونن ...

منظورت اینه یه Chicken May Cry دیگه بسازن؟.
شما با این بازی مشکل داری لازم نیست بیای بهش توهین کنی
این بازی به اندازه کافی فن داره و اینقدر هم علکی نیست که شما میای بهش میگی Chiken may cry

شما با این بازی مشکل داری لازم نیست بیای بهش توهین کنی
این بازی به اندازه کافی فن داره و اینقدر هم علکی نیست که شما میای بهش میگی Chiken may cry
الان کلا میشه رابطه ی این پست رو با این تاپیک برای من معلوم کنین؟
در هر کسی نظر خودش رو داره و با این جور بحثا نظرش کوچکترین تغییری نمی کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or