Dead or Alive 5 - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
ساعاتی قبل قسمت بعدی فرنچایز محبوب DOA تائید شد. متاسفانه در این ویدئو هم مثل Ninja Gaiden فقط Ryu ست شخصیت اصلی.
  • متاسفانه SD َ فعلا موجوده برای دانلود و نمیدونم 60 فریم هست یانه.
  • SM فوق العاده زیبائی مشاهده شد.
  • سرعت گیم پلی همچنان سرسام اوره.
این بازی برای 2012 در نظر گرفته شده ست.

---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

دوتا تصویر لیک شده:

http://www.myup.ir/images/73271218002467929424.jpg
http://www.myup.ir/images/40188520289367441841.jpg

• Like
Reactions: DRIVER and Amir09
یک مقدار صورت کرکترها رو واقعیتر از اون چیزی که قبلان بودن طراحی کردن. عالی شده:

برای مشاهده تصویر اصلی (800x474) روی این نوار کلیک کنید.

به عنوان طرفدار DOA از این تغییر استقابل میکنم.

پ.ن. Hitomi-chan ام محبوبترین کرکتر Female ـه Dead or Alive ـه واسه من :x.
پ.ن2. عکس بهتری نتونستم از DOA 4 گیر بیارم که صورتش رو کامل نشون بده :biggrin1:.

AyanevsHitomi01_thumb.jpg

من فقط شماره 4 این عنوانو بازی کردم،باحال بود ولی چون هیچ کی از دوروبریام ازش خوشش نیومد همش تک نفر می رفتمش.لایو هم در دسترس نبود اون موقع.
حالا این بار که اومد تو لایو حریف می طلبم

طی 24 گذشته هیچ کامنتی گذاشته نشده که جای خوشحالی داره واقعان چون نشون میده تنها فن این عنوان خودمم :دی.

نزن این حرفُ آقا!
ما قلبا این بازی رو دوست داریم.خصوصا بوب فیزیکس بازی رو:d
ولی جدا از شوخی دوست دارم گرافیک بازی رو شدیدا ارتقا بدن.نسخه چهارم بیشتر شبیه انیمه بود!

Footage بازی از Gamespot

اطلاعات جدید از بازی برای "طرفداران" DoA5

• The cliff feature has a QTE event that the one falling off can use to catch on and get back up.

• After catching the ledge, the attacking player has the option to either do an attack or a throw while the falling player gets back up. The attacker can decide either, but the falling player only has the options to either block the attack or dodge the throw.

• The player had to be knocked into a certain section of the wall in order for it to fall down and it may not happen all the time. Hayashi didn’t say if it would be an option that can be toggled on or off.

• The holds are a 3 point hold system for weaker holds, and a 4 point “advanced hold” called “expert holds”.

• Some holds allow for a launching attack, making it easy to follow-up a juggle. Unclear which type of holds do this but most likely the “expert” holds.

• The player can sidestep like the new Soul Calibur 5 but it didn’t seem as useful as there were a lot of horizontal attacks.

• There will be a tag mode.

• The power attacks have a delay if you start up, not much reach, and a very high delay if you whiff.

• You can cancel the power attack charge up by side stepping or continue the charge to delay it.

• Most of the power attacks strike at mid level.

• The power attacks can be blocked, and the attacker is in put into a heavy disadvantage if blocked.

• Environment debris can stun you if you’re not careful.

من که دیوانه وار منتظر این بازی هستم
یادم میاد اون موقع که نسخه 4 ام اومده بود کنسولم ریجین جی بود وقتی کنسولم سه چراغ شد و یه پال گرفتم رفته بودم بوشهر که دوباره یه نسخه پال گرفتم و دوباره بازی میکردم
ای یادش بخیر ..:)
کاشکی نقل و نبات این نسخه بیشتر بشه ...:d

اين عنوان فكر كنم سومين بازي بود كه من واسه 360 خريدم.بد مصب تنها مشكلش اين بود كه خيلي سخت اچيومنت باز ميكرد.

به شدت منتظر نسخه جديد هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or