شایعه Dead or Alive 5 در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

deadoralive.jpg

طبق شایعاتی که این چند روزه در نت پخش شده خبر از این میدهد که Tecmo در حال ساخت Dead or Alive 5 است .

بر اساس خبری که امروز در Go Fanboy منتشر شده است ، ایندفعه بازی مالتی پلتفرم خواهد بود و مثل اینکه دیگه این عنوان در انحصار Xbox نخواهد بود .

این در حالی است که قبلا اعلام شده بود که Koei Tecmo در حال کار بر روی یک فرانچایز اشنا و معروف است و این عنوان اختصاصی هیچ کدام از کنسول ها نخواهد بود ! احتمال میرفت این عنوان همان Dead or Alive جدید باشد .

اگر این خبر Go Fanboy درست باشد شما میتوانید عنوان جدید Tecmo را بر روی PS3 نیز بازی کنید .

مانند تمامی شایعات ، شما باید همچنان این امید را در سر داشته باشید که بازی مالتی میشود تا اینکه خبر موثقی برسد .

منبع

نظرها و علایق متفاوته ولی من میانه خوبی با DOA ندارم ! یعنی مثل اریا یه ذره برام سخته ! ما از طفولیت با تمام هیکلمون میپریدیم رو کنترلر و فشار میاوردیم به دکمه ها و Tekken بازی میکردیم :d

بازی های Fighting ی که دوست دارشتم و دارم MK و DOA بود!!
یادمه همون اوایلی که 4ش اومد بحث 5 هم مطرح بود ولی به یکباره نیست شد،البته ایتاگاکی همون زمانا از قسمت 5 هم حرف زده بود و یه جورایی تایید غیر رسمی کرده بود...
تنکس نیما:biggrin1:

دوستان به این نکته توجه داشته باشن که ممکنه بجای dead or alive 5 با xtreme beach 3‌ مواجه بشن:biggrin1:
چون گفتن از سری doa یه بازی دارن میسازن!
خیلی وقت پیش گفتند که با کد نیم Code Chronos دارن یه doa میسازن این همونه؟
اطلاعات تکمیلی:
خوب اینجا نوشته که حالا که دیگه ایتاگاکی نیست احتمالا مولتی پلتفرمه! توی متن هم اشاره کرده که ایتاگاکی فن xbox‌ هست!(از جاپونی جماعت بعیده)
در کل هم من خیلی امید ندارم. احتمالا همون قبلی ها رو نگه میدارن و گرافیک رو بهتر میکنن و یه سری المان میذارن که آسونتر بشه! و البته شما استفاده خاص از کنترلر ps3 رو فراموش نکنید!!
نتیجه میگیرم خاطرات خوب با doa رو به اضمحلال خواهد گذاشت

آخرین ویرایش:
بچه ها این بازیه همون فیلمی هستش که مبارزا به یه مسابقه دعوت میشن و یه دختر هم هستش که واسه پیدا کردن برادرش میره؟!!!
:biggrin1:کاملا بر عکس گفتی!!!
این فیلم رو از روی بازی ساختن- و واقعا جزو معدود فیلمهایی بود که از روی بازی ساختن و
فوق العاده بود برای من(باقیشون عالین:biggrin1: ولی این فوق العاده بود:love::love::love:)

بهتره همون اکستریم 3 رو بسازن خودشون رو اذیت نکنن!:biggrin1:
این کاراکتر ها بیشتر بدرد همون اکس تریم می خورن تا یه بازی فایتینگ!
نمی دونم چرا هر موقع اسم ایتاگاکی میاد تنم کهیر می زنه!:sick:
شفاف سازی:منظورم این نبود که داره این بازی رو این آقای خوشگل میسازه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or