اصلا از بازیش خوشم نیومد هیچ نکته مثبتی نداشت ..داستان که بوووووووووووووق بود گیم پلی هم همینطور .. گرافیکی بوووووووق بود .. در کل نمره من به بازی از 10/3.5 ...:d
بازی واقعا با حال و جذابی هست ! من یه چندتا نکته مثبتش رو می نویسم :
ماموریت های متعدد
ساخت اسلحه
گیم پلی فوق العاده قوی
دیالوگ ها و داستان ( هر چند کشکی ولی بهتر از خیلی بازی ها تو این سبک هست )
اتمسفر نفس گیر
زامبی های مختلف
رانندگی با ماشین
جدا میتونم بگم از کرایسیز 2 که اونقدر داستان کشکی و گیم پلی بی خاصیتی داشت و فقط رو گرافیکش مانور داده بودن بهتر بود . و مهمتر از همه اینکه شما بعد از اتمام بازی باز هم دوست دارید در جزیره چرخی بزنید و ماموریت های فرعی رو هم تموم کنید . کلا برای سرگرمی بازی خوبیه ! و البته کمب هم بازی سخت هست ...
سلام در مرحله اول بازی گیر کردم همون جا که با دوستات در یک خانه کوچیک جمع میشن وبعد در را باز میکنم زامبی ها رو میکشم بعد میرم کنار یک مرد که سونای رو با خون قرمز کرده وبرمیگردم به خانه کوچیک کناردوستانم بعد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان گیر کردم لطفا راهنماییی
دوستان چپتر 2 هستم وقتی اون محل رو میگیریم یک کلی علامت تعجب که به نشانه مرحله است وجود دارد حالا باید با همین چکش ومیله بازی کرد یا تفنگ هم هست اگر هست چه طوری تفنگ بردارم
دوستان چپتر 2 هستم وقتی اون محل رو میگیریم یک کلی علامت تعجب که به نشانه مرحله است وجود دارد حالا باید با همین چکش ومیله بازی کرد یا تفنگ هم هست اگر هست چه طوری تفنگ بردارم