Dead Island:Game Of The Year Edition به زودی عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

به نظر می رسد که Deep Silver آماده است تا بازی موفقیت آمیز سال گذشته خود یعنی Dead Island را در قالب نسخه GOTY Edition عرضه کند.

BRB لیستی را در مورد یک نسخه با ویرایش جدید از بازی در اختیار دارد.این لیست نشان می دهد که نسخه GOTY Edition در 30 June در دسترس خواهد بود.جزئیات دیگر هم اکنون در دسترس نیست،اما محتوای اضافه این نسخه می تواند شامل DLC ـه Ryder White’s Campaign و Bloodbath Arena که قبلاً منتشر شده بود باشد.

نماینده Deep Silver از ارائه نظر خود در مورد این لیست خودداری کرده است.

دمشون گرم . با شماره اولش خیلی حال کردم . البته یه جاش به خاطر هوش مصنوعی بازی گیر کردم ! ولش کردم . اما خیلی با بازی حال کردم و منتظر نسخه جدیدش هم هستم .

به نظر من که بازیه خوبی بود
در حد یه بازی متوسط و بسیار مفرح
به من که خیلی خیلی چسپید

Hater های عزیز بشتابید مشتاق دیدارتان هستیم :دی هر چقدر دوست دارین از این بازی بیچاره بد بگید ما که فوق العاده لذتشون بردیم و بیصبرانه هم منتظر این نسخه میمونیم :دی

خوب شد پول ندادم از لایو بگیرم. همین روزا بود که کم مونده بود واسش دست به جیب بشم. جریان Batman داشت سرم میومد ها :دی

نمیدونم مانیتور من مشکل داشت یا این بازی ولی تنها بازی که هر وقت بازی میکردم چشمام به مرض ترکیدن از درد میرسید همین بود خیلی برام عجیب بود فکر کنم نوع رنگ بندیش نوعی اشعه نابود گر داشت :-o

به به!

از نسخه اولش که به شدت دارم لذت میبرم، خیلی خیلی عالیه انصافا. البته اینا دارن رو Dead World کار میکنن که شماره بعدی بازیه، ضمنا فیلم Dead Island هم در حال ساخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or