Multi Platform Dead Island 2

سازنده
Dambuster Studios
تاریخ انتشار
April 21, 2023
ناشر
Deep Silver
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
news_e3_dead_island_2_announced-15436.jpg

بازی سرانجام در گیمزکام 2022 باز معرفی شد و در سال 2023 عرضه خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Dambuster Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ عرضه: 21 آپریل 2023 (1 اردیبهشت 1402)
پلتفرم: PC, PS4, PS5, X1, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • بازی در سبک Action/RPG میباشد.​
  • وقایع بازی در لوس آنجلس اتفاق میافتد.​
  • بازی 4 سال است که در دست توسعه میباشد.​

تریلرها
-------------

تصاویر
-------------
IMG_20220823_201541_612.jpg IMG_20220823_201543_752.jpg

آخرین ویرایش:
بازیش سر راسته (مراحل اصلی منظورم . پشت سر هم اتومات می ایند) ؟؟؟

فقط اصلی ها رو بری چند ساعت گیم پلی دارد (مفید) ؟؟؟
اره آبجکتیوها در ماموریتهای اصلی روی نقشه مشخصه فقط کافی دنبال کنی
شاید نزدیک 10 ساعت 24 تا مرحله اصلی

• Like
Reactions: Taha75
چه استودیو فاجعه‌ای هم قراره بازی رو بسازه.:D بازی قبلیشون از بدترین بازیهای نسل قبل بود با متای زیر 50.:D بله دستشون درد نکنه.:D
توی تعطیلات فرصت شد این بازی رو تموم کنم و بعد یاد این پستم افتادم هیچی دیگه فقط اومدم بگم غلط کردم.:D عجب بازی فانی بود از لحظه ای که شروع میشه تا ثانیه آخر دد آیلند 2 به معنای واقعی رسالت خودش به عنوان یه بازی رو اجرا کرده یه پکیج جذاب کامل و به شدت سرگرم کننده به معنای واقعی کلمه 10 از 10.

با توجه به تعریفایی ک شنیده بودم، نشستم پای بازی ولی برعکس دوستان فقد به زحمت تونستم ۲ ساعت اولشو جلو ببرم و بعدش دراپ کردم، اصلا هیچ جذابیتی برام بوجود نیومد، نه داستان جالبی داشت، نه گیم پلی برام جذابیتی ایجاد می‌کرد، نمیدونم شاید دیگه سنو سال اجازه نمیده از اینجور بازیا لذت ببرم

2,700 تومن به این بازی پول دادی؟
مشکلش چیه ؟
درسته بازی تاپی نیست ولی از back for blood و dying light بهتره .
اینجور بازیها لذتشون به آنلاین پلی دادن با دوستاتونه . آفلاینش خوبه ولی قطعا کواپ تجربه کامل تر و بهتری میده.

آخرین ویرایش:
بخش داستانی و تعداد زیادی از ماموریت های جانبی بازی رو رفتم و اگه بخوام با دایینگ لایت 2 مقایسه بکنم گیم پلی این بازی به شدت فان تر و خشن تر از دایینگ لایت 2 هست شما فقط کافیه رو سلاحت اسید بذاری تا پوست و گوشت زامبی ها کنده بشن برق و آتیش هم تاثیر خاص خودشون رو روی بدن زامبی ها دارن برعکس دایینگ لایت 2 که اواخر بازی به شدت آسون و خسته کننده میشه توی این بازی کشتن زامبی ها اصلا همچین حسی رو نداره سیستم کارت هم که اجازه میده بیلد خاصت رو بسازی و به شدت قوی بشی اگه داستان ضعیف بازی و لحن کمدی کاراکتر اصلی و نداشتن جنبه های ترسناک بازی رو فاکتور بگیریم سازنده ها با این وضع توسعه ای که داشته خیلی خوب تونستن بازی رو جمع بکنن .
دوستانی هم که 3-4 ساعت اول بازی رو دراپ کردن اگه یه چند ساعت جلوتر برن تا اسلحه ها و کارت های بهتری بگیرن قطعا خوششون میاد توی این سبک که بزنی پوست گوشت زامبی ها رو با این گرافیک لت و پار کنی مگه چند تا داریم ؟

بخش داستانی و تعداد زیادی از ماموریت های جانبی بازی رو رفتم و اگه بخوام با دایینگ لایت 2 مقایسه بکنم گیم پلی این بازی به شدت فان تر و خشن تر از دایینگ لایت 2 هست شما فقط کافیه رو سلاحت اسید بذاری تا پوست و گوشت زامبی ها کنده بشن برق و آتیش هم تاثیر خاص خودشون رو روی بدن زامبی ها دارن برعکس دایینگ لایت 2 که اواخر بازی به شدت آسون و خسته کننده میشه توی این بازی کشتن زامبی ها اصلا همچین حسی رو نداره سیستم کارت هم که اجازه میده بیلد خاصت رو بسازی و به شدت قوی بشی اگه داستان ضعیف بازی و لحن کمدی کاراکتر اصلی و نداشتن جنبه های ترسناک بازی رو فاکتور بگیریم سازنده ها با این وضع توسعه ای که داشته خیلی خوب تونستن بازی رو جمع بکنن .
دوستانی هم که 3-4 ساعت اول بازی رو دراپ کردن اگه یه چند ساعت جلوتر برن تا اسلحه ها و کارت های بهتری بگیرن قطعا خوششون میاد توی این سبک که بزنی پوست گوشت زامبی ها رو با این گرافیک لت و پار کنی مگه چند تا داریم ؟

درود. اتفاقا من با دایینگ لایت ۲ خیلی حال نکردم و اندازه‌ی نسخه اول واسم جذاب نبود و دراپ شد. دد آیلند ۲ ولی همیشه تو رادارم بوده. دوتا سوال در مورد بازی. یک اینکه بازی اوپن ورلد نیست خوشبختانه، درسته؟ و دوم اینکه قصد داری dlcهارو هم بازی کنی؟ اگه بازی کردی و خوب بودن و ارزش خرید داشتن، یه ندایی بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or