فکر کن لیدی گاگا هم کردن هارلی کوئین :D
الان فینیکس استعداد خوندن داره اصلا؟ :D
مثل اینکه مت ریوز حالا قراره توی سریال آرخام اش یک هارلی کوئین دیگه داشته باشه.
قشنگ قراره سه تا هارلی کوئین متفاوت هم زمان داشته باشیم.:))

مثل اینکه مت ریوز حالا قراره توی سریال آرخام اش یک هارلی کوئین دیگه داشته باشه.
قشنگ قراره سه تا هارلی کوئین متفاوت هم زمان داشته باشیم.:))
و من متنفرم از این بشر :-"
بدمن کمه آخه :p

• Like
Reactions: m.a.t
خانوم لیدی گاگا با پاهای خوش تراشش قراره نقش هارلی کوئین رو در قسمت دوم فیلم جوکر بازی کنن :)
به دشت غیر سک ..سی و چندش ـه این لیدی گاگا

واقعا پوج ترین آدمی هست که میشناسم توی این کره خاکی، حیف هارلی ـه عزیز

کار جدید باسلاجیک بعد این انتخاب:

IMG_20220614_140428_202.jpg

مسئله این‌جا خود تاد فیلیپسه که خیلی نمی‌شه به کارش اطمینان داشت، امیدوارم خراب نکنه تو این فیلم.
در مورد خبر هارلی کوئین سریال آرکام، من به انتخاب های ریوز اطمینان دارم و مطمئنم گزینه ای انتخاب می‌کنه که به خوبی ویژنی که از هارلی داره رو نشون بده.
یه شایعاتی بود که بازیگر نقش اصلی سریال QUEEN's Gambit (اسمش یادم نیست) از گزینه های بازی تو این نقشه.

Lady gaga رو ول کنید. فاجعه اصلی موزیکال شدن فیلم اه :|
هرچی فیلم موزیکال اه از دم مزخرف اه از Sweeney Todd گرفته تا Step up :|
من موندم چطور تونستن از اون فیلم شاهکار با اون برسن به فیلم موزیکال!

----
در مورد Lady Gaga بازیش رو توی American Horror Story ببینید نظرتون عوض می شه. بازیگر خیلی خوبیه.

کار جدید باسلاجیک بعد این انتخاب:

View attachment 259733

مسئله این‌جا خود تاد فیلیپسه که خیلی نمی‌شه به کارش اطمینان داشت، امیدوارم خراب نکنه تو این فیلم.
در مورد خبر هارلی کوئین سریال آرکام، من به انتخاب های ریوز اطمینان دارم و مطمئنم گزینه ای انتخاب می‌کنه که به خوبی ویژنی که از هارلی داره رو نشون بده.
یه شایعاتی بود که بازیگر نقش اصلی سریال QUEEN's Gambit (اسمش یادم نیست) از گزینه های بازی تو این نقشه.

ماشالا باس لاجیک...

انصافا نمیتونم چندان با این دختره آنیا تیلور جوی کنار بیام تو دنیای ابرقهرمانی و نقش به این مهمی ... قیافه ش همیشه تو حالت تعجبه! بهتر از اون زیادن انصافا ولی خب هیچکس مارگوت رابی نمیشه

اینا دنیاهاشون مگه یکی نیس؟ چرا زرت زرت بازیگر عوض میکنن؟
هارلی فقط بانو مارگو و بس. انصافا تصور یکی دیگه بعنوان هارلی خیلی سخته.
مخصوصا بخاطر اینکه از کاراکترهای دوس داشتنی و محبوب منه :D

موزیکال /:)

با اون فروشی که فیلم قبلی کرد و به قولی خیلی مین استریم شد، به نظرم بعیده فیلم رو موزیکال کنن، از نظر فروش و ... انگار تف سر بالا بندازن :-"

در مورد لیدی گاگا و هارلی جدید، چون سن جوکر تا دفیلیپس بالا بود، انتظار میرفت که بخوان هارلی کویین مسن تری هم به داستان اضافه کنن ولی لیدی گاگا کلا بازیگر نچسبیه عاقا :-" ، توی 2 تا فیلم قبلیش که یادم میاد (house of gucci, a star is born ) بازیش یجوری بود و به دل ننشست خلاصه.

بانو آنیا تیلور جوی سن و ظاهرش زیادی جوون هست برای دنیای جوکر تاد فیلیپس :-" وگرنه از این انتخاب به شدت استقبال میشد .

ازرا میلر در تعقیب پلیس!

اکنون ازرا میلر به جرم بچه دزدی ( همون دختری که باهاش فرار کرده ) تحت تعقیب پلیس میباشد...

پ.ن: واقعا این شخص مجهول الحال هست و من همیشه تعجب میکنم چطور سلبیریتی ها می تونن دست به کارای عجیبی بزنن وقتی چشم همه دنیا روشونه! کتک کاری و دادگاهی شدن و حمله کردن به این و اون تو جزیره های مختلف و الانم دزدیدن یه دختر تینیجر آندر ایج!؟؟؟ یکسره هم WB میاد وثیقه میزاره درش میاره... اخراجش کنید بره این مردک بی ثباتو!

ازرا میلر در تعقیب پلیس!

اکنون ازرا میلر به جرم بچه دزدی ( همون دختری که باهاش فرار کرده ) تحت تعقیب پلیس میباشد...

پ.ن: واقعا این شخص مجهول الحال هست و من همیشه تعجب میکنم چطور سلبیریتی ها می تونن دست به کارای عجیبی بزنن وقتی چشم همه دنیا روشونه! کتک کاری و دادگاهی شدن و حمله کردن به این و اون تو جزیره های مختلف و الانم دزدیدن یه دختر تینیجر آندر ایج!؟؟؟ یکسره هم WB میاد وثیقه میزاره درش میاره... اخراجش کنید بره این مردک بی ثباتو!
این که ماتیک میزد و دامن میپوشید! :| چرا با یه دختر فرار کرده؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or