فکر کن لیدی گاگا هم کردن هارلی کوئیناین موزیکال بودنش از عجایبه!
مثل اینکه مت ریوز حالا قراره توی سریال آرخام اش یک هارلی کوئین دیگه داشته باشه.فکر کن لیدی گاگا هم کردن هارلی کوئین
الان فینیکس استعداد خوندن داره اصلا؟
و من متنفرم از این بشرمثل اینکه مت ریوز حالا قراره توی سریال آرخام اش یک هارلی کوئین دیگه داشته باشه.
قشنگ قراره سه تا هارلی کوئین متفاوت هم زمان داشته باشیم.
به دشت غیر سک ..سی و چندش ـه این لیدی گاگاخانوم لیدی گاگا با پاهای خوش تراشش قراره نقش هارلی کوئین رو در قسمت دوم فیلم جوکر بازی کنن
کار جدید باسلاجیک بعد این انتخاب:
کار جدید باسلاجیک بعد این انتخاب:
View attachment 259733
مسئله اینجا خود تاد فیلیپسه که خیلی نمیشه به کارش اطمینان داشت، امیدوارم خراب نکنه تو این فیلم.
در مورد خبر هارلی کوئین سریال آرکام، من به انتخاب های ریوز اطمینان دارم و مطمئنم گزینه ای انتخاب میکنه که به خوبی ویژنی که از هارلی داره رو نشون بده.
یه شایعاتی بود که بازیگر نقش اصلی سریال QUEEN's Gambit (اسمش یادم نیست) از گزینه های بازی تو این نقشه.
این که ماتیک میزد و دامن میپوشید! چرا با یه دختر فرار کرده؟ازرا میلر در تعقیب پلیس!
اکنون ازرا میلر به جرم بچه دزدی ( همون دختری که باهاش فرار کرده ) تحت تعقیب پلیس میباشد...
پ.ن: واقعا این شخص مجهول الحال هست و من همیشه تعجب میکنم چطور سلبیریتی ها می تونن دست به کارای عجیبی بزنن وقتی چشم همه دنیا روشونه! کتک کاری و دادگاهی شدن و حمله کردن به این و اون تو جزیره های مختلف و الانم دزدیدن یه دختر تینیجر آندر ایج!؟؟؟ یکسره هم WB میاد وثیقه میزاره درش میاره... اخراجش کنید بره این مردک بی ثباتو!