طبق گفته های اینسایدر معروف هالیوود یعنی «دنیل ریچتمن»، کمپانی «برادران وارنر» جستجو خود برای یافتن بازیگری سیاه پوست و انگلیسی برای بازی در نقش شخصیت معروف «جان کنستانتین» در سریال Justice League Dark: Constantine شروع کرده اند؛ بنظر میرسد که «جان بویگا»، گزینه اول آنها برای بازی در نقش این شخصیت است!

این سریال برای سرویس استریم اچ بی او مکس در دست توسعه است.

طبق گفته های اینسایدر معروف هالیوود یعنی «دنیل ریچتمن»، کمپانی «برادران وارنر» جستجو خود برای یافتن بازیگری سیاه پوست و انگلیسی برای بازی در نقش شخصیت معروف «جان کنستانتین» در سریال Justice League Dark: Constantine شروع کرده اند؛ بنظر میرسد که «جان بویگا»، گزینه اول آنها برای بازی در نقش این شخصیت است!

این سریال برای سرویس استریم اچ بی او مکس در دست توسعه است.
مت رایان خار داره ؟ :| حالا خوبه برای انیمیشن جدیدشون همنچنان صداپیشه کنستانتین مت رایانه! :)

کلا یه کاری دارن میکنن که ادم از هری فمنیست و بلک و لز و گی و... حالش بهم میخوره
من واقعا هیچ مشکلی قبلا باهاشون نداشتم ولی الان می بینم رسما حالم بهم میخوره. بابا ریدین تو کلی فیلم و سریال و گیم. بس کنین دیگه

16307702229908.jpg

طبق تصویری منتشر شده در صفحه اینستاگرام «عادل العربی»، فیلمبرداری فیلم Batgirl بزودی شروع میشود.

«لسلی گریس» ۲۶ ساله در نقش «باربارا گوردون» یا همان بتگرل بازی خواهد کرد؛ این فیلم بصورت اختصاصی برای سرویس استریم اچ بی او مکس در توسعه است.
photo_2021-11-18_03-45-41.jpg

اسنایدر ورس درجه R واقعا اثر جالبی از آب درمیومد...حیف

ایمان یه نکته ای رو دیشب یادم رفت به پست اضافه کنم :D؛ این تصویری که زک فرستاده معلوم نیست هدفش چی بوده، چون اکثر دی سی بازا از نسخه اولیه ووندر وومن اطلاع دارن!:D

در اصل قرار بود ووندر وومن اینطور باشه تا اینکه پتی جنکینز اومدش!

البته اینم بگم که مقصر اصلی تغییر درجه سنی، خود وارنره بیشتر!

در فیلم های و سریال های بسیاری شاهد هنرنمایی شخصیت شرور و صدالبته محبوب دی سی یعنی «جوکر» بوده ایم، اما در فیلم The Suicide Squad به کارگردانی «جیمز گان» خبری از حضور این شخصیت نبود و این کارگردان معروف در مصاحبه اخیر خود دلیل اینکارش را اینگونه بیان کرده بود:

«شخصیت های زیادی در دی سی وجود دارند که دوست دارم از آنها در پروژه ام ببینم، اما جوکر واقعا جز آنها نیست؛ این شخصیت بارها و توسط بسیار افراد دیده شده است و بازیگران زیادی در نقش این شخصیت بازی کردند، اما من بیشتر دوست دارم شخصیت های را استفاده کنم که کمتر جلو دوربین دیده شده اند و بهتر است بگم که شخصیت های راحت تر میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم!»

جو منگنیلو، ستاره فیلم لیگ عدالت و همچنین ایفاگر نقش شخصیت دت استروک در مصاحبه تازه خود در جواب به این سوال که از پرسیده شده بود، آیا بازهم شاهد بازی او در نقش این شخصیت هستیم یا خیر؟!

گفت:

«خیر، مدت زیادی میشود که من این شخصیت را رها کردم!»

بعد حضور چند دقیقه ای در نسخه اصلی لیگ عدالت، جو منگنیلو نیز حضوری کوتاه در نسخه زک اسنایدر لیگ عدالت داشته است، اما برخلاف دیگر شخصیت های دی سی و بعد از اکران نسخه اصلی لیگ عدالت، همچنان خبری از ساخت فیلم مستقل برای این شخصیت نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or