نمره بتمن جدید همچنان در حال پایین آمدن هست و به ۸ رسیده ( هنوز به ۵۰۰ هزار رای هم نرسیده) . از سه گانه نولان هم پایین تر هست (هر سه) وقتی به عظمت اون سه گانه بیشتر پی می بریم که رای ها بالای یک میلیون هست . شوالیه تاریکی فکر کنم بالای دو میلیون .

در کل حال و هوا و فضا سازی بتمن جدید خیلی دوست داشتم . امیدوارم در شماره (های) بعدی روی حفره های زیاد در فیلم نامه کار شود.

( نمرات فیلم ها معیار ۱۰۰ درصد شاهکار بودن یا بد بودن نیست ولی بالای ۹۰ درصد مواقع میانگین نمرات با عیار خود فیلم برابری می کند)
این بتمن جدید رو منم به زور دیدم . اینقدر حوصله ام سر رفت که تو دو پارت دیدم.
به عنوان کسی که طرفدار بتمن هستم این فیلم رو کاملا معمولی می دونم.

Amber Heard's 'Aquaman' role cut to 10 minutes as petitions to cut her off reach 2 million​

اگه واقعا همینقد باشه احتمال داره حذفش کنن کلا.
بدترین پارت قضیه اینجاست اگه یک درصد این اخبار واسه یک مرد میبود الان پنجاه بار از تمام پروژه ها بدون رودرواسی پرتش میکردن بیرون.
الان فیلمبرداریش انجام شده یا تازه میخوان بگیرن؟
خیلی فروششون لطمه میخوره اگه جز نقش های اصلی فیلم امبر هرد باشه، با توجه به اینکه اینجور فیلم هارو اول و آخر برا پول میسازن بعید یکاریش نکنن، مرد و زن هیچی فروش مهم تره براشون :D

• Like
Reactions: TheGodfather
منم بتمن دیدم ولی خب من همیشه از همچین فیلم های بیشتر انتظار اکشن اینا دارم تا کاراگاه بازی.
حضور سلینا خیلی کم بود و باید بیشتر و بهتر بهش پرداخته میشد.
اکشن ها باید خیلی بیشتر میشد
زمان فیلم هم کمتر میشد واقعا زیاد بود

جناب اقای مت رویز اومده فیلم ابر قهرمانانه 3 ساعته ساخته که تایمش با avengers end game که پایان دهنده فاز سوم مارول هست برابری میکنه!!
خب اقای محترم تو که قراره سه گانه بسازی بیا فیلم اولش رو تو دو ساعت تر و تمیز بساز نه بیا سکانس های بیخود تو فیلم بزار که فقط تایمو زیاد کنی....
بعد خیر سرت سه گانه میخوای بسازی ما رو واسه فیلم بعدی هایپ کن من که منتظر یه Post-credits scene بودم که انگشت وسط اقای ریوز نصیب ما شد
حالا مقایسه کنید با پایان batman begins که با معرفی جوکر به عنوان villain فیلم بعدی که ما رو تا مرز سکته از شدت هایپ برد
Batman-Begins-ending-Joker-card.jpg

جناب اقای مت رویز اومده فیلم ابر قهرمانانه 3 ساعته ساخته که تایمش با avengers end game که پایان دهنده فاز سوم مارول هست برابری میکنه!!
خب اقای محترم تو که قراره سه گانه بسازی بیا فیلم اولش رو تو دو ساعت تر و تمیز بساز نه بیا سکانس های بیخود تو فیلم بزار که فقط تایمو زیاد کنی....
بعد خیر سرت سه گانه میخوای بسازی ما رو واسه فیلم بعدی هایپ کن من که منتظر یه Post-credits scene بودم که انگشت وسط اقای ریوز نصیب ما شد
حالا مقایسه کنید با پایان batman begins که با معرفی جوکر به عنوان villain فیلم بعدی که ما رو تا مرز سکته از شدت هایپ برد
View attachment 253701
کار هر بز نیست خرمن کوفتن/گاو نر می خواهد و مرد کهن

هر کسی جناب استاد نولان نمی شود که فیلم هاش صحنه اضافی ندارد . همه سکانس ها حساب شده و تر و تمیز هست

منطق سریال های CW رو خیلی دوست دارم. اواخر قسمت اول یک ویلن قدرتمند نمایش داده میشه که نمی تونن اینو شکستش بدن. بعد تا قسمت 22-23 هر قسمت یک نیمچه ویلن های بی عرضه رو دستگیر میکنن، این وسط یکی از یارای خودی یا تبدیل به ابر قهرمان میشه یا کشته میشه که بعدا باز زنده میشه! قسمت آخر هم ویلن شکست ناپذیر بلاخره شکست رو میپذیره و خلاص. هر فصل همین داستان تکرار میشه چه Arrow چه Flash!
فلش که گویا هاچ زنبور عسله . کل ماجرای هر فصل اینه که بری برمیگرده گذشته مادرش یا عزیزش رو نجات بده بعد گند میزنه تو کل تایملاین :))

خب دوستان

به نظر میرسه دنیای DCEU قراره تغییرات عظیمی داشته باشه و زسلاو قصد کرده هر فیلم و سریالی که با یونیورس مت ریوز و بخصوص بتمن همسو نباشه رو کلا کنسل و فیلم های در حال ساخت رو ریشوت کنه (دوباره فیلمبرداری کنه!). هدف هم ساخت یک یونیورس یکپارچه، جامع و متصل از دنیای دی سی هست.

در ادامه اخباری که در ارتباط با این خبر منتشر شدن رو میزارم براتون:

سریال سوپرمن و لوییس به نقطه کنسلی نزدیک شده چون وارنر فقط یک سوپرمن میخواد که اونم باید روی DCEU متمرکز باشه!

فیلم های Shazam: fury of the gods و Black Adam هم اکنون درحال ریشوت همزمان هستن و دارن دچار تغییرات میشن!

احتمال کنسل شدن سریال گاتهام نایتز و جاستس یو نیز وجود دارد!

پروژه های کنسل شده توسط WBD تا بدین لحظه ؛

رسمی :

Legends of tomorrow
Batwoman

شایعه :

WonderTwins
Lanterns
Superman and Lois (after S3)
Doom Patrol (After S4)
Titans (After S4)
Naomi (After S2)
Flash (After S9)
Justice U
Gotham Knights
Stargirl
Pennyworth

خب دوستان

به نظر میرسه دنیای DCEU قراره تغییرات عظیمی داشته باشه و زسلاو قصد کرده هر فیلم و سریالی که با یونیورس مت ریوز و بخصوص بتمن همسو نباشه رو کلا کنسل و فیلم های در حال ساخت رو ریشوت کنه (دوباره فیلمبرداری کنه!). هدف هم ساخت یک یونیورس یکپارچه، جامع و متصل از دنیای دی سی هست.

در ادامه اخباری که در ارتباط با این خبر منتشر شدن رو میزارم براتون:

سریال سوپرمن و لوییس به نقطه کنسلی نزدیک شده چون وارنر فقط یک سوپرمن میخواد که اونم باید روی DCEU متمرکز باشه!

فیلم های Shazam: fury of the gods و Black Adam هم اکنون درحال ریشوت همزمان هستن و دارن دچار تغییرات میشن!

احتمال کنسل شدن سریال گاتهام نایتز و جاستس یو نیز وجود دارد!

پروژه های کنسل شده توسط WBD تا بدین لحظه ؛

رسمی :

Legends of tomorrow
Batwoman

شایعه :

WonderTwins
Lanterns
Doom Patrol (After S4)
Titans (After S4)
Naomi (After S2)
Flash (After S9)
Justice U
Gotham Knights
Stargirl
Pennyworth
کلا باید DCEU رو ریبوت کنن و بتمن جدید رو اولین فلیمش اعلام کنن. متاسفانه Joker به خاطر اون صحنه حذف شده که احتمالا توی بلوری هست نمی شه اولین فیلم باشه :D
حالت بعدی اینه که کلا ریبوت کنن بتمن مت ریوز هم بندازن دور از اول شروع کنن.
بهترین حالتم اینه که ریبوت کنن بتمن مت ریوز رو بندازن دور Joker رو به عنوان فیلم اول اعلام کنن :-"

• Like
Reactions: Justiciar
رسمی :

Legends of tomorrow
Batwoman

شایعه :

WonderTwins
Lanterns
Doom Patrol (After S4)
Titans (After S4)
Naomi (After S2)
Flash (After S9)
Justice U
Gotham Knights
Stargirl
Pennywort

My man!

امیدوارم اون شایعه‌ها هم رسمی بشه، قشنگ اومده لونه CW رو به آتیش بکشه! این حجم از خزئبلی که وارنر چراغ سبز داده واسه ساختشون تو این سالها دیگه خنده داره

بتمن مت ریوز نقطه شروع خوبی واسه یونیورس به سبک MCU نیست باز هم، ولی میشه ازش یدونه Batman Cinematic Universe درآورد

پنج‌تا فیلم solo + بت‌گرل + بت فمیلی + جیسن تاد و Death in the family + کیلینگ جوک + Birds of Prey و…

پ.ن: هنری کویل هم که بنظر میاد قرار نیست برگرده پس با اجازتون ما برش میداریم :Shrewd: هرکول، کپتین بریتین، سنتری یا نووا بهش میاد

آخرین ویرایش:
مت ریوز تایید کرد فردی که به عنوان جوکر در فیلم The Batman میبینیم ، قاتلی سریالی بوده که قبلا با بتمن رو به رو شده است و گذشته ای داشته اند. در ادامه وی اشاره کرد که این شخصیت هنوز اسم و رسم جوکر را ندارد و به مرور زمان و با اتفاقاتی که در آینده خواهد افتاد ، شخصیت جوکر را برای خود خواهد ساخت!

---
شخصیت های سریال The Penguin لو رفت:

🔹 رابرت ( ۳۰ - ۴۵ ساله ) :
گنگستری خوشتیپ ، خوش اندام و خوش اخلاق!

🔹 لوگان ( ۴۵ - ۶۰ ساله ) :
بازیگری که بخاطر بیماری خود ، از فرنچایز خود اخراج شده و تمام شهرت و زندگی خود را از دست داده است!

🔹 روپرت ( ۵۰ - ۶۰ ساله ) :
گنگستری ثروتمند ، ترسناک ، پدری ظالم و شوهری که همسر خود را مورد آزار و اذیت قرار میدهد!

🔹 لیندا ( ۳۰ - ۴۰ ساله ) :
زنی که با وجود بدرفتاری های شوهرش ، به وی وفادار است و سعی بر کمک به پسرش دارد !

---
فیلمبرداری قسمت پایلت سریال گاتهام نایتس تمام شد. مشخص نیست که سریال برای فصل اول تایید میشود یا کنسل میشود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or