PlayStation Days Gone

cyq3_1.png

بررسی بازی Days Gone

بازی Days Gone عنوانی جهان باز و سوم شخص ، همراه با ماجراجویی در سبک ترس و بقا است که توسط SIE Bend Studio در حال توسعه است و به صورت انحصاری برای PS4 در تاریخ 26م آپریل 2019 ، برابر با 6م اردیبهشت 98 منتشر خواهد شد . این عنوان آخرالزمانی 2 سال پس از وقوع یک بیماری هولناک و همه گیر رخ داده است ، تقریبا تمام بشریت را به کام مرگ کشانده و میلیون ها نفر را به "Freakers" تبدیل کرده است ، بازی دارای سیستم آب و هوایی پویا و چرخه شبانه روز می باشد . انجین بازی Unreal Engine 4 می باشد و از PS4 PRO پشتیبانی می کند .

1504_3.png

شخصیت اصلی بازی نامش دیکون است ، در تریلر بازی مشاهده کردیم دیکون همسرش سارا را به یاد می آورد که تنها خاطرات خوش او پس از پخش شدن ویروس است و احتمال مبتلا شدن سارا توسط این بیماری .
اکنون آخرالزمان ؛ دیکون عضو گروهی از موتورسواران است که دنیا برای آن‌ها در جاده‌ها خلاصه شده و دیگر زندگی و دوستی برایشان معنایی ندارد ، تنها چیزی که برای آن‌ها باقی مانده ، تلاش برای بقا در این دنیای بی‌رحم است . همه‌ جا پر شده از موجودات زامبی‌ مانند به نام فریکرها ، شهرها تبدیل به گورستان شده اند و بازماندگان به جنگلها و کوهها پناه برده اند ، موتور دیکون نقش اساسی در بازی ایفا خواهد کرد .
ناامیدی دیکون ، خاطرات تلخی که از گذشته برایش باقی مانده ، دنیای ضد قهرمانی که هر کس برای نجات جان خود دست به هر عملی می زند ، علتهایی که شخصیت پردازی دیکون را در طول بازی در بین بازیکنان قوی و قوی تر میکند .

iir2_2.png

وسیله نقلیه اصلی موتورسیکلت است ، با قطعاتی که در طول بازی به دست می آورید می توان به منظور افزایش سرعت ، دوام یا مانور نسبت به سایر پارامترها تغییرات ایجاد کرد ، بازیکن می تواند اهداف را با روشهای مختلفی پشت سر بگذارد ، از اختفا تا استفاده از سلاحهای گوناگون با بردهای متفاوت و تعامل با محیط . سیستم کرفتینگ در بازی باعث می شود بازیکن در قسمت آیتمها ، قادر به تولید موارد جدید برای بهبود کارایی مبارزه شود . مدیریت منابع از جمله مواردیست که بازیکنان را در طول بازی به چالش می کشد و در گیم پلی نقشی پررنگ خواهد داشت ، مانند تمام شدن سوخت موتورسیکلت ، حیوانات آلوده مانند خرس و گرگ در بازی حضور دارند که در بعضی موارد فرار ! ، منطقی ترین راه پشت سرگذاشتن این موجودات است .

76gn_giphy.gif
1fs5_giphy_(3).gif
bit_giphy_(2).gif

DIGITAL DELUXE EDITION

The full game downloadable from PlayStation Store , with a digital soundtrack and art book , three bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

iw1h_5.png

SPECIAL EDITION

The full game with a SteelBook case , a physical and digital artbook , the original soundtrack on CD, three drifter bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

hctb_6.png

Collector's Edition

The full game with a SteelBook case , the collector’s edition statue , six collector pins , a clothing patch , four decals and all the special edition content

cpji_4.png

Standard

The full game on Blu-ray Disc

oj9_days-gone-standard-bd-edition-two-column-01-ps4-05feb19nz_1549329195903.png

Last edited by a moderator:
دوستان توجه کردید بازی چقدر شبیه لست اف اس 2 هستش؟ :D
من هر چی بیشتر جلوتر میرم احساس میکنم دارم محیط های لست 2 رو میبینم
حتی انیمیشن های راه رفتن، نشستن، پرتاب کردن، شلیک کردن، و خشاب عوض کردن، حتی نحوه AIM کردم، حتی نوحه ساخت و ساز و ایتم های پرت شده درون محیط هم شبیه لسته:D:|

من نمیدنم چطوری میگن گیم پلی بازی خسته کنندست، انگار گیم پلی بازی لست 2 رو ضربدر 100 کنی، البته هنوز 6 ساعت اولش رو رفتم، شاید تو اینده اوضاع بیشتر فرق کنه

انقدر یعنی تمیزه از لحاظ پلی دادن؟
من نمیدونم چرا هرچقدر ویدئو میبینم ازش مجاب نمیشم به دانلودش. لست دو که بی‌نظیر بود.

من نمیدونم چرا هرچقدر ویدئو میبینم ازش مجاب نمیشم به دانلودش. لست دو که بی‌نظیر بود.
اگر هر چی فیلم دیدی و خوشت نیومد، پس دیگه سلیقس :D
شخصا که خیلی باهاش حال میکنم :D جدا از گیم پلی تر و تمیزش، بیشترین چیزی که ازش خوشم میاد اتمسفرش با گرافیک فوق العاده اش هم هست.

تو پیش فروش بازی نتونست تو لیست ده تایس فروش استیم بیاد ولی بعد عرضه تو لیست خوب بوده .
لیست هفتگی استیم یکشنبه ها میاد.

2021-05-20_9-49-10.jpg

پلیرها هم راضین

2021-05-20_9-42-32.jpg

البته پلیر همزمانش 1/3 هورایزن بود که اون تو آغاز 56 هزارو رد کرد که دلیلشم سوتی قیمت گذاری سونی تو پیش فروش بود که همه ریختن بازی رو 5-6 دلاری خریدن. ولی این بجز اوایل که تو اپیک قیمتو کم زد ولی تو استیم 33 دلار حد پایینش بود.
شاید فروشش از هورایزن کمتر بشه ولی بخاطر قیمت بازی،احتمالا درآمدش بیشتر میشه.
رضایت 92 درصدی گیمرها هم واقعا بالاست. اگه ضعفاشو که میگن خسته کننده هست رو بگیری ، یه بخش آنلاینم بهش اضافه کنن، خیلی بهتر میشه فروشش

خدایی بازی اتمسفر خدایی داره، قشنگ بازی ها دارن به درجه ای از کیفیت میرسن که ادمش همش دلش میخواد تو محیطش همین طوری قدم بزنه
اتمسفر بازی خدا ترین چیز ممکنی هست که این بازی برای گفتن داره، دقیقا عین RE8 اینم اتمسفرش خداست
وقتی هوا تاریک میشه
وقتی بارون میاد
وقتی هوا صاف میشه

یا من زیاد عاشق این بازی شدم، یا واقعا خیلی در حقش کم لطفی شده، اینقدری که دارم با بازی حال میکنم با لست 2 حال نکردم
من همیشه وقتی لست1 /2 رو بازی میکردم، میگفتم کاش میشد این سیستم گیم پلی فوق قشنگ، این سیستم کرفتینگ، این انیمیشن ها تو یک محیط خیلی بزرگ تر بود و میشد توش زندگی کرد، درسته بازی داستان و شخصیت پردازی خیلی خوبی نداره، در حد بقیه بازی های داستانی ولی این اجزای گیم پلی بازی، این اتمسفر بازی، این سیستم ساخت و ساز بازی، این انیمیشن های فوق قشنگ ، واقعا هیچ از یک عنوان فوق AAA کم نداره
بنظرم بزرگترین مشکل بازی و در عین حال میتونست نباشه، اگر بود بازی خیلی لذت بخش تر میشد و از اینی که هست هزار برابر بیشتر فروش میکرد و سر زبون ها بود، منظور اینه اگر بازی یک COOP خیلی خوب داشت ، دقیقا خیلی خیلی بهتر از یک عنوانی مثل dying light میشد...
بازی برای من یکی از مهمترین و لذت بخش ترین و بهترین اتمسفر های زندگیمه، واقعا دارم با بازی بشدت حال میکنم، هر چی میرم جلوتر، دشمنان بهتر، مراحل خیلی بهتر، سلاح های بهتری میبینم
خشونت بازی واقعا بالاست، سیستم مخفی کاری بازی هم خیلی خوب پیاده شده

لیست تنظمیات بازی رو HIGH گذاشتم، و Render Scale رو 100 درصد گذاشتم، ( خوشا به حال انان که رو 200 در صد بازی میکن) بنظرم با توجه به گرافیکی که داره، یکی از برترین پورت های تاریخ PC هست، بازی وقتی دشمنان خیلی بیش از حد زیاد میشن تا 5/6 فریم افت فریم داره، ولی در کل یکی از بهترین پورت های تاریخ هست، واقعا دمشون گرم، خیلی رو پورت بازی کردن، امیدوارم بشدت بفروشه واقعا سازنده های فوق العاده ای هست، دقیقا اینا هم به سرنوشت سازندگان DRIVE CLUB و THE ORDER دچار شدن واقعا ناراحت کنندست، کاش سونی همون اول همزمان رو هر دو پلتفرم میداد تا سودش رو میکردن و این سازندگان بیچار ه این طوری شرایطشون نمیشد :-(

فریم ریت بازی برای من رو این کیفیت 99 درصد مواقعه 54 فریم هست رو 8 گیگ رم، کارت 970، میتونستم خیلی تنظمیات دیگه رو کمتر کنم مثلا سایه ها رو از های بزارم رو مدیوم و تکسچر ها و بقیه تنظمیات در این صورت بالای 60 فریم هم میگرفتم ولی خوب 56 تا 54 فریم بصورتی هستش که هیچ گونه لگ و مشکلی نداره که همش تغییر کنه و فریم بازی بسیار پایدار هست/
برای HZD من مجبور شدم 20 گیگ رم اضافه کنم تا با این سیستم 30 فریم بده، حتی با اخرین اپدیت هاش !

چند تا عکس از بازی گرفتم از طریق Photo MODE ولی هیچ تغییر ندادم تو رنگ ها و کیفیت بازی همین طوری هست که تو عکس ها گذاشتم داخل بازی حتی خیلی بهتر هم هستش.

پ.ن میتونستن اسم شخصیت اصلی رو یک چیز خیلی بهتر بزارن، اخه دیک شد اسم.
من روی پلی استیشن ۴ رفتمش ولی الان که دارم روی کامپیوتر می روم ۱۰۰ برابر خفن تر هست . موافقم بازی فوق العاده ای هستش. الان نزدیک ۲۰ ساعت پلی دادم جز زیبایی چیزی ندیدم . بعد رد دد ۲ این بازی زیباترین گرافیک هنری و فنی در بازی های جهان باز داره ( رد دد ۲ و دیزگان و هورایزن در بازی های جهان باز / لست یک و دو به همراه گاد ۲۰۱۸ در بازی های خطی زیباترین گرافیک ساخته شده تا الان رو دارند)

آخرین ویرایش:
اصلا به متای نسخهی کنسولیش نگاه نکنین
من به شخصه اینو بیشتر ار zero down دوست دارم
محیط هم که چشم نواز گرافیک فنی هم خوبه . اصلا تو ذوق نمیزنه(بعد رد دد تحمل یه سری بازی ها اوایلش سخت بود تو ادامه عادت میشد برام اما این اینجوری نیست).
تنها مشکلش تا اینجا این بوده که استفاده از موتور تقریبا اجباریه تو بازی. واقعا تا الان لذت بردم

اصلا به متای نسخهی کنسولیش نگاه نکنین
من به شخصه اینو بیشتر ار zero down دوست دارم
محیط هم که چشم نواز گرافیک فنی هم خوبه . اصلا تو ذوق نمیزنه(بعد رد دد تحمل یه سری بازی ها اوایلش سخت بود تو ادامه عادت میشد برام اما این اینجوری نیست).
تنها مشکلش تا اینجا این بوده که استفاده از موتور تقریبا اجباریه تو بازی. واقعا تا الان لذت بردم
همون طور که در رد دد وسیله حمل و نقل اسب هست اینجا موتور . لذت بخش . فقط بنزینش اوایل روی مخ هست .

• Like
Reactions: TeTration
نمی شه مقایسه کرد لست 80 درصدش مخفی کاری بود این بیشتر اکشنه بعد لست خیلی جاهاش تاکید بر داستان داشت
با گشت و گذار کلا دیز برای اکشن بازها بازی بهتریه
از لحاظ گرافیکی هم اگر جایی که در لست 2 محیط باز می شه بخش دوم بازی مقایسه بشه با نسخه pc دیز خوب ذیز قطعا گرافیک بهتری داره اما از لحاظ انیمشن لست 2 بهترین تاریخ گیمینگه

• Like
Reactions: WTF? and kamyy
فروش این بازی روی کنسول چقدر بوده ؟؟

سایتی هست به صورت به روز فروش بازی ها را بر حسب نسخه ثبت کنه ؟؟؟ یک چیزی مثل سایت باکس آفیس که تمام فیلم های تاریخ فروششون هست

نمیدونم مشکل از منه که بازی اینقدر دوربین بدقلقی داره؟ حتی dpi موس رو هم که بالا میبرم بازم حس میکنم به کندیم یچرخه دوربین. تو تنطیمات هم با حساسیت موس ور رفتم فایده نداشت که هیچ معمولا باعث استاتر هم میشه! کسی راهکاری داره؟

• Like
  • Poker Face
Reactions: hitman68 and kamyy
نمیدونم مشکل از منه که بازی اینقدر دوربین بدقلقی داره؟ حتی dpi موس رو هم که بالا میبرم بازم حس میکنم به کندیم یچرخه دوربین. تو تنطیمات هم با حساسیت موس ور رفتم فایده نداشت که هیچ معمولا باعث استاتر هم میشه! کسی راهکاری داره؟
مال من مشکلی ندارد . موس نرم هست و سریع !!! تقریبا به آخرش رسیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or