PlayStation Days Gone

cyq3_1.png

بررسی بازی Days Gone

بازی Days Gone عنوانی جهان باز و سوم شخص ، همراه با ماجراجویی در سبک ترس و بقا است که توسط SIE Bend Studio در حال توسعه است و به صورت انحصاری برای PS4 در تاریخ 26م آپریل 2019 ، برابر با 6م اردیبهشت 98 منتشر خواهد شد . این عنوان آخرالزمانی 2 سال پس از وقوع یک بیماری هولناک و همه گیر رخ داده است ، تقریبا تمام بشریت را به کام مرگ کشانده و میلیون ها نفر را به "Freakers" تبدیل کرده است ، بازی دارای سیستم آب و هوایی پویا و چرخه شبانه روز می باشد . انجین بازی Unreal Engine 4 می باشد و از PS4 PRO پشتیبانی می کند .

1504_3.png

شخصیت اصلی بازی نامش دیکون است ، در تریلر بازی مشاهده کردیم دیکون همسرش سارا را به یاد می آورد که تنها خاطرات خوش او پس از پخش شدن ویروس است و احتمال مبتلا شدن سارا توسط این بیماری .
اکنون آخرالزمان ؛ دیکون عضو گروهی از موتورسواران است که دنیا برای آن‌ها در جاده‌ها خلاصه شده و دیگر زندگی و دوستی برایشان معنایی ندارد ، تنها چیزی که برای آن‌ها باقی مانده ، تلاش برای بقا در این دنیای بی‌رحم است . همه‌ جا پر شده از موجودات زامبی‌ مانند به نام فریکرها ، شهرها تبدیل به گورستان شده اند و بازماندگان به جنگلها و کوهها پناه برده اند ، موتور دیکون نقش اساسی در بازی ایفا خواهد کرد .
ناامیدی دیکون ، خاطرات تلخی که از گذشته برایش باقی مانده ، دنیای ضد قهرمانی که هر کس برای نجات جان خود دست به هر عملی می زند ، علتهایی که شخصیت پردازی دیکون را در طول بازی در بین بازیکنان قوی و قوی تر میکند .

iir2_2.png

وسیله نقلیه اصلی موتورسیکلت است ، با قطعاتی که در طول بازی به دست می آورید می توان به منظور افزایش سرعت ، دوام یا مانور نسبت به سایر پارامترها تغییرات ایجاد کرد ، بازیکن می تواند اهداف را با روشهای مختلفی پشت سر بگذارد ، از اختفا تا استفاده از سلاحهای گوناگون با بردهای متفاوت و تعامل با محیط . سیستم کرفتینگ در بازی باعث می شود بازیکن در قسمت آیتمها ، قادر به تولید موارد جدید برای بهبود کارایی مبارزه شود . مدیریت منابع از جمله مواردیست که بازیکنان را در طول بازی به چالش می کشد و در گیم پلی نقشی پررنگ خواهد داشت ، مانند تمام شدن سوخت موتورسیکلت ، حیوانات آلوده مانند خرس و گرگ در بازی حضور دارند که در بعضی موارد فرار ! ، منطقی ترین راه پشت سرگذاشتن این موجودات است .

76gn_giphy.gif
1fs5_giphy_(3).gif
bit_giphy_(2).gif

DIGITAL DELUXE EDITION

The full game downloadable from PlayStation Store , with a digital soundtrack and art book , three bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

iw1h_5.png

SPECIAL EDITION

The full game with a SteelBook case , a physical and digital artbook , the original soundtrack on CD, three drifter bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

hctb_6.png

Collector's Edition

The full game with a SteelBook case , the collector’s edition statue , six collector pins , a clothing patch , four decals and all the special edition content

cpji_4.png

Standard

The full game on Blu-ray Disc

oj9_days-gone-standard-bd-edition-two-column-01-ps4-05feb19nz_1549329195903.png

Last edited by a moderator:
درود
تا حالا 3 بار دیتا رو زدم و هر سری یه جا گیر میکنه و میگه Data is corrupted
فایل اپدیت شماره 1 گیر مکینه . دوباره دانلودش هم کردم و بازم میگه خرابه - چه اوضاعی شده

حتی میزنم خودش دانلود هم کنه میگه خرابه باز
تیک نت روو کنسول بردار مودم خاموش روشن کن تا اپی جدید بگیره بازی بدون اینکه تیک نتو روو کنسول بزنی ریزم کن بعد تیک نت رو روو کنسول سریع بزن ببین چطور میشه بزار یکم با خود کنسول دانلود کنه بعد با psx بریز

• Like
Reactions: trainer
یک یه ساعتی از بازیو انجام دادم اول از همه وقتی دارید بازی میکنید فک میکنید یه دی ال سی ناشیانه از تلو هست بازی کپی پست اونه حتی آیتم‌ها و کرفتها، هوش مصنوعی هم جاهایی مخفی باید برید از روبرو هم برید نمی‌فهمه و راحت میذاره مخفیانه بکشین صدا گذاری و گرافیک قابل قبوله تنها چیزی خیلی رو مخه کاتسین های زیاد و لودینگ های طولانی قبل اونه که اعصاب نمیذاره برا ادم

حدوداً یک ساعت بازی کردم و به نظرم اگر دنبال لذت بردن هستید متا بازی رو ملاک قرار ندید; از نظر فنی یه سری مشکلات حتی بعد از آپدیت مثل دیر لود شدن تکسچر ها و افت فریم پیش میاد البته نه زیاد ولی مشخصه مشکل داره از این لحاظ. گیم پلی تا اینجا چه با اسلحه چه بدون اسلحه جذاب، خشن، لذت بخش و پر جزئیات بوده و محیط بازی و صدا محیط مثل صدای اسلحه و برخورد باد و بارون به برگ های درخت ها عالیه، خیلی من رو یاد محیط Alan Wake انداخت :D گرافیک و انیمیشن ها هم بسیار خوب و نرمه ولی کنترل موتور یکم سنگینه و باید دستتون بیاد، داستان هم که باید جلوتر برم تا مشخص شه. درکل حس بازی های انحصاری سونی بخصوص TLOU رو قطعاً منتقل می کنه

تجربه چند مرحله ابتدایی::
چند مرحله رفتم به لطف اینترنت آشغال و سرعت آشغال ترش بازی کامل دان نشد و تو کمپ فعلا موندیم !ههه. بازی اولین چیزی که wow تون میکنه گرافیک فک براندازش هست البته فقط از لحاظ بصری. تو ps4pro نمیدونم رزولوشن چیه ولی با اچ دی ار و تی وی ۴کی محشره.به جرات در کنار rdr2 بهترین گرافیک های تاریخ رو ارایه میده.البته بافت اشیا داخل خونه ها میتونس بهتر باشه.ولی افکت اب و انعکاس نور در خوف ترین شرایط ممکن قرار داره و واقعا شگفت زده میشید.اما از لحاظ تکنیکی. نه . قطعا نه. یارو رو زدی کشتی از روش رد میشی انگار نه اینگار انگار جزیی از زمین شده دیگه شونصد شایدم پونصد سال پیش (هههههه) شاهکاری مثل gears of war یک وقتی دشمنتو میکشتی از روش رد میشدی قشنگ باهات میومد :D:)) که البته اونجوریم طبیعی نبود ولی حداقل فیزیک داشت اما این بازی از فیزیک خوبی بر خوردار نیست.یه آپدیت هم دادن که اونم حتی اگه فریم رو بهتر کنه باز دان نمیکنم.چهره پردازی بازی میتونست بهتر باشه.چرخیدن تو محیط با گرافیک خیلی حال داره. چون واقعا گرافیک سعی کرده واقع گرایانه باشه.انیمیشن چهره و حرف زدن بد نیست.اوکیه. تو بخش داستانی میتونست بهتر شروع بشه.ولی خوب باس رفت جلو دید داستانش چند چنده.موسیقی های بازی خیلی حال کردم باهاش. تو گیم پلی بازی هوش مصنوعی در سطح خوبی قرار داره. حرکت زامبی ها جالبه. انیمیشن میله و حمله های بزن بزن میتونست بهتر باشه ولی واقعا حال میده.اونجوری نیست که بگیم انیمیشن هاش داغونه.اصلا. سیستم لوت بازی خوبه.بیشتر باید با صندوق عقب ماشین ها سرو کله بزنید.سلاح های بازی واقعا تنوع داره.همین اول بازی کلی سلاح گیرمون اومد.و البته کشتن زامبی ها و همون فریکر ها لذت بخش ترین بخش بازیه البته باید با گان پلی نه چندان خوب کنار بیاید.خود کرکتر اصلی بازی به نظرم فیت بازیه ولی چجور شخصیت پردازی شده هنو معلوم نیس.
تو سرگرم کننده بودن بازی شک نکنید

آخرین ویرایش:
حدوداً یک ساعت بازی کردم و به نظرم اگر دنبال لذت بردن هستید متا بازی رو ملاک قرار ندید; از نظر فنی یه سری مشکلات حتی بعد از آپدیت مثل دیر لود شدن تکسچر ها و افت فریم پیش میاد البته نه زیاد ولی مشخصه مشکل داره از این لحاظ. گیم پلی تا اینجا چه با اسلحه چه بدون اسلحه جذاب، خشن، لذت بخش و پر جزئیات بوده و محیط بازی و صدا محیط مثل صدای اسلحه و برخورد باد و بارون به برگ های درخت ها عالیه، خیلی من رو یاد محیط Alan Wake انداخت :D گرافیک و انیمیشن ها هم بسیار خوب و نرمه ولی کنترل موتور یکم سنگینه و باید دستتون بیاد، داستان هم که باید جلوتر برم تا مشخص شه. درکل حس بازی های انحصاری سونی بخصوص TLOU رو قطعاً منتقل می کنه
با تک تک جملاتت حال کردم بخصوص از اینکه یادی از شاهکار ۲۰۱۰ alan wakeکردی.در کنار حرفات لادینگ بالا و دوربین نه چندان عالی نقاط ضعف بازیه

من یه دو سه ساعتی وقت شد بازی کنم.
بازی اونقدری که تو نقدا گفتن بد نیست واقعا، گرافیکش خیلی خوبه واقعا، فیزیک موتور، درختا و باد عالیه ولی مثلا از طرفی، انیمیشن کاداکترا معمولیه.
شروع داستان بازی هم یه خورده تا حدی شبیه تلو عه، روی شخصیت پردازی دیکون تمرکز داره بازی و ماموریتای اصلی و فرعی هم طولانی به نظرم میرسه.
گیم پلی هم باز شبیه تلو عه، کرفتینگ داره و باید برای منابع مدیریت کرد، البته تا این جا که من رفتم اینقدر تو محیط منابع ریخته که زیادم میاد، گان پلی هم بازم معمولیه و نکته خاصی نداره.
در کل تو این دو سه ساعت، من بدم نیومده، امیدم به داستانهکه بتونه بازی رو بکشه بالا وگرنه با همین ریتم بخواد بره جلو تر ، یه بازی معمولی که خیلی زود هم فراموش میشه باقی میمونه.
موسیقی بازی هم راستی خیلی خوبه

حیف شد انصافا فضا و اتمسفر و اون نورپردازی ریال تایم واقعا اگه سونی یکم بیشتر خرج این استدیو میکرد و نفرات بیشتری داشتن میتونست یک عنوان سطح بالا بشه چون تو نقدها هم گفتن بازی پتانسیلش داشته ولی هدر دادن واقعا بازی OW تجربه زیادی میخواد و نفرات زیاد باید این Bend تقویت بشه تیمش میتونن عنوان بهتری بسازن من خودم برای این اتسفرش و.. حتما امتحانش میکنم زمانی که خیلی ارزون شد D

منم یک ساعتی بازی کردم تو این یه ساعت تنها مشکل تو چشم بازی واس من هوش مصنوعی ضغیفش بود داستان بازی هم که فعلا جذاب بنظر نمیرسه و شروع جذب کننده ای برام نداشت ببینم در ادامه چی میشه لودینگ های بازی هم اون طور که میگفتن طولانی نیست(نسخه پرو) در کل من از فضا و حس حال بازی تو این یه ساعت لذت بردم

آخرین ویرایش:
من نمدونم انحصار سونی بودن چه تاثیری رو لذت بردن از بازی داره مثلا گاد مولتی پلتفرم بود شما کمتر لذت می بردی؟؟؟
اگر ملاک لذتتون از بازی اینه حتما بگیریدش
لذتش روشنه
سونی انحصاری بد نداره،شما یه مورد بگو سونی برای محصولش ارزش قائله،بدون هیچ تعصبی به این مورد اعتقاد دارم
گاد هم اگه مولتی بود به سرنوشت پرنس پرشیا و نینجا گیدن دچار میشد

• Like
Reactions: rasool66
Days Gone Soundtrack (by Nathan Whitehead)

gz66_days_gone_soundtrack_cover.jpg

Quality: 320 kbs || Playtime: 1:19:28

05. Finding NERO (2:59)04. Rest in Peace (3:07)03. We’ve All Done Things (3:36)02. The Freakshow (3:35)01. Days Gone (3:41)
10. I Remember (3:19)09. Lost Lake (2:58)08. A Good Soldier (2:38)07. The Rager Bear (2:51)06. The Broken Road (3:23)
15. What Did You Do? (2:30)14. You’re Safe Now (2:47)13. Promises and Regrets (3:27)12. Riding NOMAD (3:23)11. Keep Them Safe (3:05)
20. Holy War (3:47)19. Never Give Up (3:45)18. Light One Candle (1:59)17. Sarah’s Theme (4:04)16. Drifting Away (2:28)
25. Yesterday (2:48)24. Days Gone Quiet (4:11)23. Hell or High Water (3:35)22. Soldier’s Eyes (2:52)21. Why We Fight (2:37)

آخرین ویرایش:
پنج ساعت از بازی که من رفتم چیزی نبود که بگیم بله شکست خورد بازی ، لطفا بازی بعدی ! از بعد گرافیک فنی واقعا بازی پولیش بود نسبت به نمایشهای اولش و گرافیک هم دقیقا همون چیزی بود که باید باشه (کاملا با جزییات و زیبا ) لودینگ طولانی هم در شروع بازی فقط تو ذوق میزنه . تو این پنج ساعت فقط یک تیکه ابتدایی دیدم که تکسچر لود نشد و اصلا نه کرشی دیدم نه باگی ، بازی اون حس یه عنوان پولیش نشده رو نداد به من لا اقل .
انیمشینای تیراندازی و راه رفتن و موتور سواری هم کاملا قابل قبول بود .بازی یه استاندارد حداقلی بالاخره تو این مسایل داره تا راضیتون نگه داره . موتور سواری ابتدا کند هست که با اپگریدها حس بهتری بهتون میده شوتینگ هم با اپگریدها خیلی بهتر میشه .
تو مخفی کاری هوش مصنوعی ایراد داره اما به هر کس بدی بگی این کمپ ده نفر رو بگیر محال بتونه دفعه اول از پسش بر بیاد چون پر از تله هست کمپ ها و به راحتی متوجه حضورتون میشن و باید کاملا حساب شده عمل کنید و از تمام ابزارتون استفاده کنید ! گاهی فریکرز هام وسط مخفی کاریتون میان و خراب کاری میکنن و کلا جالبه و برای من واقعا جذاب بود مخفی کاری .
داستان بازی هم مثل بخشهای دیگم یه استاندارد حداقلی داره و خوب بهش پرداخت شده یه سری پیچشا داره که باید ببینم چی میشه .بازی پر از دیالوگ و حتی رادیو هست که با واکنشای جالب دیکن همراه هر حرکتتون و دیکن لال نیست و این خیلی حس خوبیه.
بازی توی بخش اب و هوای داینامیک به نظرم واقعا عالیه ، شب و روز و عصر و باد و طوفان و هوای نیمه ابری و برف و ... واقعا زیباست .
وقتی طوفان میاد کاملا مثل واقعیته اول ابرا رو میبینید که با باد شدید میان و بعد رعد و برق و پیچیدن هوا که خیلی طبیعی بود .
این بازی از اولشم نیومد بود جا پای کسی بزار یه عنوان اوپن اخر زمانی داستانی بود از یه تیم مثل بند که همه میشناسنش و بند هم نه ناتی داگه نه سانتا . به نظرم جدای نمرات بازی کاملا موفق هست و بزودی فروش بازی رو هم می بینیم که چه قدر موفق هست . اگرم کسی از یه بازی خوشش بیاد یا بدش بیاد به هیچکس ارتباطی نداره اگر بازی اوپن اخر زمانی داستانی دوست دارین برین بگیرین و فارغ از هر چی از بازی لذت ببرین که همین دست کم گرفتن بازی ممکنه گاهی شما رو شگفت زده بکنه .

آخرین ویرایش:
تجربه لذت بخشی بوده برام ، محیط پویا و اتمسفر بازی گیراست ، شبیه ساز موتور سواری ! ، از تمام قدرت UE4 استفاده کردن ! گرافیک چشم نوازه و مثل انحصاریای دیگه ارضا کنندس . گان پلی خوبی داره و از چاقو جوری استفاده میکنه که دوس ندارید بزاریدش کنار .

افت فریم نداشتم تا اینجا ، زمان تاخیر بارلودها روی PS4 PRO توی این کپچری که انجام دادم مشخصه ، دیر لود شدن تکسچرها روی PRO بهش برنخوردم ، مناطق دوردست زمان بارگذاریشون موقع موتور سواری اگر زوم کنید روشون مشخصه ولی به این معنی نیست که زمان لود شدنشون آزاردهنده باشه .

این ویدئوی 20 دقیقه ای که کپچر کردم (آپلودش توی آپارات مصیبت بود) اسپویلی نداره و اپنینگ رو ازش حذف کردم ، ببینید تا هایپ شید :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or