PlayStation Days Gone

cyq3_1.png

بررسی بازی Days Gone

بازی Days Gone عنوانی جهان باز و سوم شخص ، همراه با ماجراجویی در سبک ترس و بقا است که توسط SIE Bend Studio در حال توسعه است و به صورت انحصاری برای PS4 در تاریخ 26م آپریل 2019 ، برابر با 6م اردیبهشت 98 منتشر خواهد شد . این عنوان آخرالزمانی 2 سال پس از وقوع یک بیماری هولناک و همه گیر رخ داده است ، تقریبا تمام بشریت را به کام مرگ کشانده و میلیون ها نفر را به "Freakers" تبدیل کرده است ، بازی دارای سیستم آب و هوایی پویا و چرخه شبانه روز می باشد . انجین بازی Unreal Engine 4 می باشد و از PS4 PRO پشتیبانی می کند .

1504_3.png

شخصیت اصلی بازی نامش دیکون است ، در تریلر بازی مشاهده کردیم دیکون همسرش سارا را به یاد می آورد که تنها خاطرات خوش او پس از پخش شدن ویروس است و احتمال مبتلا شدن سارا توسط این بیماری .
اکنون آخرالزمان ؛ دیکون عضو گروهی از موتورسواران است که دنیا برای آن‌ها در جاده‌ها خلاصه شده و دیگر زندگی و دوستی برایشان معنایی ندارد ، تنها چیزی که برای آن‌ها باقی مانده ، تلاش برای بقا در این دنیای بی‌رحم است . همه‌ جا پر شده از موجودات زامبی‌ مانند به نام فریکرها ، شهرها تبدیل به گورستان شده اند و بازماندگان به جنگلها و کوهها پناه برده اند ، موتور دیکون نقش اساسی در بازی ایفا خواهد کرد .
ناامیدی دیکون ، خاطرات تلخی که از گذشته برایش باقی مانده ، دنیای ضد قهرمانی که هر کس برای نجات جان خود دست به هر عملی می زند ، علتهایی که شخصیت پردازی دیکون را در طول بازی در بین بازیکنان قوی و قوی تر میکند .

iir2_2.png

وسیله نقلیه اصلی موتورسیکلت است ، با قطعاتی که در طول بازی به دست می آورید می توان به منظور افزایش سرعت ، دوام یا مانور نسبت به سایر پارامترها تغییرات ایجاد کرد ، بازیکن می تواند اهداف را با روشهای مختلفی پشت سر بگذارد ، از اختفا تا استفاده از سلاحهای گوناگون با بردهای متفاوت و تعامل با محیط . سیستم کرفتینگ در بازی باعث می شود بازیکن در قسمت آیتمها ، قادر به تولید موارد جدید برای بهبود کارایی مبارزه شود . مدیریت منابع از جمله مواردیست که بازیکنان را در طول بازی به چالش می کشد و در گیم پلی نقشی پررنگ خواهد داشت ، مانند تمام شدن سوخت موتورسیکلت ، حیوانات آلوده مانند خرس و گرگ در بازی حضور دارند که در بعضی موارد فرار ! ، منطقی ترین راه پشت سرگذاشتن این موجودات است .

76gn_giphy.gif
1fs5_giphy_(3).gif
bit_giphy_(2).gif

DIGITAL DELUXE EDITION

The full game downloadable from PlayStation Store , with a digital soundtrack and art book , three bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

iw1h_5.png

SPECIAL EDITION

The full game with a SteelBook case , a physical and digital artbook , the original soundtrack on CD, three drifter bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

hctb_6.png

Collector's Edition

The full game with a SteelBook case , the collector’s edition statue , six collector pins , a clothing patch , four decals and all the special edition content

cpji_4.png

Standard

The full game on Blu-ray Disc

oj9_days-gone-standard-bd-edition-two-column-01-ps4-05feb19nz_1549329195903.png

Last edited by a moderator:
استدلالت چیه؟:Dاز چندتا نمایش نصف و نیمه و کات شده از بیلد الفا بازی؟خداییش شما چطوری از روی چندتا نمایش میاید پرونده هر بازی رو میبندید؟:Dشما خودت که تا همین چند وقت پیش میگفتی تیم ساخت بازی کلا 10 نفرن! یعنی زیاد اطلاعات از بازی نداشتی عین GOW که میگفتن گرافیکش دانگرید شده اخرش دیدیم چه دانگریدی شد تا اخرین لحظه بازی پولیش شد و همه چیزشم رفع شد همچنین هورایزن که مشکلاتی نظیر افت فریم و انیمیشن صورت داشت که اونام حل شدن دلیل اینکه این بازی مثل بازی های SM و ND زود پیشرفت نمیکنه اینه که نصف اونان و کلا 120 نفرن نهایتا کم کم به بازی میپردازن
همین که میدونیم میشه یه مرحله رو از میلیون ها راه و با رویدادهای متنوع و داینامیک تموم کرد خودش باعث یه هایپ فوق خفنه.
ببین سجاد جان این بازی طبق گفته خودشون ۵ ساله تو ساخته درسته ؟
خب ما که انتظار ناتی داگ و سانتا مونیکا در اون حد بلک باستر نداریم اینا بسازن ولی بعد دوسال بیای تریلر الفا با این کیفیت پایین بدی انمیشن های تاریخ مصرف گذشته فیزیک داغون چجوری با موتور از رو زامبی ها رد میشد انگار دارا از کاغذ رد میشه و گرافیکشم معلوم چیه دیگه بازی که کیفیتش بالا باشه از همون تریلر ها کاملا مشخصه چی قراره بشه نه اینکه تو دیواره حالا میگن درست میشه آلفا یعنی قراره تا ۹ ماه ۱۰ ماه دیگه معجزه بشه تو بازی ؟ این بازی برای این تیم زیادی بلند پروازانه اس این سطح OW ساختن کار هر کسی نیست

بعدم دروغ گفتن کار درستی نیست رفیق من هیچوقت اصلا درباره گرافیک گاد اف وار حرف نزدم با کس دیگه اشتباه گرفتی درسته گفتم تیم این بازی ۱۰ نفرس ولی درباره گاد اف وار هیچ وقت نگفتم دانگرید اخلاق رعایت کنیم

• Like
Reactions: sajadkh
من به بازی امید خاصی نداشتم ولی این ویدئوهای GI یکم نظرمو به بازی مثبت کردن :D
مخصوصا اینکه بازی صرفا یه شوتر نیست و روی بخض survival هم خیلی تمرکز دارن، از اون جایی که بازی سال دیگه منتشر میشه، بیشتر مشکلات گیم پلی رو تا اون موقع میتونن حل کنن ولی..... :|
2019 :|
اگه tlou 2 هم 2019 منتشر بشه،یعنی توی یه سال و فاصله چندماه از هم سونی 2 تا بازی اخر الزمانی و زامبی محور داره :|
و این منو میترسونه :| منو میترسونه چون ممکنه tlou 2 سال دیگه منتشر نشه و بره برای 2020 :| :| :| :| :| :|

• Like
Reactions: WCW
نمیخوام GOW رو با این بازی مقایسه کنم تیم اونا کجا و اینا کجا!ولی چیزی که مشخصه یه عده که نمونش بالا هم هست هستن همیشه که زرت و زورت غر میزنن و ایراد میگیرن اخرشم که بازی میاد و برفرض موفق بشه همینا میگن ما از اول به موفقیتبازی اطمینان داشتیم و فلان و ...!
اخرین نمونش هم سر همین GOW افتاد!که امثال همینا بودن که وای بازی شکست خوردس و ایده هاش فلانه و سونی چرا سرمایه داد بهشون و ... تا بازی چهارتا نمره 10 گرفت سریع اومدن فازشونو عوض کردن!سر GOW طرف رفته عکس با کیفیت زمان قاجار اورده میگه گرافیکش اشغاله یه همچین کسایی فاز ایراد گرفتن برداشتن:D
این بازی که نه موفق بشه به کسی چیزی میرسه نه بد بشه!فقط فردا روزی بازی موفق شد یاد این پستاتون باشین که دم به دقیقه غر میزدید نیاید حرفاتونو عوض کنین!طرف حتی اطلاع نداره تیم سازنده چندنفره رو هوا یه عددی میگه و براساس اون عدد شاهکارش بازیو میکوبه!لول
الکی نمیخواد شماها ژست روشنفکری بگیرید اینجا حالا همین امثال شما اگه متای گاد اف وار زیر ۹۰ میشد قشنگ یقه ملت و تیم سازنده رو پاره میکردین .. من حداقل درباره گاد اف وار از اون اولم گفتم تضمینه

الکی نمیخواد شماها ژست روشنفکری بگیرید اینجا حالا همین امثال شما اگه متای گاد اف وار زیر ۹۰ میشد قشنگ یقه ملت و تیم سازنده رو پاره میکردین .. من حداقل درباره گاد اف وار از اون اولم گفتم تضمینه
بله بله!تیم سازنده DG 10 نفر بود درسته؟یا 15 من دقیق یادم نیست شمایی که کارشناس ساخت بازی OW هستی رفته بودی بازدید تیم سازنده چند نفر بودن دقیق؟من هنوز بین 10 یا 15 شک دارم!

خوشم میاد بازی Sony نیست که قبل عرضه با خاک یکسانش نکنن
خود من قبل عرضه GOW میگفتم بدجور شکست میخوره اونم به خاطر تغییراتش بود ولی این حجم از کوبیدن بازی های سونی قبل عرضه رو درک نمیکنم خوبه 90 درصد مواقع هم بعد عرضه بازی ملت تو افق محو میشن یه نمونه بزرگشم HZD که میگفتن متاش بالا 70 بشه هنر کرده و Guerrilla چه به جهان باز ساختن سوم شخصو از این حرفا ... ولی باز همین بساط قبل هربازی پهنه که بازی شکست میخوره و فلانه
وایسید بازی عرضه بشه معلوم میشه چی به چیه
شک ندارم چندماه به عرضه TLOU II یا DS ملت میریزن تو تاپیکش که این دیگه چیه متاش بالا 80 بشه هنر کرده و از این حرفا=))

• Like
Reactions: mgh2225 and WCW
ببین سجاد جان این بازی طبق گفته خودشون ۵ ساله تو ساخته درسته ؟
خب ما که انتظار ناتی داگ و سانتا مونیکا در اون حد بلک باستر نداریم اینا بسازن ولی بعد دوسال بیای تریلر الفا با این کیفیت پایین بدی انمیشن های تاریخ مصرف گذشته فیزیک داغون چجوری با موتور از رو زامبی ها رد میشد انگار دارا از کاغذ رد میشه و گرافیکشم معلوم چیه دیگه بازی که کیفیتش بالا باشه از همون تریلر ها کاملا مشخصه چی قراره بشه نه اینکه تو دیواره حالا میگن درست میشه آلفا یعنی قراره تا ۹ ماه ۱۰ ماه دیگه معجزه بشه تو بازی ؟ این بازی برای این تیم زیادی بلند پروازانه اس این سطح OW ساختن کار هر کسی نیست
بعدم دروغ گفتن کار خدبی نیست رفیق من هیچوقت اصلا درباره گرافیک گاد اف وار حرف نزدم با کس دیگه استباه گرفتی درسته گفتم تیم بازی ۱۰ نفرس ولی درباره گاد اف وار هیچ وقت نگفتم دانگرید اخلاق رعایت کنیم
خب ببین الان دلیلات شد انیمیشنای مشکل دار و فیزیک داغون و اینکه از روی فریکرزها مثل کاغذ رد میشه؟:Dخب حالا بگیم همه اینا میرن جز بخشی از گرافیک بازی یعنی تو کلا از گرافیک یه بازی رو به توپ میبندی؟چقد از داستان بازی دیدی؟چقد از دنیای بازی میدونی؟ایا تمام عناصر و گیم پلی بازی رو دیدی؟:Dاصلا دلیل خوبی نیست.5 سال ساخت هم کاملا طبیعیه روند ساخت بازی ها طولانی شده وقتی گریلا گیمز با 200 نفر میاد 6 ساله هورایزن میسازه و در چند ماه پایانی مشکلات بازی رو حل میکنه اینکه بند هم این کار رو بکنه دور از ذهن نیست بماند اینکه اینا 120 نفرن و بارها اعلام شده روند ساخت بازیشون کند تره
اینکه بماند جو سازی بازی و گرافیکش کاملا در حد یه بازی نسل هشتمی هستش .همه اینا میتونن به راحتی حل بشن وقتی اعلام میکنن که 30 ساعت گیم پلی داریم یعنی بیشتر کار ساخت بازی تموم شده قطعا خودشون هم از مشکلات بازیشون اطلاع دارن و رفعش میکنن سونی شرکتی نبوده که بازیهاشو با همچین مشکلات مسخره ای عرضه کنه.اصلا فلسفه بیلد الفا همینه بازی هنوز کامل نشده حتی همین شکل و شمایل بصری بازی هم بعد پولیش کامل در مرحله نهایی کاملا عوض میشه
و اینکه چون اینا "بند" هستن نمیتونن بازی بسازن دلیل خوبی نیست گریلا گیمز چجوری هورایزن ساخت؟مگه همون اول هم نمیگفتن هورایزن اپیک فیل میشه؟مگه هورایزن هم مشکلات این چنین نداشت ایا زمان عرضه حل نشد؟اینام قطعا میتونن بازی خودشون رو بسازن و موفق بشن ما هنوز چیز زیادی از بازی ندیدیم این بازی با عناوین مشابه کلا فرق داره حتی داستانش هم فرق داره و مثل اکثر عناوین مشابه برای نجات دنیا و پیدا کردن راه درمان بیماری نیست برروی امید و وفاداری و بقا تمرکز داره.
اینکه این بازی موفق بشه یا نشه معلوم نیست اما اطلاعات بازی کاملا هیجان اوره و همین که دارن ای پی جدید میسازن حرکتشون قابل ستایشه تو نسلی که همه دارن بازی با فرمول تکراری میسازن. حتی دکن هم یه شخصیت خیلی خفن میزنه و میشه گفت تقریبا داینامیک ترین بازی هستش که در حال ساخته.

آخرین ویرایش:
دوستاني كه ميگن بازي مشكل داره يا تو فاز الفاست ، حتما ميدونن كه اين جريان واسه 90٪؜ بازيا كه 9-10ماه به تاريخ عرضشون مونده طبيعي هست ديگه؟ همين ac origins و خيلي از بازيا كه پارسال e3 نمايش داشتن alpha build رو نشون ميدن. عوض اينكه واسه كول نشون دادن خودتون بگين تيم بازي 10نفره يا متا بازي ٧٠هم نميشه حداقل صبر كنين 4 تا نمايش از بيلد جديد بدن بيرون تا بازم مثل عرضه horizon -gow نگين اره ما از اول ميدونستيم خوب ميشن:-j كلا اين نسل همين بوده. فرست پارتي سوني يه بازي معرفي ميكنه ، ٩٠٪؜ تا روز عرضه ميگن بازي اشغال ميشه، ما بيشتر از تيم سازنده بازيسازي سرمون ميشه ،خاك تو سر كارگردان بازي ، روز عرضه هم ميرن با يه يوزر جديد ميان واسه ترول كردن. اينكه n ساله دارين بازي ميكنين دليل نميشه واسه يه تيم كه 20ساله داره با بودجه مولتي ميليون دلاري بازي ميسازه اينجا نسخه بنويسين كه اره چرا ١٠ماه مونده بازيتون تو الفاست. قطعا از من و شما بيشتر از مشكلات بازيشون اطلاع دارن. پس حداقل صبر كنين بيلد جديد نشون بدن تا بعد فاتحه اين تيم ١٠ نفره رو بخونين كه واي چرا سوني بودجه داده به اينا:-j

همچبن میگن فرست پارتی سونی یعنی میخواید این تیم Bend studio بزارید کنار ناتی داگ و سانتا مونیگا و GG ?! حای ساکر پانچ از اینا قویترن اونوقت خیلی دست بالا میگیرید این بازی ما گفتیم بعدا فیل نشید تمام.
بعد یکسری رفتن گیر دادن به Horizon بله اولا Horizon تیم اصلی GG ساخته که سابقش مشخصه بع هم خود سونی برای همین تیم کلی نفرات شاخص استخدام کرده بود که خبراش بود از کسایی که رو GTA کار کرده بودن تا یک کارگردان داستانی..

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
همچبن میگن فرست پارتی سونی یعنی میخواید این تیم Bend studio بزارید کنار ناتی داگ و سانتا مونیگا و GG ?! حای ساکر پانچ از اینا قویترن اونوقت خیلی دست بالا میگیرید این بازی ما گفتیم بعدا فیل نشید تمام.
بعد یکسری رفتن گیر دادن به Horizon بله اولا Horizon تیم اصلی GG ساخته که سابقش مشخصه بع هم خود سونی برای همین تیم کلی نفرات شاخص استخدام کرده بود که خبراش بود از کسایی که رو GTA کار کرده بودن تا یک کارگردان داستانی..
نظراتت تو حلقم :-"

• Like
Reactions: WCW
نمیخوام GOW رو با این بازی مقایسه کنم تیم اونا کجا و اینا کجا!ولی چیزی که مشخصه یه عده که نمونش بالا هم هست هستن همیشه که زرت و زورت غر میزنن و ایراد میگیرن اخرشم که بازی میاد و برفرض موفق بشه همینا میگن ما از اول به موفقیتبازی اطمینان داشتیم و فلان و ...!
اخرین نمونش هم سر همین GOW افتاد!که امثال همینا بودن که وای بازی شکست خوردس و ایده هاش فلانه و سونی چرا سرمایه داد بهشون و ... تا بازی چهارتا نمره 10 گرفت سریع اومدن فازشونو عوض کردن!سر GOW طرف رفته عکس با کیفیت زمان قاجار اورده میگه گرافیکش اشغاله یه همچین کسایی فاز ایراد گرفتن برداشتن:D
این بازی که نه موفق بشه به کسی چیزی میرسه نه بد بشه!فقط فردا روزی بازی موفق شد یاد این پستاتون باشین که دم به دقیقه غر میزدید نیاید حرفاتونو عوض کنین!طرف حتی اطلاع نداره تیم سازنده چندنفره رو هوا یه عددی میگه و براساس اون عدد شاهکارش بازیو میکوبه!لول
دوست عزیز شما بهتره اول یاد بگیری درست صحبت کنی بعد به نظر دیگران گیر بدی حالا با اون دوستمون کاری ندارم اما نظرمن کاملا شخصی بود
..............................................................................
منم از کساییم که فکر میکنم بازی اخرش متای 80 یا بالاتر میگیره
ولی انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت bend کلا از اول همین بوده و هنوزم همونه من فکر میکنم تو ساخت قسمتای بعد بترکونن همون سایفون 1 هم اون زمان گرافیک جالبی نداشت اما برای زمان خودش محتویات و محیط زنده و جذابی داشت و من الان تو days gone همین ویژگی ها رو میبینم البته عوض نشدن لباس شخصیت خیلی ضدحال بود:-w8-> بیخودی گیر ندید خیلی از بازی ها اول همین جوری بودن مثل انچاردت الان به این نتیجه رسیدم اول کمی مخالف بودم :D:D:D

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما بهتره اول یاد بگیری درست صحبت کنی بعد به نظر دیگران گیر بدی حالا با اون دوستمون کاری ندارم اما نظرمن کاملا شخصی بود
..............................................................................
منم از کساییم که فکر میکنم بازی اخرش متای 80 یا بالاتر میگیره و ارزش خرید تا مدت ها رو برای من یکی که نداره>:P
ولی انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت bend کلا از اول همین بوده و هنوزم همونه من فکر میکنم تو ساخت قسمتای بعد بترکونن همون سایفون 1 هم اون زمان گرافیک جالبی نداشت اما برای زمان خودش محتویات و محیط زنده و جذابی داشت و من الان تو days gone همین ویژگی ها رو میبینم البته عوض نشدن لباس شخصیت خیلی ضدحال بود:-w8-> بیخودی گیر ندید خیلی از بازی ها اول همین جوری بودن مثل انچاردت الان به این نتیجه رسیدم :D:D:D
من منظورم شما نبودی خودش فهمید کیه!اون شخصم چون کلا عادت داره مسخره بازی دراره سر هربازی اونجوری بهش گفتم قصد بی احترامی به بقیه رو نداشتم اشتباه گرفتی شما.

8-| اگه بالای 80 شد شما پروفایلتو عوض کنی کل فروم مدیونت میشه. :))

ازین حرکت حمایت میشه:D
این بحثا همیشه پیرامون بازیای انحصاری بوده و خواهد بود
من فقط نگران اینم اگه بازی برای اوایل ۲۰۱۹ برنامه ریزی شده باشه یعنی امیدی به اومدنTLOU2 حداقل تا ۲۰۲۰ نیست:-<

• Like
Reactions: Ludens
منم متا زیرِ 80.2343223 بشه، بازی رو تا مدت‌ها نمی‌گیرم...اگه زیر 79.3635754 هم شد، باید در استدیو رو تخته کنن و برن بتل رویال بسازن.
چشه اخه بتل رويال خيلي هم خوبه :D
چرا اينقدر بدي باش؟

از بازي كلا نبايد انتظار بالاي ٩٠ داشت ميدونم سوني بد عادتمون كرده اما كلا رسالت بازي برا بالا ٩٠ بودن ساخته نشده به نظر ميشه خيلي راحت انتظار ٨٢-٨٥ داشت ،فقط شوتينگ بازي مشكله خيلي حادي داره كه اونم اگه همت كنن درسته :D تفنگها و حس شليك بايد سنگين تر بشه همينطور لگدشون بيشتر بشه

اين عوض نشدن لباس خيلي ضدحال بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or