David Rutter:تیم ما هنوز نگران بازگشت PES است.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
fifa-13-2.jpg

طبق گفته ی آقای David Rutter، تهیه کننده FIFA 13 تیم آن ها هنوز از برگشت احتمالی سری PES واهمه دارد.
Fifa و PES دو رقیب جدی برای یکدیگر بودند اما در 7 سال گذشته قدرت از دست PES خارج شد و به دست FIFA افتاد و همین باعث فروش و سود بیشتر FIFA شد.
آقای روتر در مصاحبه با CVG اظهار داشتند:چیزهای دیگری نیز وجود دارند.ما هنوز به خاطر برخی مسائل که Konami در حال انجام بر روی PES میباشد واهمه داریم و طبیعتا آن ها رقیب جدی ما در سبک Sport هستند.
ساخت بازی در محیطی که فوتبال تقریبا اهمیتی ندارد نیز یک امتیاز برای ما به حساب می آید.
وی افزود:ساخت بازی در کانادا برای ما یک مزیت است زیرا اینجا استرسی نداریم.ببینید چقدر اوضاع شگفت انگیز است.در مغازه ها از بازی FIFA نسخه ای دیده نمیشود و اخبار نیز به گوش نمیرسد.ما به اندازه کافی از حاشیه و عواملی که میتوانند اثر منفی روی ساخت بازی بگذارند دور هستیم.
FIFA 13 در پاییز امسال عرضه خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد بازی اینجا بروید.
منبع

یعنی یک گندی زدند که نگران هستند پس بگو
چقدر شما منفی فکر میکنی:دی
آقا مکن تضمین میکنم PES بر نمیگرده شما نگران نباش :biggrin1:
حداقل تو این نسل که دیگه برنمیگرده نسل بعد هم....نه نسل بعد هم بر نمیگرده:دی

امکان اینکه پرو برای نسل بعد با قدرت برگرده کم نیست مصوصا اینکه توی این نسل عملا یه بازی مزخرف تمام عیار بود.امیدوارم برگرده چون اگه این اتفاق نیفته دیگه فوتبال با کیفیت نخواهیم داشت

به شخصه امیدوارم PES هم برگرده تا طرفدارای هردو سری از بازیهاشون لذت ببرن.
بالاخره ماهم یه زمانی PES بازی میکردیم...یادش بخیرررر

یعنی به نظرت فیفا کیفیت لازم نداره حسین!!:-/

بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنی...
اگر در مقام مقایسه با پرو باشه فیفا شاهکاره
اگر در مقام وضعیت کلی نسل باشه فیفا معمولیه
اگر بخوایم حقیقت رو در نظر بگیریم یعنی وجود باگهای فراوان و ایرادان بسیار زیاد که جاش اینجا نیست و فارغ از حضور پرو در حداکثر یه بازی زیر متوسط هست

بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنی...
اگر در مقام مقایسه با پرو باشه فیفا شاهکاره
اگر در مقام وضعیت کلی نسل باشه فیفا معمولیه
اگر بخوایم حقیقت رو در نظر بگیریم یعنی وجود باگهای فراوان و ایرادان بسیار زیاد که جاش اینجا نیست و فارغ از حضور پرو در حداکثر یه بازی زیر متوسط هست

کاملا تایید میشه
من همیشه گُفتم ، درسته که فیفا خیلی بهتر از پرو هست ، ولی متاسفانه شبیه ساز ِ فوتبال عالی نیست . کلا شبیه ساز فوتبال ِ فوق العاده توی این نسل نداشتیم.

. کلا شبیه ساز فوتبال ِ فوق العاده توی این نسل نداشتیم.

این همون نگرانی من توی این نسل بود که وقتی نزول وحشتناک پرو رو دیدم گفتم و ترسم بیشتر میشه وقتی ببینم نسل بعد هم پرو همین مزخرف باشه.اوونوقت دیگه فیفا هم غیر قابل تحمل میشه چون همین الان هم به زور میشه فیفارو تحمل کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or