David Hayter: فکر نکنم از Metal Gear Solid V لذت ببرم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
00481383424797787399.jpg

همانطور که مطلع هستید کمپانی Konami و Kojima Productions در ماه ژوئن اعلام کردند که صداپیشه سابق سری Metal Gear Solid یعنی آقای David Hayter که در نقش Snake حضور داشتند، جای خود را به Kiefer Sutherland برای ایفای نقش در Metal Gear Solid V داده است.
مجله @Gamer طی مصاحبه ای که با آقای Hayter داشته اند، سوال کردند که آیا ایشان هر موقع MGS V را تجربه می کنند، برای Solid Snake دلتنگی می کنند؟ که پاسخ داند:
بله خیلی زیاد و البته نه. زیرا گوش کردن به صدای جدید کسی که 15 سال با آن بازی کرده ام برایم اعصاب خورد کن است. فکر نمی کنم از آن لذتی ببرم.
ما Kiefer Sutherland را بیشتر با بازی در سریال 24 در نقش جک می شناسیم. آیا شما نیز جای خالی David Hayter را حس می کنید؟
GE

آخرین ویرایش:
چند سال پیش که سریال 24 رو میدیدم فکر کنم فصل هفتمش بود . هرچی جلوتر می رفت با خودم می گفتم این فصلو سازنده ها از روی MGS4 اسکی رفتن . حتی توی فصل های قبلشم شباهتایی بین جک باور و اسنیک بود. از پدر کشی و برادر کشی گرفته تا اتفاقاتی که براش می افتاد و نوع شکنجه هاش . توی فصل هفت بود فکر کنم جک باور دچار یه مشکل قلبی میشد بعد مجبور بود یه سرنگ به گردنش تزریق کنه درست مثل اسنیک توی MGS4 هر چند وقت یک بارم یه جاهایی مهمی از پا می افتاد درست مثل اسنیک و توی جاهای حساس به سختی سرنگ و به خودش تزریق می کرد و .... حتی فکر کنم آخرشم بود که متوجه شدیم یه گروه مثل پاتریوتها آمریکا رو کنترل می کنن و هویتشونم مشخص نیست . فکر کنم 12 نفر بودن . فکر کنم از همون موقع ساترلند تو کف MGS بوده . خیلی چیزای دیگه شم یادم نیست . ولی بعدا که کوجیما کیفر و انتخاب کرد گفتم عجب پدرسوخته ای بوده این ساترلند .

آخرین ویرایش:
بازی کیفر تو تاچ و 24 که عالیه!تمام احساساتی که مورد نیاز بود برای منتقل شدن رو به من حداقل منتقل کرد! تا حالا دوبله ی یه سری انیمیشن و بازی رو هم انجام داده که همش عالی بود! دیوید هایتر اصلا تو زمینه ی دوبله حرفه ای نیست! باور کنید! فقط چون حس نوستالژی دارید فکر می کنید خیلی خوبه! خدایی یه بار بدون احساسات قبلی به دوبله ی صدای اسنیک توجه کنید اشکالات زیادی رو میبینید! ایندفعه دوباره داشتم mgs3 بازی می کردم توجه به دوبله کردم نکات زیادی رو متوجه شدم! مخصوصا موقع صحبت با بی سیم! خیلی مصنوعی صحبت می کنه! تمامی این نظر شخصیه! اما این که کیفر تو دوبله کارش عالیه تقریبا به همه ثابت شدست چون امتحانش رو تو خیلی از جاها پس داده و نضرات هم تا به حال مثبت بوده!
برای نشون دادن احساسات بهت پشنهاد میکنم سریال دکستر به شخصیت خواهرش دبرا توجه کنی تا متوجه بشی ابراز احساسات یعنی چی! توی فصل ششم قسمت 4-5 اش باورنکردنی هست.
حالا واقعیت اینه که کیفر یه بازیگر فیلم های عامه پسند هست و بیشتر از اون اصلا نیست و نمیتونه خودش رو بیشتر از اون نشون بده. مثل خیلی بازیگر های دیگه مثل سیلورستر استالونه یا آرنولد شوایتزینگر. مهم اسم طرف نیست مهم بازی طرف هست. وقتی دوبله ی هیتر بد باشه پس دوبله ی کی خوبه. به جای اینکه سریع مخالفت کنین یه دوتا تریلر با صدای کیفر ببینین چه گندی زده بعد

برای نشون دادن احساسات بهت پشنهاد میکنم سریال دکستر به شخصیت خواهرش دبرا توجه کنی تا متوجه بشی ابراز احساسات یعنی چی! توی فصل ششم قسمت 4-5 اش باورنکردنی هست.
حالا واقعیت اینه که کیفر یه بازیگر فیلم های عامه پسند هست و بیشتر از اون اصلا نیست و نمیتونه خودش رو بیشتر از اون نشون بده. مثل خیلی بازیگر های دیگه مثل سیلورستر استالونه یا آرنولد شوایتزینگر. مهم اسم طرف نیست مهم بازی طرف هست. وقتی دوبله ی هیتر بد باشه پس دوبله ی کی خوبه. به جای اینکه سریع مخالفت کنین یه دوتا تریلر با صدای کیفر ببینین چه گندی زده بعد
چرا فکر میکنی من هیچی ندیدم الکی دارم نظر میدم؟ سریع مخالفت نکردم! خیلی هم آروم بود! :دی حالا چرا بدترین فصل دکستر رو مثال زدی؟؟؟ دبرا تو این سیزن که خیلی بهتر بازی کرده! واقیعت اینی که تو میگی نیست! نگو واقعیت اینه! این فقط نظر شخصیه توئه! همین و بس! نظر منم نظر منه! تحمیل نکن! من همه ی تریلرها رو دیدم! دوبلوری کیفر تو بازی ها و انیمیشن های دیگه رو هم دیدم و نیازی به توجیه شدن ندارم!

نمیدونم چرا وقتی یه نفر به بخشی از هویت شخصیت بازی تبدیل میشه اینطوری عوضش میکنن ... ارتباط با کاراکتر بازی زمان بره و بنظرم این تغییرات به ذائقه هیچ بازیبازی نمیچسبه.

بازی کیفر تو تاچ و 24 که عالیه!تمام احساساتی که مورد نیاز بود برای منتقل شدن رو به من حداقل منتقل کرد! تا حالا دوبله ی یه سری انیمیشن و بازی رو هم انجام داده که همش عالی بود! دیوید هایتر اصلا تو زمینه ی دوبله حرفه ای نیست! باور کنید! فقط چون حس نوستالژی دارید فکر می کنید خیلی خوبه! خدایی یه بار بدون احساسات قبلی به دوبله ی صدای اسنیک توجه کنید اشکالات زیادی رو میبینید! ایندفعه دوباره داشتم mgs3 بازی می کردم توجه به دوبله کردم نکات زیادی رو متوجه شدم! مخصوصا موقع صحبت با بی سیم! خیلی مصنوعی صحبت می کنه! تمامی این نظر شخصیه! اما این که کیفر تو دوبله کارش عالیه تقریبا به همه ثابت شدست چون امتحانش رو تو خیلی از جاها پس داده و نضرات هم تا به حال مثبت بوده!
خب موضوع اصلا خوب بودن یا نبودن ساترلند نیست. موضوع اینه صدای هیتر به امضای پای شخصیت اسنیک ها تبدیل شده و با این صدا شناخته میشن وگرنه در خوب بودن صدای کیفر ساترلند شکی نیست. همین Erick Johnson مگه عملکردش تو نقش سم فیشر بد بود؟ خیلی هم حرفه ای و خوب کارش رو انجام داد ولی موضوع اینه صدای آیرونساید مشخصه شخصیت سم فیشر بود. منم با دوبلوری Hayter حال نمیکردم ولی حداقلش این بود که یه صدای خاص بود. الان به قول نویسنده IGN صداش خیلی Generic شده و سرت رو بچرخونی، هزار جا این صدا رو میشنوی. همین باعث میشه موقع بازی کردن و دیدن کات سین ها اصلا حس نگاه کردن به شخصیت بیگ باس بهت دست نده.

من خودم از بچگی با صدای هیتر بزرگ شدم ولی برعکس خیلیا به نظرم کوجیما تصمیم درستو گرفت به سه دلیل:

1.برای Mo-Cap کیفر خیلی به درد بخور تر از هیتره
2.جدا کردن صدای بیگ باس و سالید
3.صدای کیفر طبیعی تر از هیتره

دیگه به همه ثابت شده کوجیما یکی از نابغه های صنعت گیمه و با نظر گرفتنه همه چی این کارو کرده.
In Kojima we trust :bighug:

به جای اینکه سریع مخالفت کنین یه دوتا تریلر با صدای کیفر ببینین چه گندی زده بعد

من خودم شخصا چون PC Gamer بودم بیشتر دو سال پیش با اومدن این HD Edition نشستم و کلشون رو بازی کردم و تجربه قبلی از این سری نداشتم. قبلش هم تصوری از صدای David Hayter نداشتم و طبیعتا نوستالژی و این حرفا هم برام وجود نداره در این زمینه و با انتخاب سادرلند هم خیلی خوشحال شدم. وقتی کوجیما از ساخته های پیشینش داره اندکی فاصله میگیره این تغییر حس صدا هم کاملا لازمه. صدای Hayter به نظرم اصلا نمیتونست جایگاهی که الان سادرلند داره رو بگیره، علی رغم اینکه اونم کارش فوق العادست اما چون نسبت به یه چیزی احساسی دارید اون یکی رو نکوبید. سادرلند بخاطر دوبله جایزه بهترین صداگذاری سال رو گرفته. تریلر E3 مو به تن من یکی رو سیخ کرد حداقل. کجا گند زده؟ چه شکلی؟ لینک بدید ما هم ببینیم.

فکر کنم از همون موقع ساترلند تو کف MGS بوده .

اگر بخوایم به حرفای سادرلند اعتماد کنیم، خودش بیان کرد که علاقه ای به ویدئو گیم نداشته و حتی این بازی رو هم انجام نداده بوده قبلا و زمانی که بهش این پروژه پیشنهاد میشه میره سمتش تا بازی رو بشناسه. فکر نمیکنم چیزی که شما میگید حقیقت داشته باشه.

من خودم شخصا چون PC Gamer بودم بیشتر دو سال پیش با اومدن این HD Edition نشستم و کلشون رو بازی کردم و تجربه قبلی از این سری نداشتم. قبلش هم تصوری از صدای David Hayter نداشتم و طبیعتا نوستالژی و این حرفا هم برام وجود نداره در این زمینه و با انتخاب سادرلند هم خیلی خوشحال شدم. وقتی کوجیما از ساخته های پیشینش داره اندکی فاصله میگیره این تغییر حس صدا هم کاملا لازمه. صدای Hayter به نظرم اصلا نمیتونست جایگاهی که الان سادرلند داره رو بگیره، علی رغم اینکه اونم کارش فوق العادست اما چون نسبت به یه چیزی احساسی دارید اون یکی رو نکوبید. سادرلند بخاطر دوبله جایزه بهترین صداگذاری سال رو گرفته. تریلر E3 مو به تن من یکی رو سیخ کرد حداقل. کجا گند زده؟ چه شکلی؟ لینک بدید ما هم ببینیم.

اگر بخوایم به حرفای سادرلند اعتماد کنیم، خودش بیان کرد که علاقه ای به ویدئو گیم نداشته و حتی این بازی رو هم انجام نداده بوده قبلا و زمانی که بهش این پروژه پیشنهاد میشه میره سمتش تا بازی رو بشناسه. فکر نمیکنم چیزی که شما میگید حقیقت داشته باشه.
قطعا اگه خودش هم تو کف نبوده . نویسنده ای کارگردانی چیزی این وسط از روی MGS4 اسکی رفته . کافیه اون فصلای 24 رو ببینید تا به حرف من برسید . حتی توش پاتریوتها با یه اسم دیگه بودن . دوازده تا ( دقیقا تعدادشون یادم نیست) علامت سوال که آمریکا رو اداره می کنن ؟!

اونهای که ناراحتن، بنظرتون مسخره نیست یک نفر بجای دوتا شخصیت در سن های مختلف حرف بزنه؟ توی 6-7 تا گیم در زمانهای مختلف در نقش کرکترهای مختلف. خیلی مسخره ست :دی.

عجیبه که من هنوز هم فکر میکنم این قضیه از اون شوخی های کوجیمایی هست و David Hayter توی بازی حضور داره ! :دی اونم با صدای Solid Snake.

آخه بدبختی اینجاست که کیفر ساترلند حداقل از دید نویسنده IGN نتونسته کارش رو خوب انجام بده. البته به شخصه از صداش توی تریلر بازی لذت بردم و به نظرم هیچ مشکلی نداشت ، ولی نویسنده IGN گفته :
The disinterested, disarming cadence of Kiefer Sutherland’s phoned-in performance flattens the roguish charm of Big Boss, creating a generic almost-tough guy lead whose gameplay traits draw more from Sam Fisher than Solid Snake

دقیقا منم همین فکر رو میکنم. تا زمانی که بازی منتشر نشه و بازی نکنم باورم نمیشه.

کاشکی این حرف رو نمیزد، حداقل تویی که 15 سال حال کردی و به ما هم حال دادی، به صورت نمایشی میگفتی حال میکنم و ساپورت می کردی بازی رو ! :|
این نشون میده که دیوید عاشق معبود نیست !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or