David Hayter: فکر نکنم از Metal Gear Solid V لذت ببرم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
00481383424797787399.jpg

همانطور که مطلع هستید کمپانی Konami و Kojima Productions در ماه ژوئن اعلام کردند که صداپیشه سابق سری Metal Gear Solid یعنی آقای David Hayter که در نقش Snake حضور داشتند، جای خود را به Kiefer Sutherland برای ایفای نقش در Metal Gear Solid V داده است.
مجله @Gamer طی مصاحبه ای که با آقای Hayter داشته اند، سوال کردند که آیا ایشان هر موقع MGS V را تجربه می کنند، برای Solid Snake دلتنگی می کنند؟ که پاسخ داند:
بله خیلی زیاد و البته نه. زیرا گوش کردن به صدای جدید کسی که 15 سال با آن بازی کرده ام برایم اعصاب خورد کن است. فکر نمی کنم از آن لذتی ببرم.
ما Kiefer Sutherland را بیشتر با بازی در سریال 24 در نقش جک می شناسیم. آیا شما نیز جای خالی David Hayter را حس می کنید؟
GE

آخرین ویرایش:
دیوید 15 سال صدای خودشو تو بازی گوش کرده ، خوب معلومه که دوست نداره صدای یکی دیگه رو به جای Snake بشنوه

این چیزا طبیعیه ، من که عنوان تایپک رو دیدم فکر کردم از گیم پلی و open world شدن خوشش نمیاد و برای همین دوست نداره بازی کنه

صدای کیفر دست کمی از دیوید نداره ، حداقل واسه من

من هنوز هم دلیل قانع کننده ای واسه تغییر صدا پیشه ندیدم اون از Splinter Cell و سم اینم از این

پ،ن: هنوز هر بار بحث صداپیشه‌ی Snake میشه ناخودآگاه جمله "War Has Changed"ـه Old Snake میاد تو مغزم :(

واقعا به نظرم بزرگ ترین اشتباه ممکن رو کوجیما انجام داد. خداییش صدای کیفر کجا صدای هیتر کجا! اگر هم میخواست عوض کنه یه بازیگری میآورد که فقط مشهور نباشه و حداقل بازی و انتقال احساسات بلد باشه:| کیفر از داغون ترین افراد توی انتقال احساساته. کافی فصل آخر 24 یا همین Touch رو ببینین که حتی نمیتونه 1% هم به مخاطب القا کنه که احساسات پدر و فرزندی داره:|
دیوید 15 سال صدای خودشو تو بازی گوش کرده ، خوب معلومه که دوست نداره صدای یکی دیگه رو به جای Snake بشنوه
این چیزا طبیعیه ، من که عنوان تایپک رو دیدم فکر کردم از گیم پلی و open world شدن خوشش نمیاد و برای همین دوست نداره بازی کنه
صدای کیفر دست کمی از دیوید نداره ، حداقل واسه من
خداییش یه لحظه I'm No Hero رو یادت بیار. به نظرت کیفر میتونه حتی یک دهم اون حالت رو انجام بده. کیفر یه بازیگر عناوین پاپ کرنی و عامه پسند هست و هرچی باشه هیتر 15 سال تجربه داشت و پیوندی که بین اون و سالید اسنیک بود خود به خود باعث میشد هیتر بهتر کارش رو انجام بده.
کوجیما استاده ولی دلیل نمیشه نگیم اشتباه کرده. حداقل به نظر من هیتر چند تا سر و گردن و بدن از کیفر بالاتر هست.

واقعا چرا با اعصاب طرفداران بازی میکنن رو نمیفهمم. صدا سم فیشر رو که اونطوری کردن صدای اینم اینطوری شد. درسته من خودم از صدای هیتر خوشم نمیومد اما نمیشه کتمان که طرفداران بازی 15 سال باهاش زندگی کردن واین وسط نظر من مهم نیست، بلکه نظر طرفداران مهمه.

لا مصّب قایفه اش هم ده برابر از کیفر خوشگل تره.کجای این بشر مشکل داشت که کوجیما سنسه انداختش از پروژه بیرون:((

واقعا به نظرم بزرگ ترین اشتباه ممکن رو کوجیما انجام داد. خداییش صدای کیفر کجا صدای هیتر کجا! اگر هم میخواست عوض کنه یه بازیگری میآورد که فقط مشهور نباشه و حداقل بازی و انتقال احساسات بلد باشه:| کیفر از داغون ترین افراد توی انتقال احساساته. کافی فصل آخر 24 یا همین Touch رو ببینین که حتی نمیتونه 1% هم به مخاطب القا کنه که احساسات پدر و فرزندی داره:|

خداییش یه لحظه I'm No Hero رو یادت بیار. به نظرت کیفر میتونه حتی یک دهم اون حالت رو انجام بده. کیفر یه بازیگر عناوین پاپ کرنی و عامه پسند هست و هرچی باشه هیتر 15 سال تجربه داشت و پیوندی که بین اون و سالید اسنیک بود خود به خود باعث میشد هیتر بهتر کارش رو انجام بده.
کوجیما استاده ولی دلیل نمیشه نگیم اشتباه کرده. حداقل به نظر من هیتر چند تا سر و گردن و بدن از کیفر بالاتر هست.
بازی کیفر تو تاچ و 24 که عالیه!تمام احساساتی که مورد نیاز بود برای منتقل شدن رو به من حداقل منتقل کرد! تا حالا دوبله ی یه سری انیمیشن و بازی رو هم انجام داده که همش عالی بود! دیوید هایتر اصلا تو زمینه ی دوبله حرفه ای نیست! باور کنید! فقط چون حس نوستالژی دارید فکر می کنید خیلی خوبه! خدایی یه بار بدون احساسات قبلی به دوبله ی صدای اسنیک توجه کنید اشکالات زیادی رو میبینید! ایندفعه دوباره داشتم mgs3 بازی می کردم توجه به دوبله کردم نکات زیادی رو متوجه شدم! مخصوصا موقع صحبت با بی سیم! خیلی مصنوعی صحبت می کنه! تمامی این نظر شخصیه! اما این که کیفر تو دوبله کارش عالیه تقریبا به همه ثابت شدست چون امتحانش رو تو خیلی از جاها پس داده و نضرات هم تا به حال مثبت بوده!

عجیبه که من هنوز هم فکر میکنم این قضیه از اون شوخی های کوجیمایی هست و David Hayter توی بازی حضور داره ! :دی اونم با صدای Solid Snake.

بازی کیفر تو تاچ و 24 که عالیه!تمام احساساتی که مورد نیاز بود برای منتقل شدن رو به من حداقل منتقل کرد! تا حالا دوبله ی یه سری انیمیشن و بازی رو هم انجام داده که همش عالی بود! دیوید هایتر اصلا تو زمینه ی دوبله حرفه ای نیست! باور کنید! فقط چون حس نوستالژی دارید فکر می کنید خیلی خوبه! خدایی یه بار بدون احساسات قبلی به دوبله ی صدای اسنیک توجه کنید اشکالات زیادی رو میبینید! ایندفعه دوباره داشتم mgs3 بازی می کردم توجه به دوبله کردم نکات زیادی رو متوجه شدم! مخصوصا موقع صحبت با بی سیم! خیلی مصنوعی صحبت می کنه! تمامی این نظر شخصیه! اما این که کیفر تو دوبله کارش عالیه تقریبا به همه ثابت شدست چون امتحانش رو تو خیلی از جاها پس داده و نضرات هم تا به حال مثبت بوده!
آخه بدبختی اینجاست که کیفر ساترلند حداقل از دید نویسنده IGN نتونسته کارش رو خوب انجام بده. البته به شخصه از صداش توی تریلر بازی لذت بردم و به نظرم هیچ مشکلی نداشت ، ولی نویسنده IGN گفته :
The disinterested, disarming cadence of Kiefer Sutherland’s phoned-in performance flattens the roguish charm of Big Boss, creating a generic almost-tough guy lead whose gameplay traits draw more from Sam Fisher than Solid Snake

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or