David Hayter خواستار عهده دار شدن نویسندگی فیلم MGS شد !

Sweet Jesus

کاربر سایت
David Hayter صدای محبوب و بی همتای Snakes در سری متال گیر ، در IMDb از طرفدارانش خواسته که اگه میخوان اون نویسنده فیلم Metal Gear Solid باشه با جمع آوری امضا و تحویل دادن اون به Matt Tolmach در Sony Pictures studios اونها رو متقاعد کنند که David باید اینکار رو انجام بده. برای امضا کردن اون فرم میتونید اینجا کلیک کنید :دی نسبتا خوب هم داره پیش میره ، دیشب 165 نفر بود الان شده 1354 تا ... از دیشب منظورم ساعت 4 صبحه :پی
David Hayter قبلا نویسندگی عناوین بزرگی مثل X-men و X-men 2 رو بر عهده داشته ...

davidhayter.jpg

VG247

حالا چرا همه میرین رای میدین؟:دی
اگه روزی روزگاری پل تامس اندرسون شد کارگردان بدون شک خودش خیلی بهتر از این هایتر،حالا هر کی صداش باحاله دست به قلمشم خیلی خوبه؟:دی

اصلا نويسنده مهم ينست به نظرم.
خود كوجيما هم ميتونه اينكار بكنه تازه يك كارگردان خوب باشه مطمئنا نويسنده هم خوب در مياد.
مهم اون كاركتر خود من به شخصه اصلا دلم نميخواد يك بازيگر جديد رو وردارن بيارن موشو بلند كنند براش سيبيل بزارن جاي اسنيك كه اون وقت ميرم عوامل رو تك تك ترور ميكنم.
اميدوارم يك بازيگر درست حسابي انتخاب كنند مثل راسل كروي كه خيلي تيكه قيافه هاش و احساساتش به اسنيك ميخوره.
كلا يك بازيگري انتخاب كنند كه ميميكش خوب باشه.
مثل Hitman نشه حالم بهم خورد از اون ...

اصلا نويسنده مهم ينست به نظرم.
خود كوجيما هم ميتونه اينكار بكنه تازه يك كارگردان خوب باشه مطمئنا نويسنده هم خوب در مياد.
مهم اون كاركتر خود من به شخصه اصلا دلم نميخواد يك بازيگر جديد رو وردارن بيارن موشو بلند كنند براش سيبيل بزارن جاي اسنيك كه اون وقت ميرم عوامل رو تك تك ترور ميكنم.
اميدوارم يك بازيگر درست حسابي انتخاب كنند مثل راسل كروي كه خيلي تيكه قيافه هاش و احساساتش به اسنيك ميخوره.
كلا يك بازيگري انتخاب كنند كه ميميكش خوب باشه.
مثل Hitman نشه حالم بهم خورد از اون ...
دوست عزیز نمایشنامه نویس با داستان نویس فرق می کنه داستان نویس که کوجیما هستش خط کلی داستان رو تعیین می کنه و این که فیلم چگونه پیش بره ولی نمایشنامه نویس کسی هست که دیالوگ ها و حالات صحنه و طرز بیان دیالوگ ها رو تعیین می کنه

دوست عزیز نمایشنامه نویس با داستان نویس فرق می کنه داستان نویس که کوجیما هستش خط کلی داستان رو تعیین می کنه و این که فیلم چگونه پیش بره ولی نمایشنامه نویس کسی هست که دیالوگ ها و حالات صحنه و طرز بیان دیالوگ ها رو تعیین می کنه
شما انگار متوجه ماجرا نشدي؟
من منظورم اين بود كه نويسنده هركسي ميتونه باشه حتي كوجيما يعني اين كه اين مهم نيست كه نويسنده فيلم كي باشه بيشتر بايد روي بازيگر ها مانور بدن.
متوجه شدي؟ منظورم اين نبود كه الان كوجيما بياد بنويسه.

شما انگار متوجه ماجرا نشدي؟
من منظورم اين بود كه نويسنده هركسي ميتونه باشه حتي كوجيما يعني اين كه اين مهم نيست كه نويسنده فيلم كي باشه بيشتر بايد روي بازيگر ها مانور بدن.
متوجه شدي؟ منظورم اين نبود كه الان كوجيما بياد بنويسه.
کی گفته نویسنده مهم نیست.اتفاقا یکی از مهمترین عنصر ساخت یه فیلم نویسندست.

کی گفته نویسنده مهم نیست.اتفاقا یکی از مهمترین عنصر ساخت یه فیلم نویسندست.
اي بابا ما هرچي ميگيم يك چيز ديگه برداشت ميكنيد.
آقا نويسنده برتر جهان با 50 تا اسكار براي فيلم انتخاب بشه بعد يك بازيگر مزخرف توي فيلم باشه چي ميشه؟ خط محوري فيلم معلوم ديگه منم قبول دارم ديالوگ ها مهم اونم در MGS ولي مسئله اينجاست كه اگر بازيگر درست حسابي نباشه اصلا مهم نيست نويسنده خوب براي فيلم انتخاب بشه يا نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or