Boss Loyal Member Mar 6, 2013 #1 صدا گذار اسنیک اقای دیوید هیتر در توئیتر نظرسنجی گذاشته است که اگر برای صداگذاری اسنیک در بازی آینده برنگردد آنها چه حسی خواهند داشت اینکه آیا وی تمامِ دنیا را سر کار گذاشته، یا آنکه احتمال عدم حضورش وجود دارد ؟ مشخص نیست. قضاوت با خودتان .. آخرین ویرایش: Mar 6, 2013
صدا گذار اسنیک اقای دیوید هیتر در توئیتر نظرسنجی گذاشته است که اگر برای صداگذاری اسنیک در بازی آینده برنگردد آنها چه حسی خواهند داشت اینکه آیا وی تمامِ دنیا را سر کار گذاشته، یا آنکه احتمال عدم حضورش وجود دارد ؟ مشخص نیست. قضاوت با خودتان ..
Boss Loyal Member Mar 6, 2013 #16 نوشته شده توسط Miesam: من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه . بیشتر... دو تا کلمه جوابت ِ ، "عاشق نیسی" :d
نوشته شده توسط Miesam: من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه . بیشتر... دو تا کلمه جوابت ِ ، "عاشق نیسی" :d
Behnam_Yakuza کاربر سایت Mar 6, 2013 #17 کل MGS یه طرف، صداپیشگی دیوید هیتر هم یه طرف... واقعا حرف نداره. اصلا نمیتونم اسنیک رو با صدای کس دیگه ای تصور کنم. نوشته شده توسط Miesam: من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه :biggrin1:. بیشتر... من هم یه وقت ها حس میکنم پست هات خیلی رو مخه Spoiler شوخی
کل MGS یه طرف، صداپیشگی دیوید هیتر هم یه طرف... واقعا حرف نداره. اصلا نمیتونم اسنیک رو با صدای کس دیگه ای تصور کنم. نوشته شده توسط Miesam: من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه :biggrin1:. بیشتر... من هم یه وقت ها حس میکنم پست هات خیلی رو مخه Spoiler شوخی
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Mar 6, 2013 #19 من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه :biggrin1:. بیشتر... مشکل صدای دیوید نیست , مشکل مخی هست که صدای هایتر میره روش آخرین ویرایش: Mar 7, 2013
من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه :biggrin1:. بیشتر... مشکل صدای دیوید نیست , مشکل مخی هست که صدای هایتر میره روش
( Layken ) عضو تحریریه Mar 7, 2013 #20 نوشته شده توسط Miesam: من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه . بیشتر... صدای فیشر هم رو مخ بود ، خوب شد برداشتنش
نوشته شده توسط Miesam: من با نبودش زیاد مشکلی هم ندارم، یک وقت ها حس میکنم صداش خیلی رو مخه . بیشتر... صدای فیشر هم رو مخ بود ، خوب شد برداشتنش
TCSCELL 8 کاربر سایت Mar 7, 2013 #21 بابا به سم فیشر بنده خدا چیکار دارین خودمون کم داریم میکشیم؟:crying1: امیدوارم برش دارن! حسودیم شد
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Mar 7, 2013 #22 نمیشه در کنارش،زبون ژاپنی هم بزارن توی بازی؟ انقدر ضدحال خوردم وقتی فهمیدم MGS4 ریجن1و2 زبون ژاپنی نداره ...
نمیشه در کنارش،زبون ژاپنی هم بزارن توی بازی؟ انقدر ضدحال خوردم وقتی فهمیدم MGS4 ریجن1و2 زبون ژاپنی نداره ...
Fratos کاربر سایت Mar 7, 2013 #23 صدای سنیک بابای سنیک مادربزرگه جده پدری سنیک و کلاً تا وقتی که بازی ساخته بشه از این خاندان ما David Hater رو داریم .
صدای سنیک بابای سنیک مادربزرگه جده پدری سنیک و کلاً تا وقتی که بازی ساخته بشه از این خاندان ما David Hater رو داریم .
La-Li-Lu-Le-Lo کاربر سایت Mar 7, 2013 #24 با تمام احترامی که نسبت به استاد و ام جی اس ها قائلم ولی اگه دیوید بره دیگه متالگیر بازی نمیکنم. بیشتر... دوستان خیلی نگران نباشن:d!گزینه های خوبی برای صداگذاری هست! مثلا Richard Doyle که تو MGS4 صداگذار Big Boss بود،یا John Cygan که تو MGS2 نقش Solidus رو به عهده داشت!
با تمام احترامی که نسبت به استاد و ام جی اس ها قائلم ولی اگه دیوید بره دیگه متالگیر بازی نمیکنم. بیشتر... دوستان خیلی نگران نباشن:d!گزینه های خوبی برای صداگذاری هست! مثلا Richard Doyle که تو MGS4 صداگذار Big Boss بود،یا John Cygan که تو MGS2 نقش Solidus رو به عهده داشت!
Fenris Wolf کاربر سایت Mar 7, 2013 #25 اخه صدای بیگ باس اخر 4 هرچقدرم خوب باشه باز به پای دیو نمیرسه! نظر سنجیش تاثیر داره?اگه اره برم یک اکانت بسازم رای بدم Sent from my ST18i using Tapatalk 2
اخه صدای بیگ باس اخر 4 هرچقدرم خوب باشه باز به پای دیو نمیرسه! نظر سنجیش تاثیر داره?اگه اره برم یک اکانت بسازم رای بدم Sent from my ST18i using Tapatalk 2