David Cage: کنسول PS3 همچنان قدرتمند است و بازی Beyond شما را متعجب می‌کند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
David-Cage-PS3-34-still-a-very-powerful-console-34-1092206.jpg

درود.

اقای دیوید کیج را می‌توان یکی از سازندگان موفق در دنیای گیم خواند. رئیس استودیو Quantic Dream که در E3 امسال به معرفی بازی جدید خود یعنی Beyond: Two Souls دست زد، سخنان جالبی را پیرامون بازی خود و پلتفرم PS3 بیان کرد.وی در مصاحبه‌ای که با مجله Game Informer داشت اذعان کرد، کنسول PS3 همچنان بسیار قدرتمند است و اگر مردم ببینند این پلتفرم چه کارهایی با بازی Beyond کرده است بسیار متعجب خواهند شد."

وی در ادامه سخنان خود در مورد پایان این نسل صحبت کرد و افزود:

"راستش را بخواهید من زیاد تعقیب کننده تکنولوژی نیستم و بیشتر ابزار‌هایی را دوست دارم که اجازه خلاقیت را به من می‌دهند. این شامل هر گونه فن‌اوری می‌شود و مهم نیست چقدر خوب باشد فقط یک وسیله برای کار باشد. تمام این‌ها بستگی به شما دارد، اگر شما هیچ گونه ایده و خلاقیتی را نداشته باشید بهترین فن‌آوری‌ها هم نمی‌تواند بازی شما را بهتر کند؛ این به همانند نوشتن یک کتاب است، یک قلم خوب نمی‌تواند بهترین کتاب را خلق کند وقتی شما حرفی برای گفتن ندارید تا ان را بهتر کنید."

به شخصه بسیار خوشحال هستم که توانستم در پایان این نسل از کنسول‌ها یک بازی دیگر را خلق کنم چون این چرخه به پایان خود نزدیک شده است. در اخر نیز وی اذعان کرد. کنسول PS3 بسیار قدرتمند است و با بازی Beyond از ان چه قبلا فکر می‌کردیم بیشتر کشف نمودیم و وقتی انسان‌ها ببینند این کنسول با بازی ما چه کارهایی کرده بسیار متعجب خواهند شد.

gamingeverything

xbox360 داران عزیز و محترم شبها کابوس بازی های انحصاری سونی رو میبینن بهتر هیچ حرفی در تاپیک مخصوص سونی نزنید و اسم بازیها انحصاری سونی رو نیارین تا شب ها کابوس بازی های انحصاری سونی رو نبینید زنده باد سونی و انحصاریهاش

انقدر ترول نکنید خیلی هاتون نمی تونید حتی بازی هاش رو درک کنید بسه بخدا زشته ول کنید

خب که چی مثلا؟ نه واقعا که چی؟ الان احساس میکنی مچ آلکاپون رو گرفتی؟ کسانی که منو میشناسن با سلیقه و پست هایی که میدم هم کاملا آشنایی دارن نیاز به افشاگری شما نیست :)

منم میتونم تمام این افرادی که میان تو تاپیک کیج پست های سونی هیتریشون رو اینجا ردیف کنم ;)

متاسفانه دیوار حاشا خیلی بلنده! :( بازم میگم ... هر موقع خصومت شخصیتو با مدیرای مایکروسافت حل کردی، اون موقع بحث می کنیم!

تا الان هم ثابت کردم که کاملآ متعصب رفتار میکنی و به هیچ عنوان حاظر نیستی منطق رو بپذیری!

و اینم بگم که هر وقت تونستی مثل بقیه ی دوستان از جمله سهیل و بقیه که بدون تعصب پست میدن، حرفت رو بزنی میتونیم با هم بحث کنیم ولی در غیر این صورت بحث کردن با شما بی فایدست!

بحث تمام!

به جای اینکه اینقدر حرف بزنه روی گیمپلی بازی هاش اگه کار می کرد یک شاهکار تحویلی ملت می داد:دی نه دکمه زنی:|:دی

این همه حرفهای عجیب غریب رو کی میزنه آخه..! David Cage: هنوز قدرت کامل کنسول PS3 را ندیده‌اید. David Cage: با 5 سال عمر بیشتر PS3 مشکلی ندارد. David Cage: ا 360 توان اجرای Heavy Rain را ندارد David Cage: من به دین اعتقاد ندارم David Cage: من به هنر در بازی های خود اهمیتی نمی دهم David Cage: کنترل DualShock به پایان خود رسیده David Cage:سونی بهترین کنسول,استودیوها را در جهان دارد David Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود David Cage: و دفاع از صحنه های جنسی Heavy Rain ! David Cage: کنسول PS3 همچنان قدرتمند است و بازی Beyond شما را متعجب می‌کند. David Cage: صنعت بازی سازی باید از بچه بودن فاصله بگیرد David Cage:ا Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست David Cage: موفقیت Heavy Rain نشان داد صنعت بازی برای ایده های جدید آماده
پ ن پ، بياد بگه بازی كه برای PS3 و طبق سخت افزارش ساخته و پولشم سونی بهش پرداخت كرده بخاطر گل روی شما روی 360 هم مياد، نمايش ناتال! هم كه تقريبا راست گفت (همون ميلو اينا) بقيه هم نظراتش بوده داده دقيقا مثل همون امضاتون از اين نظرات زياد داده! (می خوام با جاستين باشم، يا عمليات انتحاری آرون گرين برگ بعد عرضه PS3 Slim كه بيانيه داد ما پيروزيم!)
اينم از آخرين پستم...معنی بازی انحصاری‌ هم يه عده نفهميدن، بخوام پستی بدم باز مسلما می دونم بن می شم;)
ضمنا افتخارم می كنم كه شعور دارم بخاطر هيتری تاپيك بازی هایی كه تا سرحد مرگ ازشون متنفرم (مثل Geow) رو به گند نكشم.
واقعا جز تاسف نمی شه كاری كرد! جدی می گم! البته اينو تو يكی دو روز بعد ريليز GT5 فهميدم كه طرف بازی نكرده هر چی می خواست می گفت! اين دنيایی كه ساختيد خيلی كوچيكه...اينكه بيای مثلا انتقام هيلو رو تو تاپيك كيلزون بگيری و بالعكس...
مديرا هم بايد يه مروری‌ تو قوانين بكنن و تو تاپيك های ديگه هم اجازه بدن حرف بزنيم چون الان حس بچگی و تلافی من يكی سر اين قضيه خيلی گل كرده، يا اينكه جلوی ترول رو كاملا بگيرن كه پست نيم خطی با عكس ندن برای همه بازی ها نه فقط انحصاری های مهم!
حيف وقتی كه تو اين تاپيك ها با يه عده هدر بره، كلا خبرم بخوام بخونم از اين به بعد تو همون سورس می خونم اعصابم خورد نشه.

آخرین ویرایش:
ایشون هروقت تونست یه بازی در حد کارگردانی mgs4 بسازه
هروقت تونست یه بازی در حد گیم پلی geow بسازه
هروقت تونست یه بازی در حد مولتی cod بسازه
هروقت تونست یه بازی در حد وسعت و عظمت rdr بسازه
هروقت تونست یه بازی در حد جذابیت و گیم پلی uncharted بسازه
هروقت تونست یه بازی در حد حماسی بودن gow بسازه
اوونوقت میتونه ادعا کنه..
ایشون کلا هروقت تونست بازی بسازه بیاد حرف یزنه.
ایشون فعلا بهتره بره پای درس بازیسازان بزرگ تا خوب کارآموزی کنه.

حسین دیگه پیاز داغشو خیلی زیاد نکردی؟! عملا آدم فکر میکنه داری در مورد سازنده ایرانین گاردز صحبت میکنی :d

این کیج حرف نزنه خیلی سنگین تره به خدااا!! من heavy rain رو دوست داشتم و خیلی هم دوس دارم beyond رو تجربه کنم ولی در کل حرف نزنه بهتره ...! هم فن ها راحتن هم دیگران :دی

حسین دیگه پیاز داغشو خیلی زیاد نکردی؟! عملا آدم فکر میکنه داری در مورد سازنده ایرانین گاردز صحبت میکنی :d
نوچ:dایشون یه بازی ساخته که:
داستانش که کپی فیلمهای دسته پنجه.
گیم پلی هم که در QTE خلاصه شده.
گرافیک رو هم که ولش کن کلا.
کات سین هم ولش کن.
مولتی پلیر هم که نداره.

بعد میاد زرت و زورت هم مصاحبه میکنه.کاملا طبیعیه که قشر گیمر دچار حالت تهوع بشه.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این همه جر و بحث سر چیه.دارم کم کم به این نتیجه میرسم که 90 % از کاربرای این سایت زیر 15 سال سن دارن.این میگه مال من بهتله اون یکی میگه نه مال من اوفتره،
که چی واقعا ایا این بود ارمانهای ما:dهدف از بازی فقط لذت بردنه،اگه از یه بازی خوشتون نمیاد خیلی راحت از کنارش رد بشید و به سمت بازی مورد علاقتون برید.با جانبداری و تعصب فقط تجربه یه بازی خوبو از دست میدید.

من نمیدونم این همه جر و بحث سر چیه.دارم کم کم به این نتیجه میرسم که 90 % از کاربرای این سایت زیر 15 سال سن دارن.این میگه مال من بهتله اون یکی میگه نه مال من اوفتره،
که چی واقعا ایا این بود ارمانهای ما:dهدف از بازی فقط لذت بردنه،اگه از یه بازی خوشتون نمیاد خیلی راحت از کنارش رد بشید و به سمت بازی مورد علاقتون برید.با جانبداری و تعصب فقط تجربه یه بازی خوبو از دست میدید.

ما همین بد بختی رو سر امتیاز بازی ها داریم . . .
یعنی واقعا برای بعضی ها اینقدر فهمیدنش سخته که میشه از یه بازی با امتیاز 6از10 یا حتی پایینتر خیلی لذت برد؟
هر هنرمند قدر شناسی باید از شرکتی که ساپورتش می کنه و امکانات در اختیارش میزاره صحبت کنه و براشون تبلیغ کنه . مثل این میمونه که بگید مربی یه تیم ته جدولی حق نداره از تیم خودش و همکاراش تعریف کنه .

هوی رین هم بازییه که بایداز بالا بهش نگاه کرد وعملکردش رو در کل سنجید . نه این که مولفه به مولفه بررسی کنیمش و مثلا بگیم چون مولتی نداره یا داستانش دسته پنجمه به درد نمیخوره .داستانش شاید واسه یه فیلم تکراری باشه و همه عوامل که در کنار هم قرار گرفتن یه شاهکار ساختن.

به خدا که یکی از کسایی که دارن راجع به کیج اینطور حرف میزنن حتی اسم فارنهایت رو هم نشنیدن ! دکمه زنی :| فقط همینو از بازی فهمیدن ! سالهاست خیلیا دارن تلاش میکنن بازی رو به واقعیت نزدیک کنن و کیج اینکارو کرده و داره میکنه . خواهشا بفهمید که هزاران بازی ساخته شده که MP داشته باشه , گیم پلی سریع داشته باشه , نقشه ی بزرگ داشته باشه و اینجور چیزا ! کیج داره سعی میکنه چیزی بسازه که دیگران از ساختنش میترسن ! واقعیت ! واقعیت پشت یه داستان خیالی ! آدمایی که عادین ! آدمایی که بلد نیستن صحنه آهسته کنن ! آدمایی که بلد نیستن با اره دیگرانو نصف کنن ! آدمایی که بلد نیستن مثل میمون از در و دیوار بالا برن ! آدمایی که حق انتخاب دارن ... کیج تا حالا نظر مثبت منتقدا و خیلی از گیمرا رو جلب کرده و به عنوان یکی از مهمترین بازیسازای دنیا (البته برای کسایی که قبل از GEOW و Uncharted هم میدونستن بازی چیه !) شناخته میشه و نیازی به جلب توجه من و شما نداره ! اول تا آخر کار خودشو میکنه و یه شاهکار دیگه میسازه ! شما خوشتون نمیاد ؟! خب برید بره اره و سکو بازیتون برسید , شما میتونید کارای موتزارت رو دوست نداشته باشید اما نمیتونید نقدشون کنید ! اینم مثل همونه ! به قول بزرگی : Don't h8 what u don't understand ! در مورد قدرت PS3 هم کاملا درست میگه ! بنده الان 360 دارم پس فن بازی در نمیارم و اصلا کاری به 360 ندارم , فقط میخوام بهتون بگم شما همونایی هستین که نهایت قدرت PS3 رو MGS4 میدونستید بعد Uncharted 1 و وقتی U2 اومد دیگه گفتین تهشه ! اما U3 فک همه رو انداخت و نشون داد هنوز جا زیاده ! همونجوری که Halo 4 روی 360 اینو ثابت کرد . فقط یه نصیحت میکنم بهتون , لازم نیست راجع هر چیزی بدتون میاد نظرات سازنده صادر کنید , با این کار فقط خودتونو کوچیک میکنید ...

نوچ:dایشون یا بازی ساخته که:
داستانش که کپی فیلمهای دسته پنجه.
گیم پلی هم که در QTE خلاصه شده.
گرافیک رو هم که ولش کن کلا.
کات سین هم ولش کن.
مولتی پلیر هم که نداره.

بعد میاد زرت و زورت هم مصاحبه میکنه.کاملا طبعیه که قشر گیمر دچار حالت تهوع بشن.

حسین تا الان کجا بودی که همچین پستی بدی ؟! :دی واقعآ تاپیک به این پستت نیاز داشت! :دی اون پست قبلیت رو هم باید طلا گرفت! :دی

No Comment !!!
منظور من اين بود كن ليواين هم مصاحبه داشته!
درست مثل كيج هم زمانی كه بازياش رو آنونس می كنه و هم تو زمان ساختشون مصاحبه می كنه! ده ها مصاحبه با سايت ها و مجلات مختلف انجام داده تا الان!

شرمنده سهیل نباید اینجور عصبانی میشدم .
اره واسه محاصبه میدونم ولی هیچوقت در حد ایشون از محصول یه شرکت اینقدر حمایت نکرده و صرفا در مورد بازیش صحبت کرده

خب به سلامتی،پس از تمام حرکات انقلابی کیج،متوجه شدیم که کارهای ایشون در حد موتزارت هست:dادامه بدید و ما هم میخندیم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or