David Cage: کنسول PS3 همچنان قدرتمند است و بازی Beyond شما را متعجب می‌کند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
David-Cage-PS3-34-still-a-very-powerful-console-34-1092206.jpg

درود.

اقای دیوید کیج را می‌توان یکی از سازندگان موفق در دنیای گیم خواند. رئیس استودیو Quantic Dream که در E3 امسال به معرفی بازی جدید خود یعنی Beyond: Two Souls دست زد، سخنان جالبی را پیرامون بازی خود و پلتفرم PS3 بیان کرد.وی در مصاحبه‌ای که با مجله Game Informer داشت اذعان کرد، کنسول PS3 همچنان بسیار قدرتمند است و اگر مردم ببینند این پلتفرم چه کارهایی با بازی Beyond کرده است بسیار متعجب خواهند شد."

وی در ادامه سخنان خود در مورد پایان این نسل صحبت کرد و افزود:

"راستش را بخواهید من زیاد تعقیب کننده تکنولوژی نیستم و بیشتر ابزار‌هایی را دوست دارم که اجازه خلاقیت را به من می‌دهند. این شامل هر گونه فن‌اوری می‌شود و مهم نیست چقدر خوب باشد فقط یک وسیله برای کار باشد. تمام این‌ها بستگی به شما دارد، اگر شما هیچ گونه ایده و خلاقیتی را نداشته باشید بهترین فن‌آوری‌ها هم نمی‌تواند بازی شما را بهتر کند؛ این به همانند نوشتن یک کتاب است، یک قلم خوب نمی‌تواند بهترین کتاب را خلق کند وقتی شما حرفی برای گفتن ندارید تا ان را بهتر کنید."

به شخصه بسیار خوشحال هستم که توانستم در پایان این نسل از کنسول‌ها یک بازی دیگر را خلق کنم چون این چرخه به پایان خود نزدیک شده است. در اخر نیز وی اذعان کرد. کنسول PS3 بسیار قدرتمند است و با بازی Beyond از ان چه قبلا فکر می‌کردیم بیشتر کشف نمودیم و وقتی انسان‌ها ببینند این کنسول با بازی ما چه کارهایی کرده بسیار متعجب خواهند شد.

gamingeverything

يه زماني همه واسه ps3,x360 سر و دست ميشكوندن حالا ديگه شده ...
ملت همچي حرف ميزنن انگار همه دست به نقد وايسادن كنسول جديد بياد بخرن/:)
بساز ديويد جون, بساز كه با اين وضع بازار بايد دور كنسول جديد رو خيط كشيد
فعلا بايد همين ps3 رو كه داريمو بزاريم رو سرمون حلوا حلوا كنيم#:-s
حرف قبول دارم دادش مردم یک جور میگن که انگار روی گنج نشستن اگر نشستن پس زیاد ول خرجی نکن که گنج ات میشه پوچ ما که داریم با ps3 حال میکنم شما دوست دارین کنسول جدید به همین زودی بیاد بفرما

---------- نوشته در 12:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

ولا پی س به با انحصاری هاش قدرت کنسول رو داره نشون میده حال شما بگین فلن از شاهکار جدید the last of us تا همین بازی , خدای جنگ و انحصاری های قبلی

کیج خیلی سعی داره بفهمونه که قدرت Ps3 خیلی زیاده.
بابا دیدوید جان فهمیدیم و می دونستیم، beyound میتونه خیلی جالب باشه طبق صحبت های دیوید کیج

آخرین ویرایش:
یعنی مطمئنم این بنده خدا یا هر کس دیگه ای تو صنعت بازی یه حرفی بزنه یه عده ای پیدا میشن که وظیفه خطیر ترول رو به عهده بگیرن

یعنی تو BC دیگه کیو مونده ترول کنید ؟:|
خوب طرف تونسته از یک کنسول قدیمی یک بازی خوف بسازه نظرش اینه
حالا اگر میمود میگفت مشکل دارم برای ساخت بازی همه میگفتن این قوطی دیگه بدرد نمیخوره

تعرفت از خوف چیه ؟!!!! یه بازی که اکثر داستانش اسکریپت شدس و فقط دکمه ای رو بهت میگه فشار بدی ؟ همش کات سین pre render ؟ یه کم نگا به the last of us بندازی دستت میاد بازی یعنی چی از هر نظر عالی کار شده و هیچ هایپ و نطقی هم در کار نیست چون کارشون درسته به فروش هم مثل اقا فکر نمیکنن
هیشکی نگفته این قوطی بدرد نخوره و بقول دوستمون تا 100 ساله دیگه به سونی مدیونه

تعرفت از خوف چیه ؟!!!! یه بازی که اکثر داستانش اسکریپت شدس و فقط دکمه ای رو بهت میگه فشار بدی ؟ همش کات سین pre render ؟ یه کم نگا به the last of us بندازی دستت میاد بازی یعنی چی از هر نظر عالی کار شده و هیچ هایپ و نطقی هم در کار نیست چون کارشون درسته به فروش هم مثل اقا فکر نمیکنن
هیشکی نگفته این قوطی بدرد نخوره و بقول دوستمون تا 100 ساله دیگه به سونی مدیونه

دوست عزیز شما از کجا میدونی Beyond شبیه هوی رین هستش! و باید فقط دکمه بزنی؟!!

خوب دیگه یک نفر تو روستا هم به تلویزیون 14 اینچ سیاه سفیدش راضی هست چون خبر نداره دورو برش چه میگزره..

در کل مَدیونی تا 100 سال دیگه برای PS3 بازی نسازی..:d

عیبی نداره .شما با تلویزیون 55 اینچ Full HD خودت و Dev Kit که سونی و مایکروسافت از کنسولای نسل بعدشون در اختیارت گذاشتن و PC High End چند میلیونیت و از اونجایی هم که خیلی خبر داری دور رو برت چی میگذره ، برو همون فارنهایت 7 سال پیش این بیچاره روستایی رو بساز استاد !!!

خلاقیت خیلیا رو نمیتونید درک کنید خیلی با فروتنی بگید حرفشو قبول ندارم و تمام .این ترول کردن ها و مسخره کردن های ما ایرانیا کی میخواد تموم بشه ،خدا میدونه !!! بیخود نیست که نمیتونیم با Unity بازی بدون باگ بسازیم دیگه .همه رو چپکی میبینم ولی خودمون خیلی حالیمونه !!!

باور كنيد همه دولوپرها شامل ديويد جيف، كارمك، كوجيما (اين يه مورد رو با توئيترش حتما می شناسيد ديگه)، اعضای بليزارد-كپكام و كلی شركت ديگه میان صحبت می كنن با رسانه های ويديو گيم. باورتون نمی شه چند تا سايت و مجله خارجی رو ببينيد. ولی كيج بازياش سبك خاصی داره كه صحبتاش بيشتر از بقيه به چشم مياد، همينطور رو گرافيكشونم زياد مانور می ده. متاسفانه تو بازيسنتر بيشتر به چشم مياد چون يه مصاحبه ش رو خرد خرد تو چند تاپيك می ذارن و برای يه عده اين امر مشتبه می شه كه كيج صبح تا شب نشسته داره التماس می كنه بيان باهاش مصاحبه كنن.
خوشتون نمياد بازياش رو نخريد. خيلی راحته واقعا. چطور PES، RE و هزار تا بازی ديگه رو نمی خريد؟ اينم روش. ولی به اين سبك به واسطه هوادارای زيادی كه داره احترام بذاريد، همينطور نظرات كيج. همونطور كه مجبور نيستيد بازی كنيد كيج هم مالك كل ويديو گيم نيست بخواد سبكش رو تو همه بازیا بياره.
بحث هم كه بارها شده و همه فهميدن اين سبك سليقه ای هست.
اگه واقعا سن تون بالاست، تحصيل كرده ايد می فهميد رعايت كنيد از اين به بعد، اگه نه هم كه هيچ و از اين راه برای رها كردن انرژی استفاده كنيد.
يه عده شايد ندونن و تحت تاثير حرف چند نفر استارتر بحث قرار بگيرن، گفتم بدونيد كه فقط سوژه می شيد...
این آقا چون ضعف داره هیچ وقت نمیتونه نهایت قدرت PS3 رو نشون بده و همیشه PS3 براش قدرتمند هست اما این حرف رو هیچ وقت سازنده های EPIC و DICE و ND و... نمیزنن..
آخه اپيك كی برای PS3 بازی انحصاری ساخته يا دايس كه بيان نظر هم بدن؟ ND هم شما چطور نمی دونی الان داره TLoU رو می سازه؟ صرفا برای گرفتن ما می گی اينا رو؟
هم ND و هم شركت هایی مثل گوريلا گفتن PS3 هنوز جا داره يكم، اكانر هم چنين چيزی رو هم در مورد PS3 و هم 360 گفته به تازگی.

آخرین ویرایش:
کسی که کیفیت بازی سازیش بالا باشه قطعا بعا از 7 سال نمیگه PS3 همچنان قدرتمند هست..
این آقا چون ضعف داره هیچ وقت نمیتونه نهایت قدرت PS3 رو نشون بده و همیشه PS3 براش قدرتمند هست اما این حرف رو هیچ وقت سازنده های EPIC و DICE و ND و... نمیزنن..

واقعا برا یه عده متاسفم. اصلا ایشون بلد نیست بازی بسازه..باشه آقا... بازیای ایشون فقط دکمه زنی داره..قبول... اون 3 میلیون نفری که هوی رین خریدن اسکول هستند و چیزی از بازی نمیدونن...منتقدا چیزی نمیدونن که متاش اومده 90.. بس کنین دیگه.شما به بزرگی استاد اوکانر ببخشش.این آقا تازه 2 روز پیش وارد صنعت شده نمیفهمه...حرفاشو بزار سر جوگیری

اه همین حرفا رو میزنه که نسل عد هی دیرتر میاد
ایشالا زودتر بیاد ما pc بازها بتونیم از قدرت نهایی pc استفاده کنیم

خوبه فقط حرف نمی زنه تو عمل هم نشون می ده که چشم بسته از پست اول ترولش می کنن دوستان .

یکی نیست بگه به جای اینکه این همه قــُپی در کنی، بشین بازیتو بساز ببینیم چه گــُلی به سرمون میزنی! نه اینکه ماهی یکبار بیای بگی هنوز از قدرت کامل PS3 استفاده نشده ُ یه جماعت ِ غمگینی مثل مردم ِ ایران رو شاد کنی! والا به خدا ...

یکی نیست بگه به جای اینکه این همه قــُپی در کنی، بشین بازیتو بساز ببینیم چه گــُلی به سرمون میزنی! نه اینکه ماهی یکبار بیای بگی هنوز از قدرت کامل PS3 استفاده نشده ُ یه جماعت ِ غمگینی مثل مردم ِ ایران رو شاد کنی! والا به خدا ...

فعلا که حسرت بازی کردن Heavy Rain رو تو دل 360 بازان انداخته!، مطمئن باش با Beyond: Two Souls هم، همین کار رو می کنه.

من اول که عنوان خبر رو خوندم ، گفتم عجب ، این ول کن درصد و ... اینا نیست ؟! :|
اما بنده خدا داره میگه ps3 قدرتمنده ، چون تونسته افکارشو روش فراتر از انتظار پیاده کنه !
قبلش هم میگه روش کار مهمتر از ابزاره کاره ، میخواد بگه کار درسته همین :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or