David Cage: نباید فرقی بین بازی‌ها با فیلم‌ها و سریال‌ها باشد

Fire Light

کاربر سایت
رییس استودیو Quantic Dream آقای David Cage نا‌امیدی خود در خصوص دوگانگی محتوای استاندارد فیلم‌ها و بازی‌ها بیان می‌کند.

w8782_beyond_two_souls_dav.jpg

در صحبتی که Gameinformer با کیج داشت او از تجربیات خود در صنعت گیم سخن گفت و اعلام کرد دو دلی‌هایی در این صنعت در مورد وجود محتوایات بزرگسالان در بازی‌ها وجود دارد، چیزهایی که در دیگر سرگرمی‌ها از جمله فیلم‌های تلوزیونی بسیار عادی به نظر می‌رسد. او ادامه داد:
"موضوع داستانی Heavy Rain در مورد ربوده شدن کودکان بود. هنگامی که بخوا‌هید آن را رُک تعریف کنید بیشتر شبیه آن است که بگوییم ‘وای خدای من چی کار می‌خوای بکنی؟ قراره بچه‌ها رو شکنجه کنیم؟’ نه، نه، نه. پس ما باید طوری جلو برویم تا مردم امید و قوت قلب داشته باشند، زیرا آن‌ها همیشه به بدترین قسمت ماجرا فکر می‌کنند و همیشه از بدترین نقطه بازی می‌ترسند.
ما باید این را تعریف کنیم، مثلا ‘هی نگاه کن، من سعی ندارم چیزی بسازم که باعث شکه بشه. این کاری نیست که من برای یک زندگی انجام میدم. ما سعی داریم چیزی بامعنی و بااحساس بسازیم، چیزی که مردم در برابر آن برخورد مثبت نشان دهند.’”
کیج در این خصوص ادامه می‌دهد که محافظه کاری صنعت گیم با توجه به مسائلی از جمله خشونت یا مسائل جنسی می‌تواند یک سوپرایز باشد.
"زمانی که شما دو شخصیت بزرگسال که در نقش دو عاشق بازی می‌کنند دارید، آن‌ها کارهای معمولی‌ای به عنوان دو عاشق انجام می‌دهند. خوب این در یک بازی مسئله بزرگی است.
وای خدای من شما سریال Game of Thrones را دیدید؟ مقداری مسائل جنسی در آن وجود دارد درسته؟ و به نظر من خیلی عالی هستن، اما در بازی‌ها، به طور مثال اگر **** یک زن را نشان دهید واقعا یک افتضاه به شمار می‌آید. تمام منظور من این است که من اعتقاد دارم که بازی‌ها هم همانند فیلم‌ها و سریال‌ها نباید دارای محدودیت باشند. نباید فرقی بین بازی‌ها و فیلم‌ها باشد."

این پست رو توی تاپیک Beyond چند روز پیش زدم پیرو سیستم دکمه زنی و گیم پلی این عنوان:
مثل اینکه این دفعه دیگه از دکمه زنی خبری نیست:دی!
Beyond: Two Souls won't play anything like Heavy Rain, Cage promises. In the cinematic adventure game, players will take control of both the supernaturally gifted Jodie — played by Ellen Page — and Aiden, the intangible entity that can travel places and behave in ways a human character can't. There are no QTEs, Cage says. Instead, Beyond will introduce new gameplay mechanics that offer similar advantages, but "play more in line with what gamers expect" from a modern action-adventure game.

Cage says that perception of Heavy Rain's QTE-heavy gameplay turned off potential players, even though Quantic Dream received "very positive feedback" about their implementation.
Beyond : Two Souls won't have QTEs

4fjk1nr4wkkz0nddsmi4.jpg

*در کل "لکن بازی باید بازی باشد, بازی که بازی نباشد بازی نیست" !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or