David Cage: "من بازی نمی‌سازم، سعی می‌کنم تجربه خلق کنم"

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20130325_beyond_two_souls.jpg

Heavy Rain در سال 2010 عرضه شد و با بازتاب های مختلفی مواجه شد؛ کارگردان این عنوان آقای David Cage در مورد این که چرا زیاد راغب به ساخت ادامه ای برای بازی ها نیست توضیح می‌دهد و همچنین عقیده خود را بیان کرده و می‌گوید که احساس می‌کند او بازی نمی‌سازد، بلکه سعی می‌کند تجربه خلق کند.
در مصاحبه با Kotaku وی گفت: "من بازی و محصول تولید نمی‌کنم، بلکه تلاش می‌کنم که تجربیات را بیافرینم. من تلاش می‌کنم کاری را که انجام می‌دهم مخلصانه، صادقانه و با عشق باشد. بله ما چیز های خوب زیادی را شنیدیم و همچنین چند موضوع بد! بگذارید ادامه دهیم؛ بیایید دفعه بعدی بهتر کار کنیم و شاید هم یک چیز کاملا متفاوت بسازیم. تنها کاری که دوست ندارم انجام دهم، ساخت ادامه ای برای Heavy Rain است. مثلا بیایم و همان کار را انجام دهیم و فقط یک سری مسایل را بهبود ببخشیم و دوباره بازی را منتشر کنیم. اما خود ما برای Beyond: Two Souls یک صفحه سفید برداشتیم و سعی کردیم تجربه جدید را خلق کنیم و یک احساس متفاوت هنگام بازی کردن به وجود آوریم."
منبع

به نظر من خیلی عالیه که این کار را بکن و هیچ وقت ادامه بازی را نسازه.شواهد نشان داده ساخت بازی های که دنباله دار هستند در اکثر موارد متاسفانه سیر نزولی داره و متاسفانه هیچ وقت رضایت طرفداران را جلب نکرده.

سازنده به این می گن فقط دنبال یک کار جدید هست نه فک ادامه دادن ی عنوان که کار به مراتب راحت تری باشه !
زنده باد ابر استاد گیم کیج کبیر

به نظر من خیلی عالیه که این کار را بکن و هیچ وقت ادامه بازی را نسازه.شواهد نشان داده ساخت بازی های که دنباله دار هستند در اکثر موارد متاسفانه سیر نزولی داره و متاسفانه هیچ وقت رضایت طرفداران را جلب نکرده.

مطمئنی ؟ به نظرم سه گانه gow و Uncharted بهترین عناوین بدون که توی هر نسخه کیفیت و گیم پلی بهتری ارائه دادن مخصوصا Gow 3 :x

نگفته بازی نمیسازم ! :دی از لفظ Product استفاده کرده و منظورش یه چیز تجاری هست که فقط برای کسب پول ساخته میشه و سازنده اون انگیزه دیگه ای نداره.

یه پست الان گزاشتم پاک شد؟با سرعت نور؟
پست فقط در مورد موضوع تاپیک !
پست هایی که در مورد میزان صحبت ها و مصاحبه های زیاد کیج باشن پاک میشه.

مطمئنی ؟ به نظرم سه گانه gow و Uncharted بهترین عناوین بدون که توی هر نسخه کیفیت و گیم پلی بهتری ارائه دادن مخصوصا Gow 3 :x

نه .داداشمون راست میگه.همچین بازی هایی مثل heavy rain بیشتر رو داستان تاکید دارن تا گیم پلی ( بر خلاف GOW و Uncharted ) .برا همین اگه ادامه پیدا نکنن بهتره.

آره اینا که شکی توشون نیست

اما خیلی بازیای خاصی هستن که شماره های بعدیشون هم ترول نمیکنن

چون دقت کنی 99 درصد بازیایی که دنبالشون میاد ترولر های عزیزمان شروع میکنن میگن این بازی مزخرف شده دیگه قبلیش 10000 برابر بهتر بود و این حرفا

منم دوس دارم بازیای این سبکی رو یه شماره یه شماره بسازن

سازنده به این می گن فقط دنبال یک کار جدید هست نه فک ادامه دادن ی عنوان که کار به مراتب راحت تری باشه !
زنده باد ابر استاد گیم کیج کبیر
حسین بخدا خودتون باعث میشید تاپیک های این آقا به راه های دیگه بکشه. رسما داری با این پستت تحریک میکنی اشخاصی مثل خود بنده رو :-l استاد گیم؟!!!! اوکی...

بله متاسفانه مطمئن هستم.البته شما جمله من را بد برداشت کردید گفتم در اکثر موارد یعنی همیشه استثناء وجود داره .
Gow/Unchartred/LegacyOfkainو...
البته ناگفته نمونه که GoW 3 بازی بود خیلی ها درمورد داستانش بازی و نوع پایانش اعتراض داشتند.اما خوب ربطی به این خبر نداره.
اما درمورد سری های شکسته خورده:
Tombraider/Silent Hill/Ninja G/God father/Prince of persia/Witcher/Splinter cell/و....
من نظر شخصیم را نگفتم review ها که خواندم از منتقد های مختلف را گفتم.از نظر منGow 3 خیلی هم زیبا داستان را برد جلو.

آقا یه سوال جدی!! :
خداییش قبلاً این موضوع رو بیان نکرده بود ؟! یا من متوهم شدم فکر کردم گفته بید :-?

به جان بچه ام سوال کردم وگرنه این پست رو خودم به خوبی دیدم و لایکیدم :-s :دی
پست فقط در مورد موضوع تاپیک !
پست هایی که در مورد میزان صحبت ها و مصاحبه های زیاد کیج باشن پاک میشه.

^^
فکر کنم اون یکی خبر رو یکی دیگه از اعضای QD گفته بود، الان دیوید کیج خودش گفته تا بیشتر تاکید بشه رو قضیه :دی

ویرایش: الان نگاه کردم گویا خودش همین حرف رو زده بود :-/ البته مهم نیست و یحتمل خواسته بیشتر تاکید بشه رو قضیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or