David Cage: عنوان نسل بعدی ما، شما را شگفت زده خواهد کرد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
kara.jpg

سازنده عنوان Beyond: Two Souls آقای David Cage اطلاعاتی در مورد عنوان نسل بعدی استودیو آن ها که برای PS4 عرضه خواهد شد و هنوز معرفی نشده است، فاش نمود.
آقای Cage در مصاحبه با CVG اذعان کرد: "به من اعتماد کنید؛ اگر عنوانی که داریم برای PS4 می‌سازیم را نمایش دهیم، شما شگفت زده خواهید شد. این عنوان، دنیایی دیگر است!"
وی بهترین پیشرفت PS4 را، باز گذاشتن دست سازندگان می‌داند و در این خصوص می‌گوید: "در واقع این کنسول به ما ظرافت بیشتر، امکان استفاده از نکات ریز و ظریف و جزییات بیشتری را می‌دهد. سخت افزار جدید به شما تکنولوژی جدید را اهدا می‌کند که با آن می‌توانید دقیق تر و بهتر باشید و همین مورد به تنهایی باعث ایجاد تغییر در انگیزه و شوق یک سازنده می‌شود. شاید در زمان PS2 حتی فکر عنوانی مثل Beyond را هم نمی‌کردم چرا که اصلا در رویا هم نمی‌توانستم تصور کنم که روزی به این جا (به این تکنولوژی و قدرت) برسیم؛ از آن زمان تا به حال تغییرات بزرگی صورت گرفته است."
آقای Cage در مورد Beyond توضیح می‌دهد: "ما می‌توانستیم به راحتی دنباله ای از Beyond را بسازیم و از همان المان ها استفاده کنیم و جا های خالی را فقط با شخصیت های جدید پر کنیم؛ اما من کاغذی برداشتم و شروع به تصور موارد کاملا متفاوتی کردم. من نمی‌خواهم دوباره همان چیز ها را تکرار کنم؛ موتور بازی‌سازی این بار کاملا متفاوت است."
به تازگی شایعه شده است که David Cage یک دامین به نام Singularity برای PS4 به ثبت رسانده است و این عنوان نیز توسط Quantic Dream ساخته می‌شود.
منبع

به چه دلیل؟مگه به جز موضوع گرافیک،دلیل دیگه ایی هم میتونه وجود داشته باشه؟

مثلا یه سازنده ریسینگ میتونه بگه کنسول نسل جدید به من این امکان رو داد که بتونم تغییرات آب و هوایی بزارم.بارون بزارم.یا مثلا دمیج فیزیکی بزارم.که خب همه اینا در گیم پلی تاثیر مستقیم داره.

ولی مثلا هوی رین یا همین Beyond فقط از لحاظ گرافیکی پیشرفت کردن.یعنی گیم پلی بازیهاش شاخصی نداره که بگیم مثلا PS2 نمیتونست اجراش کنه.مثلا هوی رین فقط در QTE خلاصه شده.خب GOW هم روی PS2 اجرا میشد و Qte داشت.Evil 4 هم رو PS2 انجام میشد و QTE داشت.

به طور کلی از لحاظ گیم پلی بازیها کیج چه روو کنسول این نسل،چه روو کنسول نسل قبل قابل اجرا بود.
دوست عزیز
همونطور که میدونی بازی مثل هوی رین تمرکز اصلیش رو احساساسته گیمره ایشون هم کاملا نظر مشخصه میگه با توجه به سخت افزار نسل قبل ما قدر به ضبط موشن کپچر و موشن اسکن با همچین کیفیتی نبودیم مسلما نمی تونستیم بازی با کیفیت هوی رین روانه بازار کنیم چه را حرف بی منطق می زنی واقعا؟!؟؟
به هر ننه قمری لقب استاد ندید.

شاید فقط به کوجیما بشه گفت استاد و بس.کیج چیکار کرده که شده استاد؟چه تاثیری رو صنعت گیم گذاشته؟چی رو بوجود آورده؟چی رو متحول کرده؟

ایشون فقط عادت کرده بیاد مجیز سونی رو بگه.این آقا میگه با PS2 نمیتونستم فلان بازی رو بسازم.خب داره حرف مفت میزنه.مثلا یامائوچی میتونه بگه من نمیتونستم با PS2 گرن توریسمو 5 رو بسازم.چون سخت افزارش نمیکشید که بخواد تغییرات جوی رو در بازی قرار بده.

بازی کیج چی داره که کنسول نسل جدید فقط قادر به اجراش هست؟موشن کپچر خفن؟گرافیک خفن؟من دارم میگم بازیش از لحاظ ساختار گیم پلی چی داره که مثلا PS3 نتونه اجراش کنه؟هوش مصنوعی خفنی داره؟بازیش Open World هست؟تغییرات جوی ریل تایم؟

قبلا هم گفتم.مشکل بنده با ایشون اینه که یه شخصیت دستمال به دست داره.سر هوی رین هم خودشو خفه کرد و گفت "آی PS3 یه اژدها داره که به من اجازه میده این بازی خفن رو بسازم".کل بازی هم خلاصه شده بود در QTE.یعنی اگر گرافیک هوی رین رو ازش کم میکردی،رو PS2 براحتی اجرا میشد.

Beyond هم از همین الان مشخصه چیه.یه دختر کوچولوی بیگناه،که یه سری قدرت خفن و ماورایی داره.یه مشت آدم بد و پلیس بد هم میخوان بگیرنش و اذیتش کنن.این وسط یه پلیس خوب هم هست که سعی میکنه به این دخترک کمک کنه.کل بازی هم احتمالا خلاصه میشه در QTE.
دیگه رسما داری ترول می کنی اصلا معلوم نیست با خودت چند چندی! بله بازی هایاش موشن کپچر خیلی حرفه ای داشته و به خاطر حمایت های سونی ازش داره از سونی تعریف می کنه ! کاملا هم مشخص هست منظورش چیه حالا کمر به ترول بستی که چرا بهش میگین استاد و اینا دیگه ربطی به شما نداره! یکی دوست داره کارهای کیج رو می خواد استاد خطابش کنه!
کار مهمی که کیج تو این نسل کرده اینه که یه بازی ساخته که کاملا با احساسات گیمر بازی می کنه که کمتر کسی تونسته!

به هر ننه قمری لقب استاد ندید.

Beyond هم از همین الان مشخصه چیه.یه دختر کوچولوی بیگناه،که یه سری قدرت خفن و ماورایی داره.یه مشت آدم بد و پلیس بد هم میخوان بگیرنش و اذیتش کنن.این وسط یه پلیس خوب هم هست که سعی میکنه به این دخترک کمک کنه.کل بازی هم احتمالا خلاصه میشه در QTE.

شما که فیلمنامه beyond رو خوندی یه اطلاعاتی هم از بازی جدید استاد بگین.در ضم دیدی فردوسی پور به بعضیا میگه استاد اینم همون قضیه هستش

به چه دلیل؟مگه به جز موضوع گرافیک،دلیل دیگه ایی هم میتونه وجود داشته باشه؟

مثلا یه سازنده ریسینگ میتونه بگه کنسول نسل جدید به من این امکان رو داد که بتونم تغییرات آب و هوایی بزارم.بارون بزارم.یا مثلا دمیج فیزیکی بزارم.که خب همه اینا در گیم پلی تاثیر مستقیم داره.

ولی مثلا هوی رین یا همین Beyond فقط از لحاظ گرافیکی پیشرفت کردن.یعنی گیم پلی بازیهاش شاخصی نداره که بگیم مثلا PS2 نمیتونست اجراش کنه.مثلا هوی رین فقط در QTE خلاصه شده.خب GOW هم روی PS2 اجرا میشد و Qte داشت.Evil 4 هم رو PS2 انجام میشد و QTE داشت.

به طور کلی از لحاظ گیم پلی بازیها کیج چه روو کنسول این نسل،چه روو کنسول نسل قبل قابل اجرا بود.

به جان تک تک خانوادم همه افراد تو این فروم فهمیدن تو مخالف کیج و هیترش هستی و با کار هاش حال نمیکنی و برای شما گیم پلی مهم ترین چیز هست !! دیگه اخه یبار بگو دوبار بگو 5 بار بگو نه تو هر تاپیکی که اسم کیج میاد سری سینه سپر کن !! اون از دفعه قبل که دیدیم تو یه تاپیک شوخی چیکار کردی !!

بعدم اگه شما نسخه از Beyond بازی کردی و میدونی تکراری و دکمه زنی هست ممنون میشم لطف کنی در ازای یک مبلغ این بازی رو بدی ماهم بازی کنیم تا صحت حرف شما برای همه مشخص بشه .

اقا یه بار برای همیشه بیاید اعتراف کنید که چرا هیتر کیج هستید؟!؟:d
با بازیاش خاطره بد دارید؟عقده بازی کردن بازی هاشو دارید؟از قیافش خوشتون نمیاد؟چی اقا چی؟؟
به خدا توی هیچ سایتی این همه هیتر و ترولر دیوید قفس ندیدم!اصلا انگار یه رسم شده که استاد کیج هر مصاحبه ای میکنه یه عده میریزن توی تاپیک و شروع میکنن به ترول کردن!:|
You Gotta Be Kidding Me......:tongue:
حب از لحاظ گیم پلی کرایسیس و بایوشاک و GTA و خیلی از بازیا هم به خوبی روی PS1 قابل اجران بحث سر چیز دیگست عزیز:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or