David Cage: عنوان نسل بعدی ما، شما را شگفت زده خواهد کرد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
kara.jpg

سازنده عنوان Beyond: Two Souls آقای David Cage اطلاعاتی در مورد عنوان نسل بعدی استودیو آن ها که برای PS4 عرضه خواهد شد و هنوز معرفی نشده است، فاش نمود.
آقای Cage در مصاحبه با CVG اذعان کرد: "به من اعتماد کنید؛ اگر عنوانی که داریم برای PS4 می‌سازیم را نمایش دهیم، شما شگفت زده خواهید شد. این عنوان، دنیایی دیگر است!"
وی بهترین پیشرفت PS4 را، باز گذاشتن دست سازندگان می‌داند و در این خصوص می‌گوید: "در واقع این کنسول به ما ظرافت بیشتر، امکان استفاده از نکات ریز و ظریف و جزییات بیشتری را می‌دهد. سخت افزار جدید به شما تکنولوژی جدید را اهدا می‌کند که با آن می‌توانید دقیق تر و بهتر باشید و همین مورد به تنهایی باعث ایجاد تغییر در انگیزه و شوق یک سازنده می‌شود. شاید در زمان PS2 حتی فکر عنوانی مثل Beyond را هم نمی‌کردم چرا که اصلا در رویا هم نمی‌توانستم تصور کنم که روزی به این جا (به این تکنولوژی و قدرت) برسیم؛ از آن زمان تا به حال تغییرات بزرگی صورت گرفته است."
آقای Cage در مورد Beyond توضیح می‌دهد: "ما می‌توانستیم به راحتی دنباله ای از Beyond را بسازیم و از همان المان ها استفاده کنیم و جا های خالی را فقط با شخصیت های جدید پر کنیم؛ اما من کاغذی برداشتم و شروع به تصور موارد کاملا متفاوتی کردم. من نمی‌خواهم دوباره همان چیز ها را تکرار کنم؛ موتور بازی‌سازی این بار کاملا متفاوت است."
به تازگی شایعه شده است که David Cage یک دامین به نام Singularity برای PS4 به ثبت رسانده است و این عنوان نیز توسط Quantic Dream ساخته می‌شود.
منبع

لا مصب ما هنوز داریم کف بالا میاریم از این Beyond:TS اونوقت داری تعریف بازی بعدیتم میکنی ؟!! :( پول نداریم دیگه PS3 بخریم تو این وضع چرا بحث PS4 میکشی وسط ؟! :(( افسرده شدیم با این حرفای استاد :((

شاید در زمان PS2 حتی فکر عنوانی مثل Beyond را هم نمی‌کردم چرا که اصلا در رویا هم نمی‌توانستم تصور کنم که روزی به این جا (به این تکنولوژی و قدرت) برسیم؛ از آن زمان تا به حال تغییرات بزرگی صورت گرفته است."
به چه دلیل؟مگه به جز موضوع گرافیک،دلیل دیگه ایی هم میتونه وجود داشته باشه؟

مثلا یه سازنده ریسینگ میتونه بگه کنسول نسل جدید به من این امکان رو داد که بتونم تغییرات آب و هوایی بزارم.بارون بزارم.یا مثلا دمیج فیزیکی بزارم.که خب همه اینا در گیم پلی تاثیر مستقیم داره.

ولی مثلا هوی رین یا همین Beyond فقط از لحاظ گرافیکی پیشرفت کردن.یعنی گیم پلی بازیهاش شاخصی نداره که بگیم مثلا PS2 نمیتونست اجراش کنه.مثلا هوی رین فقط در QTE خلاصه شده.خب GOW هم روی PS2 اجرا میشد و Qte داشت.Evil 4 هم رو PS2 انجام میشد و QTE داشت.

به طور کلی از لحاظ گیم پلی بازیها کیج چه روو کنسول این نسل،چه روو کنسول نسل قبل قابل اجرا بود.

مثلا یه سازنده ریسینگ میتونه بگه کنسول نسل جدید به من این امکان رو داد که بتونم تغییرات آب و هوایی بزارم.بارون بزارم.یا مثلا دمیج فیزیکی بزارم.که خب همه اینا در گیم پلی تاثیر مستقیم داره.

ولی مثلا هوی رین یا همین Beyond فقط از لحاظ گرافیکی پیشرفت کردن.یعنی گیم پلی بازیهاش شاخصی نداره که بگیم مثلا PS2 نمیتونست اجراش کنه.مثلا هوی رین فقط در QTE خلاصه شده.خب GOW هم روی PS2 اجرا میشد و Qte داشت.Evil 4 هم رو PS2 انجام میشد و QTE داشت.

به طور کلی از لحاظ گیم پلی بازیها کیج چه روو کنسول این نسل،چه روو کنسول نسل قبل قابل اجرا بود.

نکنه شما فکر کردی تمام این کارها و قابلیت ها فقط به قدرت گرافیکی بستگی داره؟|-)

شما کی Beyond رو بازی و تمام کردین که اینقدر دقیق از گیم پلی و تکراری بودن ان حرف میزنین ؟
PS2 کی میتوانست اینطور یک شخسیت رو رندر کنه که بشه با اون حس شخسیت بازی رو کاملا فهمید چون بازی های کیج روی احساسات بیشترین مانور رو میدن

فقط دیوید کیج:x
یکم گیم پلی بازیاش رو چالش برانگیزتر کنه رسما همه بهش ایمان میارن:دی
درسته بازیاش شبیه ساز زندگی ان ولی می تونه از راه های مختلف که ضربه به این مورد نزنه سختی شون رو زیاد کنه!
Singularity
اینکه اسم یه fps بود که تو این نسل عرضه شد!

خب چه ربطی داره اصلا؟
اگه گرافیکو حذف کنیم خیلی از بازیها میتونن روی 2 نسل پیش هم اجرا بشن.این یه چیز بدیهیه.الان گرافیک رو از DMC بگیری چه فرقی با قبلیها داره؟
ترول کردن دولا دولا نمیشه جانم.اما بازیهای کیج فوق العاده به گرافیک نیاز دارن.چون بازیهاش در مورد روابط آدمها و بیان احساساتشون در چهره کارکتره.همون چیزی که تو walking dead به نظر من نیست.فکر کن اگه walking dead همچین گرافیکی داشت.wow حتی تصورشم نمیتونم بکنم چی میشد.

آخرین ویرایش:

یکی هم نیست جلوی نظرات تکراری تو رو بگیره بابا بسه بخدا فهمیدیم هیتر کیج هستی به جان بچم فهمیدیم گیمر خفن هستی دنبال دکمه زنی نیستی شورشو دراوردی دیگه

واسه من که عادی شده که تاپیکی تا اسم cage توش بود نظرات گرانبهای شما رو اون بالا بالا ها ببینم . بابا بسه چقدر ترول خسته نشدی تو ؟

به هر ننه قمری لقب استاد ندید.

شاید فقط به کوجیما بشه گفت استاد و بس.کیج چیکار کرده که شده استاد؟چه تاثیری رو صنعت گیم گذاشته؟چی رو بوجود آورده؟چی رو متحول کرده؟

ایشون فقط عادت کرده بیاد مجیز سونی رو بگه.این آقا میگه با PS2 نمیتونستم فلان بازی رو بسازم.خب داره حرف مفت میزنه.مثلا یامائوچی میتونه بگه من نمیتونستم با PS2 گرن توریسمو 5 رو بسازم.چون سخت افزارش نمیکشید که بخواد تغییرات جوی رو در بازی قرار بده.

بازی کیج چی داره که کنسول نسل جدید فقط قادر به اجراش هست؟موشن کپچر خفن؟گرافیک خفن؟من دارم میگم بازیش از لحاظ ساختار گیم پلی چی داره که مثلا PS3 نتونه اجراش کنه؟هوش مصنوعی خفنی داره؟بازیش Open World هست؟تغییرات جوی ریل تایم؟

قبلا هم گفتم.مشکل بنده با ایشون اینه که یه شخصیت دستمال به دست داره.سر هوی رین هم خودشو خفه کرد و گفت "آی PS3 یه اژدها داره که به من اجازه میده این بازی خفن رو بسازم".کل بازی هم خلاصه شده بود در QTE.یعنی اگر گرافیک هوی رین رو ازش کم میکردی،رو PS2 براحتی اجرا میشد.

Beyond هم از همین الان مشخصه چیه.یه دختر کوچولوی بیگناه،که یه سری قدرت خفن و ماورایی داره.یه مشت آدم بد و پلیس بد هم میخوان بگیرنش و اذیتش کنن.این وسط یه پلیس خوب هم هست که سعی میکنه به این دخترک کمک کنه.کل بازی هم احتمالا خلاصه میشه در QTE.

به هر ننه قمری لقب استاد ندید.

شاید فقط به کوجیما بشه گفت استاد و بس.کیج چیکار کرده که شده استاد؟چه تاثیری رو صنعت گیم گذاشته؟چی رو بوجود آورده؟چی رو متحول کرده؟

ایشون فقط عادت کرده بیاد مجیز سونی رو بگه.این آقا میگه با PS2 نمیتونستم فلان بازی رو بسازم.خب داره حرف مفت میزنه.مثلا یامائوچی میتونه بگه من نمیتونستم با PS2 گرن توریسمو 5 رو بسازم.چون سخت افزارش نمیکشید که بخواد تغییرات جوی رو در بازی قرار بده.

بازی کیج چی داره که کنسول نسل جدید فقط قادر به اجراش هست؟موشن کپچر خفن؟گرافیک خفن؟من دارم میگم بازیش از لحاظ ساختار گیم پلی چی داره که مثلا PS3 نتونه اجراش کنه؟هوش مصنوعی خفنی داره؟بازیش Open World هست؟تغییرات جوی ریل تایم؟

قبلا هم گفتم.مشکل بنده با ایشون اینه که یه شخصیت دستمال به دست داره.سر هوی رین هم خودشو خفه کرد و گفت "آی PS3 یه اژدها داره که به من اجازه میده این بازی خفن رو بسازم".کل بازی هم خلاصه شده بود در QTE.یعنی اگر گرافیک هوی رین رو ازش کم میکردی،رو PS2 براحتی اجرا میشد.

Beyond هم از همین الان مشخصه چیه.یه دختر کوچولوی بیگناه،که یه سری قدرت خفن و ماورایی داره.یه مشت آدم بد و پلیس بد هم میخوان بگیرنش و اذیتش کنن.این وسط یه پلیس خوب هم هست که سعی میکنه به این دخترک کمک کنه.کل بازی هم احتمالا خلاصه میشه در QTE.

آقای u.s.a شما چه کار به علایق ملت دارید آخه؟:|
ما ایرانیا همه مون از دم دیـکتاتوریم، بیایم لاقل تو این فروم یاد بگیریم این فرهنگ زشت رو نداشته باشیم!
هر کس مختاره بقال محله شون رو استاد خطاب کنه یا کریم خان زند رو بهترین بازی تاریخ بدونه! این در مورد تعداد افراد خاصی با نظر مشخص هم صدق می کنه، چه گروه دو نفره باشن چه صد میلیون نفر! معنی دموکراسی همینه!:دی بیاید تمرین دموکراسی کنیم از همین فروم!:دی
خب بقیه حرفاتون هم نظر شخصی هست و محترم، از هیتر تاپ کیج همینطورم انتظار می رفت:دی
ولی در مورد دو خط آخر: اولا شما هنوز Beyond رو بازی نکردید، ثانیا این سبک کپی برداری از سینماست (در واقع مخلوطی از سینما و شبیه ساز زندگی) اگه حرف شما درست باشه باید بگیم فیلم لئون حرفه ای هم در مورد یه قاتله که یه دختر کوچولو رو پیدا می کنه و آدم خوبی می شه پس جاش تو سطل آشغاله! منتقدای عاقل هم بایستی بعد دیدن تیزر این فیلم یه صفر گنده نثارش می کردن البته!

آخرین ویرایش:
ولی در مورد دو خط آخر: اولا شما هنوز Beyond رو بازی نکردید، ثانیا این سبک کپی برداری از سینماست (در واقع مخلوطی از سینما و شبیه ساز زندگی) اگه حرف شما درست باشه باید بگیم فیلم لئون حرفه ای هم در مورد یه قاتله که یه دختر کوچولو رو پیدا می کنه و آدم خوبی می شه پس جاش تو سطل آشغاله! منتقدای عاقل هم بایستی بعد دیدن تیزر این فیلم یه صفر گنده نثارش می کردن البته!
از کسی که بازی واسش تو کشتن و دست و پا قطع کردن تو تکراریهای GeOW خلاصه میشه چه انتظاری داری؟ کلا بعضی ها از درک هنر عاجزند و کاریش نمیشه کرد . شما خودتو درگیر نکن.
نه تنها تو این تاپیک بلکه تمام تاپیک هایی که مربوط به استاد میشده یا به سونی ربط داشته شاهد نظرات گرانبهای این دسته از هیتر های سونی که از خودشون همینجوری فکت صادر میکردن هرروز بوده ایم.
آخ که چه سوزشی راه انداخته سونی با این انحصاریاش

زنده باد استادبزرگ کیج کبیر
نسل بعد می خوام چی کار فعلا با ابر شاهکاری مثلBeyond می تونیم تا ماه ها یا شاید هم سال ها سرگرم باشیم .

کلا تو این 2 نسل اخیر یه نفر بود که بیخیال نوک تفنگ و بکش بترکون بود همین استاد بود ... روند جذاب بازیهاش،داستان بینهایت گیرا،فوران احساسات،فضاهای دراماتیک،موسیقی عالی و انیمیشن های شاهکار کرکترهای بازی،امضای همیشگی این استاد هستش .... هیترز گو آن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or