David Cage برنده جایزه la Légion d’honneur می شود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
david-cage1.jpeg
درود.

David Cage خالق بازی هایی همچون Heavy Rain و Beyond: Two Souls توانست جایزه la Légion d’honneur را از آن خود کند !
Legion of Honour مدال ـی است که برای اولین بار در کل تاریخ دنیای بازی های کامپیوتری، به این کارگردان تعلق گرفته است، این مدال همچنین بالاترین نشان کشور فرانسه نیز است.
او موسس استودیوی Quantic Dream بود که بعد از ساخت و عرضه بازی Heavy Rain بر روی PS3 به یک استودیوی AAA developer تبدیل شد، اخیرا نیز بازی Beyond: Two Souls را بر روی PS3 عرضه کرد که در آن بازیگرانی همچون "الن پیج" و "ویلیام دافوئی" نقش های اصلی را ایفا می کردند.
Cage فعلا در حال کار بر روی بازی معرفی نشده ای است که قرار است بر روی PlayStation 4 عرضه شود، به گفته آنها این بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره خواهد برد.
نشان لژیون دونور بالاترین نشان کشور فرانسه است که ناپلئون بناپارت در سال ۱۸۰۲ آن را بنیان گذاشت. این نشان سه رده دارد که بالاترین ردهٔ آن شوالیه است و برای کمک‌های نظامی، فرهنگی، علمی یا اجتماعی به فرانسه و جهان به کسان، از دسته به کسانی که شهروند فرانسه نیستند، پیشکش می‌شود.

دوستان خواهشا جوگير نشن يك عده.

اگه قرار باشه واسه عكس كيج بلند بشيم براي مياماتو هم حتما بايد تا كره ماه پشتك بزنيم.؟

فکر نکنم قرار باشه شما برا علایق بقیه تصمیم گیری کنی.

هر کسی میتونه تا سرحد مرگ یه نفر رو دوست داشته باشه.یه مسئله شخصی و دلیه.
این مقایسه هم نمیدونم دلیلش چیه.
سلیقه اون دوستمون اینه که کیج رو تا اون حد دوست داشته باشه.

یکم احترام به سلیقه دیگران بد نیست.

یکم دیگه این تاپیک بره جلو کیج میشه بهترین تاثیر گذارترین و بزرگترین بازیساز تاریخ من خودم کیجو قبول دارمو به شدت با FH,HR حال کردم اما اینکه اینجوری ازش تعریف کنیمو بالا ببریمش مسخرست

واقعا واقعا حقشه. از این بزرگترا هم حقشه. این بشر با بازیه Heavy Rain و Beyond Two Souls خودش من رو طوری تحت تاثیر قرار داده که واقعا نمیتونم بیان کنم. امیدوارم شاهد شاهکارهای بعدیش باشیم.:x

چي؟! فرانسوي ها بهش جايزه دادن!؟ مگه بازي اخريش چقدر صحنه هاي عريان داشته كه بهش نشون لا لژيون دونور دادن؟!
yahoo_4.gif

نولان بوشنل و فردریک رینال از این جوایز نمی گیرن بعد این جایزه ها رو میدن کیج:دی

اینکه همچین جایزه ای رو دارن میدن به یه بازی ساز ..بایه مایه فخر و غرور تمام کسانی که تو عرصه گیم هستن باشه حتی گیمر ها ... که اهمیت و بزرگی هنر نو ظهور هشتم رو نشون میده ... دیگه نمیدونم چرا باید این موضوع مهم برای دنیای گیم باعث درد اومدن کسی بشه

آخرین ویرایش:
کلا فاز ما ایرانیا 2 حالته خارجیا رو نمیدونم ...

یا یکی استاده و رو دستش کسی نیست یا اینکه اصلا لیاقت بازی سازی نداره و مال این حرفا نیست :دی

گزینه سومی وجود نداره :دی :دی

اینکه همچین جایزه ای رو دارن میدن به یه بازی ساز ..بایه مایه فخر و غرور تمام کسانی که تو عرصه گیم هستن باشه حتی گیمر ها ... که اهمیت و بزرگی هنر نو ظهور هشتم رو نشون میده ... دیگه نمیدونم چرا باید این موضوع مهم برای دنیای گیم باعث درد اومدن کسی بشه

بوشنل پدر با بازیبازاست شرکت فرانسویش اولین بازی تجاری رو تولید کرد.:dپدر بازیسازی مدرن و تجاری ساز صنعت بازی (در اقتصاد یعنی مقوله ی بازی رو برای اولین بار به عنوان یک صنعت ارائه کردن!) این جایزه رو نگیره بعد یه بازیساز دیگه که کارش بسیار بسیار کوچک تر از بوشنل بوده بگیره:bighug:
بحث اینکه من ناراحت میشم یا نمیشم نیست.بحث اینه که افراد شایسته تری هم در صنعت بازیسازی فرانسه فعالیت داشتن که کارشون خیلی بزرگتر بوده و مهمتر.مثلا شما اقای فردریک رینال رو میشناسی؟!برو یه تحقیق دربارش بکن.چرا وقتی افراد مهمتری بودن با اهداف بسیار بزرگتری که با موفقیت هم پیادشون کردن , نباید این جایزه رو بگیرن بعد کیج باید بگیره؟!:دی این سوال من رو منطقی جوابش بده.توهم این موضوع که از کیج کسی بدش میاد یا نمیاد رو بذار کنار:دی منطقی بگو ببینم یعنی کیج از نولان بوشنل فرد بزرگتری بوده برای صنعت بازی؟

فکر نکنم قرار باشه شما برا علایق بقیه تصمیم گیری کنی.

هر کسی میتونه تا سرحد مرگ یه نفر رو دوست داشته باشه.یه مسئله شخصی و دلیه.
این مقایسه هم نمیدونم دلیلش چیه.
سلیقه اون دوستمون اینه که کیج رو تا اون حد دوست داشته باشه.

یکم احترام به سلیقه دیگران بد نیست.

به شدت باهات موافقم و ممنون از پشتیبانیت

متاسفانه احترام به سلیقه ها و اندیشه ها مانند بسیاری از چیزها خیلی زمان میبره تا بین ملت ما فرهنگش جا بیوفته

خیلی از همین دوستان که میان و مسخره می کنن همونایی هستند که برای بازیهایی مثل Ryse دهنشون آب میوفته و اون رو خدای بازیها میدونن!!!

حالا کاری نداریم همیشه افرادی بزرگان تاریخ میشن و تو خاطر آیندگان میوفتند که بسیاری در اون دوره زمانی محکومش می کنن و حتی کافر میدوننش مانند نیوتون سر نظریه جاذبه زمین و یا در همین کشور خودمون بزرگانی چون خیام.

دیوید کیج هم کسی هست که الان با ساخته هاش و گیم پلی هاش ارتباطی برقرار نمی کنند یه عده که البته به قول شروین اون عده کارهای ایشون رو درک نمی کنند ولی قول میدم تا مدتی دیگه بسیاری از سازنده ها از روی کارهای دیوید کپی برداری می کنند که نمونشم تا به حال تو چند بازی دیدیم...اون وقع هست که این افرادی که الان دارن ما رو مسخره می کنن اگر چیزی به نام خجالت درونشون باشه باید بکشن و این سمتها آفتابی نشن...

دیوید کارهاش خاصه به همین خاطر هم افرادی که درک می کننش کارهاشو می پسندن و یا حتی مثل من استاد صداش بزنند و به احترامش بلند بشن... حالا کاری هم نداریم به اینکه این مرد بازی مولتی نمیسازه وگرنه اگر دست به چنین اقدامی بزنه به یک باره از سوی دوستان ماکرو فن مانند اون چه که سر استاد کوجیما اومد و برای ماکرو فنها بعد از بدو بی راه گفتن عزیز شد میشه و کلی هم ازش تقدیر می کنن...

یه سری هم که محتوای عریان شده بازیهاش رو فقط می بینن و باید بگم افکار چنین افرادی واقعن از ریشه منحرف هست چرا که احساساتی که دیوید کیج درون بازیهاش میگنجه که با روحو جسم و احساست من بازی می کنه و من رو درگیرش میکنه به علاوه هنر این سازنده رو نمی بینن ولی فلان سکانس که طرف داره دوش می گیره رو روش مانور میدن:| واقعن جای تاسف داره.....

مدال ـی است که برای اولین بار در کل تاریخ دنیای بازی های کامپیوتری، به این کارگردان تعلق گرفته است، این مدال همچنین بالاترین نشان کشور فرانسه نیز است

ابر استاد قرن تمام جوایز را درو کرد :x

images
بازی های دیوید کیج یعنی همه چیز ! از فارنهایت بگیر تا Beyond !
ولی به نظر من نقطه ـی اوج کارای استاد رو میشه در باران شدید Heavy Rain دید ! اتمسفر و داستان بازی آنقدر زیبا هست که قابل توصیف نسیت و ....
جالب اینجاست که همیشه هم جدیدترین تکنلولوژی ها رو در بازی های ایشون ما مشاهده میکنیم، یعنی یکی از اون کسانی هستن که همیشه همگام با تکنولوژی هستند، این خودش یک نقطه قوت ـه ! هم بتونی یه خروجی خوب تحویل بدی، هم به فکر جلوه های گرافیکی و قسمت فنی محصول ـت باشی، کاری که شاید هر کسی نتونه انجام بده..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or