David Cage برنده جایزه la Légion d’honneur می شود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
david-cage1.jpeg
درود.

David Cage خالق بازی هایی همچون Heavy Rain و Beyond: Two Souls توانست جایزه la Légion d’honneur را از آن خود کند !
Legion of Honour مدال ـی است که برای اولین بار در کل تاریخ دنیای بازی های کامپیوتری، به این کارگردان تعلق گرفته است، این مدال همچنین بالاترین نشان کشور فرانسه نیز است.
او موسس استودیوی Quantic Dream بود که بعد از ساخت و عرضه بازی Heavy Rain بر روی PS3 به یک استودیوی AAA developer تبدیل شد، اخیرا نیز بازی Beyond: Two Souls را بر روی PS3 عرضه کرد که در آن بازیگرانی همچون "الن پیج" و "ویلیام دافوئی" نقش های اصلی را ایفا می کردند.
Cage فعلا در حال کار بر روی بازی معرفی نشده ای است که قرار است بر روی PlayStation 4 عرضه شود، به گفته آنها این بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره خواهد برد.
نشان لژیون دونور بالاترین نشان کشور فرانسه است که ناپلئون بناپارت در سال ۱۸۰۲ آن را بنیان گذاشت. این نشان سه رده دارد که بالاترین ردهٔ آن شوالیه است و برای کمک‌های نظامی، فرهنگی، علمی یا اجتماعی به فرانسه و جهان به کسان، از دسته به کسانی که شهروند فرانسه نیستند، پیشکش می‌شود.

از ايرانيان هم پروفوسور حسابي اين نشان رو گرفته
+ لیلا حاتمی و عباس کیارستمی هم این مدال رو تونستن بگیرن..به غیر از اینها تقریبا 4 ، 5 نفر دیگه هم گرفته ـن..
*در کل کار این مرد حرف نداره ! من هنوز که هنوزه پوستر بازی ایشون رو در خونه نصب کردم و نگاش میکنم ! :d

ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﺮﺩﯾﻪ ﮐﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﻨﻄﻖ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺩﺍﻭﻭﺩ
ﮔﯿﺞ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﻧﺴﺒﺖ ﻣﯿﺪﻥ
ﭼﻪ ﺑﺨﻮﺍﯾﺪ ﭼﻪ ﻧﺨﻮﺍﯾﺪ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﮐﯿﺞ ﺍﺳﺘﺎﺩﯼ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺻﻨﻌﺖ ﺑﺎﺯﯼ ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ نوبه خودم ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﻋﮑﺴﺸﻮ ﺗﻮ ﺧﺒﺮﯼ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﺶ از جام بلند ﻣﯿﺸﻢ ... ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺑﺮﺍﯼ PS4 چی میسازه....هی مرد تو نابغه ای...

بازیساز بزرگی است. هر چند عده ای به خاطر گیم پلی بازی هاش ازش انتقاد میکنند اما بازی هاش اونقدر تمیز که خیلی راحت میشه حتی گیم پلی را هم فراموش کرد!!

بازیساز بزرگی است. هر چند عده ای به خاطر گیم پلی بازی هاش ازش انتقاد میکنند اما بازی هاش اونقدر تمیز که خیلی راحت میشه حتی گیم پلی را هم فراموش کرد!!

همون یه عده هم یا تاحالا اون بازیا رو انجام ندادن یا قدرت درک اون گیمپلی رو ندارند چون هیچ ایرادی نمیشه به بازیاش گرفت :) فکت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or