Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من اون قسمتي هستم كه دوتا شعله رو روشن ميكني سومي يكم دورتره نميدونم چه طوري روشنش كنم ميشه راهنمايي كنيد؟؟؟
سلام پاندا جون ! :love: :biggrin1:

اونجا باید با اون بومرنگه که تیغ داره ! :biggrin1: کار کنی ! شما R رو بزن بعد که نشونه گرفت LT رو نگه دار روی یکی از شعله ها وقتی نشونه گرفت بگیر رو اون یکی روشن میشه ! اگر هم درست نمنظورتو نفهمیدم عکس بزار ! :biggrin1:

سلام خدمت دوستان عزیز.لطفا یکی از اساتید این آماتور را راهنمایی کنند.من در همون اول بازی گیر کردم.همونجاییکه اون فروشنده رو برای بار اول می بینیم و روبروش یک در سنگی هست .با تشکر از اساتید محترم

1269365947.jpg

1269363789.jpg

سلام خدمت دوستان عزیز.لطفا یکی از اساتید این آماتور را راهنمایی کنند.من در همون اول بازی گیر کردم.همونجاییکه اون فروشنده رو برای بار اول می بینیم و روبروش یک در سنگی هست .با تشکر از اساتید محترم
شما باید بری دشمن بکشی تا 500 تا روح پیدا کنی بعد بدی به همون فروشنده بعد که بهت شیپور رو داد باید جلوی اون سنگ بوق بزنی با RT تا اون غول سنگی بیدار بشه !

دوستان سعی کنن یه ذره به مخشون فشار بیارن و تا یه جا گیر کردن نیان اینجا راهنمایی بخوان

دوسته عزیز همه تو یه سطح نیستن ( شما یا راهنمایی کن یا ...)

دوستان بعد از اینکه 7تیکه شمشیر رو دادیم به اون کوچولوهه سره همش کرد ، کجا باید بریم؟:confused:

دوستان بعد از اینکه 7تیکه شمشیر رو دادیم به اون کوچولوهه سره همش کرد ، کجا باید بریم؟:confused:

بايد برگردي پيش ارزائيل . همونجايي كه با اون Stygian مبارزه كردي ( كرم بزرگ ) بالاي Ashland

سلام.ممنون از شما آقای ecl!pseبخاطر راهنمائیتون.
همچنین از آقایhustler هم تشکر میکنم.
اگه جایی گیر کردم میتونم باز هم سوال کنم؟
خواهش میکنم ! :love:
-------------------------------
شما هم هروقت مشکل داشتی بپرس اصلا اینجا باید بپرسی! پس میخوای چیکار کنی ؟ :biggrin1:
دوستان سعی کنن یه ذره به مخشون فشار بیارن و تا یه جا گیر کردن نیان اینجا راهنمایی بخوان
همه که پرو گیمر نیستن و شاید زبانشون هم خوب نباشه !

سلام پاندا جون ! :love: :biggrin1:

اونجا باید با اون بومرنگه که تیغ داره ! :biggrin1: کار کنی ! شما R رو بزن بعد که نشونه گرفت LT رو نگه دار روی یکی از شعله ها وقتی نشونه گرفت بگیر رو اون یکی روشن میشه ! اگر هم درست نمنظورتو نفهمیدم عکس بزار ! :biggrin1:
مرسي امير جون:love:
اگه جایی گیر کردم میتونم باز هم سوال کنم؟
دوست من اين قسمت مخصوص اين كاره !هر وقت مشكل داشته بيا بپرس با حرف كسي هم كاري نداشته باش!!
سوال:دوستان من دو تا از قفل هاي azrael رو باز كردم براي سومي موندم خودم رو چه جوري به بالاترين نقطه برسونم
ميشه راهنمايي كنيد؟
ويرايش:ممنون حل شد!
يه چيزي كه خيلي به چشم من اومد تا اين جاي بازي تنوع دشمنانش هست !خوب كارشده!

آخرین ویرایش:
سلام

من این First Guardian رو نمیتونم بکشم

همون غول آهنی که یه گرزو این ور اون ور می چرخونه

وقتی گرزش گیر میکنه رو زمین سریع دو تا پرتال میزنم تا بتونم بپرم پشتش ولی لامسب هر کاری میکنم به پشتش نمی رسم.... به ذره کم میارم باسه پرش....:confused:

اگه از دوستان کسی میدونه چه جوری اینجا رو رد کنم ممنون میشم

موفق باشید;)

سلام

من این First Guardian رو نمیتونم بکشم

همون غول آهنی که یه گرزو این ور اون ور می چرخونه

وقتی گرزش گیر میکنه رو زمین سریع دو تا پرتال میزنم تا بتونم بپرم پشتش ولی لامسب هر کاری میکنم به پشتش نمی رسم.... به ذره کم میارم باسه پرش....:confused:

اگه از دوستان کسی میدونه چه جوری اینجا رو رد کنم ممنون میشم

موفق باشید;)
سلام...
وقتي ميخواي پرتال درست كني RT رو بيشتر نگه دار تا بيشتر شارژ بشه و در نهايت بيشتر بپري;)

سلام.لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه بعد از کشتن taimat (غول پرنده که با بمب کشته میشه )که منتقل میشیم جلوی فروشنده چیکار باید بکنم.(چون دکمهy رو که نشون میده میزنم بر میگرده به مراحل قبلی).ممنون میشم یکی جواب بده.

سلام

دوستان قسمت راست صفحه مانیتور من موقع بازی کردن خراب میشه ، البته در این بازی . در منو و قبلش صفحه کاملا درسته اما به محض اینکه وارد بازی میشم سمت راست صفحه یه تیکش خراب میشه . البته مثلا اون دایره سمت راست که نشون میده کجا هستیم یا بالاترش که میتونیم اسلحه انتخاب کنیم دسته اما پشت اون خرابه :d

کسی به این مشکل برخورده ؟

سوال:دوستان من دو تا از قفل هاي azrael رو باز كردم براي سومي موندم خودم رو چه جوري به بالاترين نقطه برسونم
ميشه راهنمايي كنيد؟
مخصوصا اقاي نينجا پاندا كه خودشون گفتن حل شده براشون

ميشه راهنمايي كنيد؟
مخصوصا اقاي نينجا پاندا كه خودشون گفتن حل شده براشون
سلام ...
اگه دقت كنين اطراف همون جا چند تا جا جديد پيدا شده براي اينكه پرتال درست كنيد دكمه rt رو نگه داريد تا بيشتر شارژ بشه و بيشتر بپريد به سمت بالا.
تا دو بار اين كار رو بكنيد وبعد اون خودتون رو به سنگهاي بالا سر azrael برسونيد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or