Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
من بازی یکشو از شرکتEASY SETUP گرفتم که اعصابم رو بهم ریخت از وسط به بعد هیچ کدوم از فیلم های بازی پخش نمی شد منم که عاشق موضوع این بازی ها....کسی میتونه بگه حداقل آخرش بعد از کشتن اون فرشته چی شد که خودش ....

من بازی یکشو از شرکتEASY SETUP گرفتم که اعصابم رو بهم ریخت از وسط به بعد هیچ کدوم از فیلم های بازی پخش نمی شد منم که عاشق موضوع این بازی ها....کسی میتونه بگه حداقل آخرش بعد از کشتن اون فرشته چی شد که خودش ....

منم نسخه اول رو که گرفتم نصف ویدیو ها رو پخش نمیکرد, تازه مثلا بازی مجوز ارشاد داشت و قانونی بیرون اومده بود. رفتم زدمش تو سر مغازه دار و از یه جای دیگه نسخه غیر قانونی رو (البته این کاری که ارشاد میکنه و برای کالا و جنسی که مال کسی دیگس مجوز و هولوگرام صادر میکنه از دزدی و piracy هم بدتر هستش) خریدم و مشکلی نداشت.

در مورد سوالت من داستان کامل رو اینجا گذاشتم.

واقعا دمتون گرم ... الان دارم نسخه یک رو بازی میکنم و چقدر هم حال میده ...
اول بازی یکم کلیشه ای شروع شد ولی جلوتر که رفتم دیدم نه ... چه داستان خفنی داره ... عاشق این جور چیزام ...
تا قبل اومدن قسمت بعدی تمومش کنیم ...
راستی ... به نظر شما داستان اون دو سوار دیگه رو هم میسازن؟!

واقعا دمتون گرم ... الان دارم نسخه یک رو بازی میکنم و چقدر هم حال میده ...
اول بازی یکم کلیشه ای شروع شد ولی جلوتر که رفتم دیدم نه ... چه داستان خفنی داره ... عاشق این جور چیزام ...
تا قبل اومدن قسمت بعدی تمومش کنیم ...
راستی ... به نظر شما داستان اون دو سوار دیگه رو هم میسازن؟!

دو شخصیت دیگه یعنی Fury و Strife در همین شماره دوم وجود دارن. به شما در برخی مواقع Quest میدن. احتمال اینکه نسخه ای جداگانه با شماره های بعدی بازی برای خودشون داشته باشن هست. چون هر دو دارای طراحی و شخصیت های جالبی هستند.

Fury: http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100123172332/darksiders/images/2/28/DSC010905.jpg

Strife: http://images3.wikia.nocookie.net/_...images/thumb/c/c6/Strife.jpg/333px-Strife.jpg

این هم 2 تا تریلر از بازی با لینک مستقیم برای عاشقان بازی :d

18676221075596390684.png

HD

HD

گرافیک بازی چرا اینطوریه؟اصلا انگار پیشرفتی نسبت به گذشته نداشته
در ضمن تریپ war بهتر از اینه.war ابهتی بود.نـــــــه؟؟؟؟؟؟؟

گرافیک بازی چرا اینطوریه؟اصلا انگار پیشرفتی نسبت به گذشته نداشته
در ضمن تریپ war بهتر از اینه.war ابهتی بود.نـــــــه؟؟؟؟؟؟؟

برای این که موتور بازی پیشرفت نکرده! و اینکه این گرافیک نقصی نداره، مهم اکشن بازی هست که کماکان خوب داره کار میشه.
وار کمی گرم بود، اما از نظر ابهت واقعاً دِث یه چیز دیگه اس!

نسخه قبلی رو بازی نکردم ولی با عکسا و تریلرای این یکی خیلی دارم حال میکنم:d یکی از مورد انتظارترین های امسال منه ..... طراحی هنری بازی در اوج خودشه

نسخه ی قبل رو حتما بازی کن. یکی از بهترینهای سبک خودش هست. >:d<
داستان نسخه ی قبل با این یکی در ارتباط هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or