Darksiders II یک عنوان CO-OP بوده است

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
چهار سوار آخرالزمان و ماجراجویی با همکاری گروهی؟ بله! سازنده این عنوان، استودیوی Vigil آن را چندان هم دور از ذهن تصور نمیکند.

20120413darksiders2.jpg

سرپرست طراحان Darksiders II، آقای Haydn Dalton در گفتگو با IncGamers گفت: "در اصل، Vigil یک بازی CO-OP چهار نفره برای بازیکنان تدارک دیده بود."
"در واقع، ما تجربه چندانی بر روی عناوین کنسولی نداشتیم و این یک ژانر جدید برای ما بود، بابراین ما از راهی رفتیم که کمترین ریسک را دارا بود و بر روی هر کدام از این چهار سوار تمرکز کردیم."

دالتون گفت که Vigil بعضی از جنبه های CO-OP را برای عنوان دوم در نظر گرفته بود اما تصمیم بر این شد که با فرمول محبوب اصلی تداخل نداشته باشد. این چیزی است که تیم به آن فکر میکند.

وی افزود: " من فکر نمیکنم که کسی باشد که DS را دوست نداشته باشد و از نابودی و تخریب به همراه 3 تن دیگر لذت نبرد."

"معماهای بازی دستخوش تغییرات زیادی شدند چرا که ما آنها را از دید یکی از آنها طراحی کردیم. معماهایی به صورت CO-OP چالش جدیدی برای ما خواهد بود و اینکه بازی چگونه عمل خواهد کرد وقتی که کسی تصمیم بگیرد که آنها میخواستند به تنهایی و با خودشان بازی کنند."

Darksiders II یک بازی کاملا Single-Player خواهد بود اما برخی از جنبه های اجتماعی را داراست، به گونه ای که دوستان میتوانند آیتم های غارت شده و آزاد شده را با یکدیگر مبادله کنند.

DS II اواسط آگوست برای هر سه پلتفرم اصلی عرضه خواهد شد.

منبع

اتفاقآ به محض تموم شدن نسخه اول ، مطمئن بودم نسخه دوم Co-op هست ! :دی فکر کنم خیلی های دیگه هم همچین فکری کرده بودن ولی خدا رو شکر که این طوری نشد ! :دی

یعنی جدیدا از شنیدن اسم Co-Op هم کهیر می زنم! دیگه تو هر سبکی این قابلیت رو وارد کردن. از ترسناک بگیر تا همین اکشن سوم شخص که خدارو شکر وارد نشد (البته برو بچه های سانتا مونیکا رسما کارشون از Co-op گذشته! بازی رو چند نفره کردن!:d ) فکر کنم عامل اصلی این نفرت Dead Space 3 باشه! :d

Darksiders II یک بازی کاملا Single-Player خواهد بود
این خودش یکی از بزرگترین نقاط قوت DSII از نظر من اونم تو این وضعیتی که همه ی بازیا سعی میکنن یه بخش چند نفره یا CO-OP به بازیشون اضافه کنن چون باعث میشه قسمت داستانی به طور کامل ساخته بشه و تمام تمرکز سازنده روی این بخش باشه و یه بخش آنلاین بدردنخور که کیفیت بالاییم نداره و حتی به درد بازی و سبکشم نمیخوره به بازی اضافه نشه

آخرین ویرایش:
اتفاقآ به محض تموم شدن نسخه اول ، مطمئن بودم نسخه دوم Co-op هست ! :دی فکر کنم خیلی های دیگه هم همچین فکری کرده بودن ولی خدا رو شکر که این طوری نشد ! :دی

والا اريا جان بيشتر انتظار اينكه 4 تا سوار رو كنترل كنيم داشتيم بخاطر پايان شماره 1 ولي خب اينا اومدن و گفتن ميخوايم داستان موازي با شماره 1 تعريف كنيم و بازي يجورايي چهارگانه هست و هر شخصيت بازي جدا داره !!! .

یعنی جدیدا از شنیدن اسم Co-Op هم کهیر می زنم! دیگه تو هر سبکی این قابلیت رو وارد کردن. از ترسناک بگیر تا همین اکشن سوم شخص که خدارو شکر وارد نشد (البته برو بچه های سانتا مونیکا رسما کارشون از Co-op گذشته! بازی رو چند نفره کردن!:d ) فکر کنم عامل اصلی این نفرت Dead Space 3 باشه! :d
این حالت multiplayer هیج مشکلی رو برای بازی ایجاد نمیکنه.سری اساسین کرید هم مولتی داره ولی هیچ تغییری تو گیم پلی نسخه تک نفرش ایجاد نشده

وای حدودا 20 روز مونده به بهترین بازی من در این سبک در این نسل >:d<
Coop هم نداره خوبه به نظرم . البته میشد یه بخش جدا میذاشتن اما نذاشتن هم مهم نیست خود بازی رو عشق است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or