Darksiders II تاخیر خورد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Darksiders-II.jpg

Darksiders II بازی شرکت THQ که قبلا هم گمانه زنی بر تاخیر خوردن آن بود , حالا رسما تاخیر خورده است .

در حال حاضر این بازی برای هر سه پلت فرم (X360 , PS3 , PC) به جای ماه ژوئن , آگوست عرضه میشود .

طبق خبر ها و پرسش و پاسخ ها دلیل این تاخیر پولیش بازی بوده است , این بازی همچنین در زمان لانچ WII U برای این کنسول نیز عرضه خواهد شد .

منبع

امیدوارم واقعا به خاطر پولیش باشه.البته بدبخت THQ وضعیتش هم خوب نیست ولی اگر بیاد Metro Last Light,darksiders 2,devil's third رو بده بیرون کارش درست میشه.
امیدوارم با یه شاهکار طرف بشیم مثل نسخه اولش.

به نظرم یکی از بهترین IPهایی که تو این نسل متولد شد همین Darksiders بود. سطح انتظاراتم از این نسخه خیلی بالاست. انصافا با این چیزایی که توی تریلرهاش نشون دادن همه چیز عالی به نظر میرسه ..... اشکال نداره بازی هر چقدر که میخواد تأخیر بخوره ولی یک محصول بی عیب و نقص تحویلمون بدن..>:d

البته بدبخت THQ وضعیتش هم خوب نیست

اتفاقا در حال حاضر اوضاع خوبی داره با منتشر شدن خبرهایی در مورد گزارش مالی THQ ، به نظر میرسه عملکرد این شرکت خیلی بهتر از چیزی بوده که پیش بینی میشده
سهامش 45 % افزایش پیدا کرده .

Shares in THQ jump after reporting better than expected Q4 estimates

من به خود بازي كاري ندارم واقعا قشنگه ولي جون من عناوين لانچ كنسول نسل بعد نينتندو رو داشته باشيد=))البته يه خبرايي هم واسه نينجا گايدن 3 بود ولي انقدر ماشاالله شاهكار بود ديگه ساخت نسخه ي wii u رو منصرف شدن:))

تاخیر بخوره :دی ولی‌ در عوض شاهد یه چیز حتا بهتر از شماره قبلی‌ باشیم من از شماره قبلیش خیلی‌ خوشم اومد، با نمایش‌های اینم انتظار میره که حتا بهتر از شماره قبلی‌ باشه. کلا به نظرم DS پتانسیل تبدیل شدن به یکی‌ از بهترین‌Action-Adventure های این نسل رو داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or