Multi Platform Darksiders 4

"No, not alone"

8a273a88-5e3c-4af6-8445-7a4113b42d60.png

بازگشت چهار سوار آخرالزمان​

پس از سال‌ها انتظار، شرکت THQ Nordic و استودیوی Gunfire Games سرانجام از نسخه چهارم مجموعه محبوب Darksiders رونمایی کردند. این بازی که با یک تیزر کوتاه در رویداد دیجیتالی THQ Nordic در تاریخ ۱ آگوست ۲۰۲۵ به نمایش درآمد، برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۵، ایکس‌باکس سری ایکس و اس و کامپیوترهای شخصی در دست ساخت است.

ادامه داستان از جایی که نسخه اول به پایان رسید

بر اساس اطلاعات منتشر شده، Darksiders 4 یک ماجراجویی اکشن سوم شخص خواهد بود که داستان آن مستقیماً پس از وقایع نسخه اول این مجموعه روایت می‌شود. بازی‌بازان بار دیگر به دنیای پسا-آخرالزمانی زمین بازخواهند گشت و شاهد ترکیبی از مبارزات نفس‌گیر، گشت و گذار در محیط‌های وسیع و حل معماهای چالش‌برانگیز خواهند بود.

انتخاب از میان چهار سوار
یکی از هیجان‌انگیزترین ویژگی‌های Darksiders 4، قابلیت انتخاب از میان هر چهار سوار افسانه‌ای آخرالزمان یعنی War، Death، Fury و Strife است. هر یک از این شخصیت‌ها دارای سلاح‌ها، سبک مبارزه و توانایی‌های فراطبیعی منحصر به فرد خود خواهند بود که تجربه‌ی گیم‌پلی متفاوتی را برای بازی‌بازان رقم خواهد زد.

گمانه‌زنی‌ها برای حالت Co-op
نمایش هر چهار سوار در کنار یکدیگر در تیزر معرفی، گمانه‌زنی‌ها را برای وجود حالت چندنفره Co-op تقویت کرده است. اگرچه این موضوع هنوز به طور رسمی تایید نشده، اما با توجه به سابقه این مجموعه و علاقه سازندگان، احتمال اینکه بازی‌بازان بتوانند به صورت همکاری با دوستان خود به نبرد با نیروهای بهشت و جهنم بپردازند، بسیار بالا است.

توسعه توسط خالقان اصلی
وظیفه ساخت Darksiders 4 بر عهده استودیوی Gunfire Games است؛ تیمی که از بسیاری از اعضای سابق استودیوی Vigil Games، خالقان اصلی این مجموعه، تشکیل شده است. این استودیو پیش از این وظیفه ساخت Darksiders 3 را نیز بر عهده داشته و با دنیای این مجموعه به خوبی آشنا است.

تاریخ انتشار
در حال حاضر تاریخ انتشار دقیقی برای Darksiders 4 اعلام نشده است، اما انتظار می‌رود در ماه‌های آینده اطلاعات بیشتری از جمله جزئیات گیم‌پلی و تاریخ عرضه آن منتشر شود. بدون شک، بازگشت چهار سوار آخرالزمان یکی از مورد انتظارترین رویدادها برای طرفداران سبک اکشن ماجراجویی خواهد بود.

ss_64b8fc44bb5ace9e874fb59c40d9a8cf32378392.1920x1080.jpg ss_7bbc15c1299ae7367463ff6b8ac9bd8693bb4a5a.1920x1080.jpg ss_6eecb264cd2c99d79a284358d8560ed9f6ec52a6.1920x1080.jpg ss_9b6d722cc2e16a446f5bd9f8d41515521d2c295d.1920x1080.jpg

View attachment Darksiders 4 _ Announcement Teaser.mp4

آخرین ویرایش:
هر 4 سوار رو می تونیم انتخاب کنیم
هر کدوم استایل کامبت و سلاح متفاوتی دارن

نگفتند بازی جهان باز هست یا نه
ولی گفتن محیط ها بزرگ و قابل گشت و گزار هست و پر از باس های اصلی و فرعی

آخرین ویرایش:
خداروشکر این IP هنوز زندس! با تک‌ تک نسخه هاش خاطره دارم و یکی از فرنچایزهای مورد علاقمه مخصوصا شماره دومش که از نسل ۷ تا الان هر از گاهی میرم سراغش.
تیزر حماسیی بود! بلاخره نوبتش رسیده ۴تاشونو کنار همدیگه ببینیم اونم بعد چندین و چند سال! حقیقتا رویای باورنکردنیه. امیدوارم کیفیت قابل قبولی داشته و تعدد شخصیتها باعث نشه کم کاری در قبالشون صورت بگیره.
لازم شد یبار دیگه بشینم از اول همشونو پلی بدم. :D

هر 4 سوار رو می تونم انتخاب کنیم
هر کدوم استایل کامبت و سلاح متفاوتی دارن

نگفتند بازی جهان باز هست یا نه
ولی گفتن محیط ها بزرگ و قابل گشت و گزار هست و پر از باس های اصلی و فرعی
گیمپلی هم بر پایه سه عنصر مبارزه و Traversal و پازل هست
.
.
یک نکته نگران کننده اینه بعضیا تو توییتر دیدم گفتن که بازی رو می شه کواپ 4 نفره هم رفت... کاش لول دیزاین بر اساس این نباشه

هنوز شاهکار های وارنر یادمون نرفته...!

.
.
بله ظاهرا کواپ هست
1000006789.jpg

آخرین ویرایش:
دارکسایدرز 2 یکی از بهترین بازی های عمرم هست، چه بازی بود چه ارتی چه موسیقی، چه موسیقی شاهکاری از چه ارتیست شاهکار سازی، همیشه هم رو کنسولم نصبه با اینکه پلت شده، حتی نسخه پی اس تری هم دارم، نسخه 1 و 3 هم عالی بودن ولی Death و نسخه دوم یک چیز دیگه است....

به امید اینکه ایشونم جا پای نسخه دوم بگذاره...

گیمپلی هم بر پایه سه عنصر مبارزه و Traversal و پازل هست
.
.
یک نکته نگران کننده اینه بعضیا تو توییتر دیدم گفتن که بازی رو می شه کواپ 4 نفره هم رفت... کاش لول دیزاین بر اساس این نباشه

هنوز شاهکار های وارنر یادمون نرفته...!

.
.
بله ظاهرا کواپ هست
View attachment 387823
طبق توضیحاتش کاملا پیداست Single Palyer ـه احتمالا Co Op ـش آپشنال باشه یـ چیزی تو مایه های Borderlands و Gears of War

چه خبری!
وار یکی از شخصیت های به شدت مورد علاقه ام هست (به خصوص گه صداگذاریش توسط وویس اکتور محبوبم لیام او برایان انجام شده) :x
امیدوارم خیلی بهتر از نسخه سوم عمل کنند.
به شدت با نسخه اول و جنسیس حال کردم :دی

ابهت فقط war,
نسخه اولشو یادمه رو آخرین درجه سختی بازی کردم و چه اشکی ازم درآورد. بسی چسبید. :)

گفته نشده دوربین بازی مثل سه گانه است یا genesis??

این finisher هارو هم امیدوارم برگردونند و همچنین پازل ها هم درگیر کننده باشه جوریکه مغز آدمو قلقلک بده.

ابهت فقط war,
نسخه اولشو یادمه رو آخرین درجه سختی بازی کردم و چه اشکی ازم درآورد. بسی چسبید. :)

گفته نشده دوربین بازی مثل سه گانه است یا genesis??

این finisher هارو هم امیدوارم برگردونند و همچنین پازل ها هم درگیر کننده باشه جوریکه مغز آدمو قلقلک بده.
Darksiders 4 is a 3rd person action adventure game featuring combat, traversal and puzzle solving in a lore rich post apocalyptic world.

با نسخه 2 و کاراکتر مرگ واقعا حال کردم.

نسخه تازه و داشتن 4 تا کاراکتر و به دنبالش بقیه ماجراها، خب یکم نگران کننده هستش.
این نسخه جاه طلبانه ـس...امیدوارم خراب نکنند.

• Like
Reactions: Love Console
بهترین نسخه بازی همون بازی اول و کارکتر war بود...
خدای ابهت بود لامصب
بازی دوم خوب بود ولی هیچوقت برای من نسخه اول و war نشد ....
باس های حماسی نسخه اول دیگه هیچوقت تکرار نشد....
بازی سوم هم کلا شوت بود و اصلا نزدیک به شماره های اول و دوم نبود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or