Darksiders 3

5pht_dsiii.png

Developer: Gunfire Games
Publisher: THQ Nordic
Engine:
UE4
Genre: Action-Adventure
Release:
2018

8qc1_info.png
دارک سایدرز 3 توسط Gunfire Games، متشکل از اعضای سابق استدیو منحل شده Vigil Games؛ سازندگان اسبق سری دارک سایدرز در حال ساخت است و شخصیت اصلی نیز سومین سوار آخرالزمان، خشم(Fury)، است که برای نابودی هفت گناه مرگبار (Seven Deadly Sinss) و بازگرداندن تعادل پا به زمین می‌گذارد.

hl86_dsiii_topic2.png

d1-1.jpg

d6-1.jpg

d2-1.jpg

d3-1.jpg

d4-1.jpg

d5-1.jpg

تریلر

mq9n_console.png

پست با انتشار اطلاعات بیشتر آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
انقدر دیر به دیر اطلاعات میدن یادتون رفته:D بازی پری کوئله. تو همون تریلر اول که وار هنوز پیش کنسول سوخته به زنجیر کشیده شده بود.
منم رو همین حساب میگم پری کوئله.زورشون میاد داستان رو ادامه بدن :| البته شاید هم نمیدونن چطوری ادامه بدن:D

نسخه 1 فوق العاده بود مخصوصا شخصیت وار که خیلی عالی کارشده بود یا باس فایتاش که خیلی متنوع وعالی طراحی شده بودن امیدوارم اینم مثل نسخه 2 نشه که معلوم نبود سر وتهش چیه

یک فروند فن آرت :D

b121_four_horsemen.png
عالی شده! :دی
به شدت منتطر برادر آخریم:( طراحیش به نظرم از همشون خفن تره:( ولی حیف که باید چند سال دیگه صبر کنم براش:(

آخرشم بی خیال میشن و میگن برگردیم بریم سراغ وار:))

خیر متاسفانه
من شدید پیگیرشم
THQ Nordic تو E3 امسال کلا حضور نداشت
اخرین گیم پلیی که ازش دیدم . نشون از یه بازی با مبارزات چرت وتکراری میداد ، امیدوارم دلیل غیبتش درست کردن این موضوعات باشه چون مبارزه اصلی ترین مورد تو این نوع بازیها هست

اخرین گیم پلیی که ازش دیدم . نشون از یه بازی با مبارزات چرت وتکراری میداد ، امیدوارم دلیل غیبتش درست کردن این موضوعات باشه چون مبارزه اصلی ترین مورد تو این نوع بازیها هست

تکراری ممکنه بخاطر اون زنجیری که دستش بود ولی چرت ! هنوز 5 دقیقه گیم پلی نداده
بگو من WAR یا DEATH میخوام چرا میگی چرت ، یا دلت یک گله دشمن میخواد
اصلا اسم بازی میاد تلفات به بار میاره

• Like
Reactions: gamer1998y

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or