Darksiders 3

5pht_dsiii.png

Developer: Gunfire Games
Publisher: THQ Nordic
Engine:
UE4
Genre: Action-Adventure
Release:
2018

8qc1_info.png
دارک سایدرز 3 توسط Gunfire Games، متشکل از اعضای سابق استدیو منحل شده Vigil Games؛ سازندگان اسبق سری دارک سایدرز در حال ساخت است و شخصیت اصلی نیز سومین سوار آخرالزمان، خشم(Fury)، است که برای نابودی هفت گناه مرگبار (Seven Deadly Sinss) و بازگرداندن تعادل پا به زمین می‌گذارد.

hl86_dsiii_topic2.png

d1-1.jpg

d6-1.jpg

d2-1.jpg

d3-1.jpg

d4-1.jpg

d5-1.jpg

تریلر

mq9n_console.png

پست با انتشار اطلاعات بیشتر آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
پتانسیل فیل شدن قشنگ داره هر چی گیم پلی نشون دادن از این محیط یکنواخت بوده که اتمسفر و طراحی جالبی نداره مکانیزم های ضربه زدن و.. بازی خیلی قدیمی به نظر میاد گرافیکش و طراحی دشمناش هیچکدوم در حد بالا نیست شاید این بازی مناسب اوایل نسل بود

• Like
Reactions: New Shredder

گیم پلی خدا رو شکر خیلی بهتر شده با معرفی قدرت های جدید تنوعش بالاتر رفته و سرعتی تر هم شده .....
پ.ن : ویدئو از همون باس فایتی هستش که از اولین گیم پلی بازی نشون دادن که به کلی مبارزه باهاش زیر و رو شده اگه میخواید اسپویل نشه براتون نگاهش نکنید

آخرین ویرایش:
دیگه داره به وضعیت اسپویل درمیاد تریلرها ، حداقل برا من
شخصا دیگه تریلر نمیبنم همون سه تا قدرتش هم بد اسپویلی بود برام

تاپیک برام تو وضعیت قرمز دراومد

• Like
Reactions: Grey Warden
خدا رو شکر هرچی بیشتر ازش تریلر میبینیم بیشتر متوجه میشم بازی اصالت خودشو حفظ کرده و سولزبورنیته نشده.=D>:x
البته بازی در کنار حفظ اصالت خودش خیلی به سمت سولزبورن شدن حرکت کرده گیم پلی همچنان سرعتش بالاست نوع ضربه زدن هم مثل قبله ولی خیلی سخت تر شده و مبارزه با دشمنا متوسط قشنگ چالشی تر شده و قشنگ حس و حال سولزبورنی به ادم دست میده این گیم پلی جدید رو ببیند :

پ.ن : Hollow Force رو هم نشون میدن
پ.ن 2: اخرش ختم میشه به همون باس فایت گفتم اطلاع بدم

آخرین ویرایش:
البته بازی در کنار حفظ اصالت خودش خیلی به سمت سولزبورن شدن حرکت کرده گیم پلی همچنان سرعتش بالاست نوع ضربه زدن هم مثل قبله ولی خیلی سخت تر شده و مبارزه با دشمنا متوسط قشنگ چالشی تر شده و قشنگ حس و حال سولزبورنی به ادم دست میده این گیم پلی جدید رو ببیند :

پ.ن : Hollow Force رو هم نشون میدن
پ.ن 2: اخرش ختم میشه به همون باس فایت گفتم اطلاع بدم
ممنون.با دیدن این گیم پلی خیلی به بازی امیدوار شدم.
کاملا درست میفرمایید،با اینکه بازی کاملا اصالت خودشو حفظ کرده و اینو میشه علاوه بر گیم پلی در طراحی محیطها،کارکترها و... هم دید،از بازی های میازاکی هم الهامتی گرفته ولی خدا رو شکر در این امر زیاده روی نکرده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: K I 1 1 E R
دست کم از این خوشحالم که dmc5 اصلا طرف سولزبورن نرفته و کاملا به ریشه ها پایبنده یعنی وقتی gow بازی کردم بشخصه ناامید و فکر نکنم اصن بخوام برا ادامه هاش وقتی بزارم(حالا نیاین نپرین رو سر ادم شاهکاره که شاهکاره یه نفر خوشش نیامده و فقط داره میگه)B-(ds3 انچنان تغییری هم نکرده فقط کمبو های fury متفاوتن که خب یه عده خوششون نیومده خودمم با این همه تغییرات هنوز راضی نشدم البته تجربه کردنش بسیار متفاوته:D

• Like
Reactions: amir code

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or