DarkSiders 2: Definitive Edition برای PS4 در آمازون لیست شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
darksiders-2-4.jpg

درود.

پس از مدت‌ها سکوت بلاخره خبرهایی از استودیو Nordic Games به گوش رسید. شرکتی که پس از ورشکستگی THQ در سال 2013 ای‌پی های این شرکت منجمله DarkSiders را خریداری نمود.

در همین راستا در سایت آمازون بازی DarkSiders 2: Definitive Edition برای کنسول PS4 از سوی NG لیست شد. سوای این بازی لیست دیگری از بازی‌های این استودیو در آمازون منتشر شده که به شرح زیر است:

Legend of Kay HD PS4 و Wii U

The Book of Unwritten Tales 2 PS4 و Xbox One

MX vs. ATV: Supercross Encore Edition PS4

ArcaniA: The Complete Tale de PS4

اگر لیست بالا درست باشد احتمال ساخت نسخه‌های HD و ریمستر این بازی‌های برای نسل جدید کنسول‌ها بسیار است.

الان نسلیه که سرتون کلاه میزارند و بازی هایی که نسل قبل خریدین رو دوباره بهتون میفروشند
این در شروع هر نسلی رایجه که بیشتر بازی ها میان پلتفرمی میشن و برای هر دو نسل عرضه میشن . با جا افتادن نسل جدید و فروش بیشتر کنسولهای جدید واضحه که بازی ها هم به طور کامل به پلتفرم جدید منتقل میشن .
همچنین توقع دارند با صحبت های علمی و غیر علمی سر خودتون رو کلاه بزارید و خودتون خودتون رو قانع کنید تا برید دوباره بازی هاشون رو بخرید
والا نمیدونم منظورتون از این کلاه کلاه کردنا چیه ؟!! کی داره سر خودشو کلاه میزاره؟ بنده رو که کسی مجبور نکرده بیام دلیل و توجیه بیارم یا به زور بازیاشونو بخرم ! هر کسی بسته به تجربه ای که از این صنعت داره نظرشو میگه ، دلیل نمیشه که سر خودشو کلاه بزاره .
همچنان نظر بنده اینه که خیلی از بازی های Ps2 و Ps1 که خیلی خواستارشونم و نتونستم تجربه کنم اگر بتونم روی همین کنسول نسل جدیدم بازی کنم خیلی بهتر از اینه که برم در کنارش یه Ps2 هم بخرم که اون بازی قدیمی رو بازی کنم.
کسایی هم که قبلا Ps2 داشتن و اون عنوان رو بازی کردن کسی مجبورشون نکرده که برن به زور بازی رو دوباره خریداری کنن.!
ریمستر یک بیستم ساخت یک بازی کامل هم خرج نداره از اون ور فروششم بد نیست ریسکشم کمتره
بیچاره گیمرها
آیا ریمسترهایی که تا به حال انجام شدن باعث شدن که شرکت ها دیگه بازی های جدید تولید نکنن و شما بی بازی بمونید که میگید بیچاره گیمرها؟!؟!؟؟!!
مثال میزنم :ریمستر های رزیدنت ایول یا فاینال فانتزی یا پرسونا یا توم ریدر یا هیلو یا غیره و غیره آیا باعث شدن که در این آی پی ها بازی جدید تولید نشه؟!
ما خیلی وقتا خیلی از موضوعات رو با هم دیگه قاطی میکنیم ، مشکل اصلی تولید نشدن آی پی های جدیده نه ریمستر شدن ها.

بنظرم این بازی با حداکثر تنظیمات گرافیکی و 1080p بازم گرافیکش داغونی داره و اصلا مناسب نسل هشتم نیست :smoke1: فقط به شرطی ارزش خریدن داره که گرافیکش کلا از این رو به اون بشه :d

بنظرم این بازی با حداکثر تنظیمات گرافیکی و 1080p بازم گرافیکش داغونی داره و اصلا مناسب نسل هشتم نیست :smoke1: فقط به شرطی ارزش خریدن داره که گرافیکش کلا از این رو به اون بشه :d
خوهشا از ریمستر .و ... خوشتون نمیاد باز ی رو ترول نکنید...
گرافیک بازی یکی از بهترین گرافیک های هنری رو بین بازی ها داره...

اقای زمردی معده میدونی چیه؟ برای اینا توضیح نده اینا از رویه معده.یه موقهای هم ار روی باد معده یه چیزی میگن شنونده باید عاقل باشه.
توی هر سبکی داره بازی میاد از انچارتد گادافوار تا فینالو اویل .اودر.بلود بورن. هزارتا دیگه هرکی که فکر میکنه این نسل طلای گیم نیست توی همه پلتفروم ها یه نوب بی سروپاست. حالا بذار 10تا رمیستری رمیکم کنار اینا یه حالی واسه خودشون بکنند

همچنان نظر بنده اینه که خیلی از بازی های Ps2 و Ps1 که خیلی خواستارشونم و نتونستم تجربه کنم اگر بتونم روی همین کنسول نسل جدیدم بازی کنم خیلی بهتر از اینه که برم در کنارش یه Ps2 هم بخرم که اون بازی قدیمی رو بازی کنم.
کسایی هم که قبلا Ps2 داشتن و اون عنوان رو بازی کردن کسی مجبورشون نکرده که برن به زور بازی رو دوباره خریداری کنن.!
برای تکمیل حرف های آقای امیر... من شخصاً یکی از دلایلی که از Remaster و Remake شدن بازی ها خوشم میاد اینه که میتونی بازی های محبوبت رو روی یه کنسول داشته باشی! مثلاً توی نسل قبل من همیشه از اینکه سری Resident Evilـها رو همش رو روی PS3 داشتم کلی ذوق میکردم :p شما وقتی یه بازی ای رو دوست داشته باشی و هر از گاهی بخواهی شماره های قبلیش رو دوباره بازی کنی و تجدید خاطرات کنی... به نظر من دیگه حسش نیست بری سراغ PS 1 و PS 2 (هر چند که من هنوزم PS 2 ـم رو کنار کنسول های دیگه گذاشتم و جمعش نکردم :-" )

عنوان های ریمیک و ریمستر اتفاقا خیلی هم خوبه. حالا اگه بگیم وجود اینا باعث میشه IP جدید بوجود نیاد که حرف بی خودی هست. بازی های ریمیک هم برای گیمرهای قدیمی که دوست دارن تجدید خاطره کنن با بازی قبلی خوبه و هم برای گیمر های جدید که فرصت بازی نداشتن. حالا فوقش کسی نخواد بخره مجبورش نکردن بگیره. حق انتخاب داری بین یه بازی ریمیک خوب با یه بازی جدید بد :دی

خوب یا بد بودن خبر بستگی به این داره که چه نوع ریمستری مد نظرشون باشه. ریمستر برای اینکه"یه پولی دستمون بیاد و یکم بیشتر بازی رو بدوشیم" یا ریمستر به این معنی که "گیمرای بیشتری با سری آشنا بشن و یه زمینه ای برای ادامه اش توی نسل جدید فراهم بشه"؟ اگه اولی باشه که هیچی، ولی خب اگه دومی باشه از ریمستر شدن بازی حمایت میشه.

هرچند با توجه به لیست بلند بالای پست اول احتمالا همون قضیه بدست آوردن یه خورده پوله، نه چیز دیگه ای. تازه با توجه به جدایی اعضای تیم سازنده از هم دیگه، اگرم زمانی بخوان DS III رو بسازن باز هیچ تضمینی درش نیست که بتونند همون کیفیت DS II رو ارائه بدن. اون پتانسیلی که تیم سازنده توی Vigil Games داشت..... واقعا حیف شد که استدیو رو کسی نخرید و اعضاش به همچین سرنوشتی دچار شدن.

خوب یا بد بودن خبر بستگی به این داره که چه نوع ریمستری مد نظرشون باشه. ریمستر برای اینکه"یه پولی دستمون بیاد و یکم بیشتر بازی رو بدوشیم" یا ریمستر به این معنی که "گیمرای بیشتری با سری آشنا بشن و یه زمینه ای برای ادامه اش توی نسل جدید فراهم بشه"؟ اگه اولی باشه که هیچی، ولی خب اگه دومی باشه از ریمستر شدن بازی حمایت میشه.

هرچند با توجه به لیست بلند بالای پست اول احتمالا همون قضیه بدست آوردن یه خورده پوله، نه چیز دیگه ای. تازه با توجه به جدایی اعضای تیم سازنده از هم دیگه، اگرم زمانی بخوان DS III رو بسازن باز هیچ تضمینی درش نیست که بتونند همون کیفیت DS II رو ارائه بدن. اون پتانسیلی که تیم سازنده توی Vigil Games داشت..... واقعا حیف شد که استدیو رو کسی نخرید و اعضاش به همچین سرنوشتی دچار شدن.
ولی علی بر عکس تو من فکر میکنم این میتونه خبر خوبی باشه. خیلی وقته که از Nordic Games صدایی بیرون نمیاد و عرضه DS II DE میتونه نشونه خوبی باشه برای اینکه گیمرا رو آماده که تا به زودی اخبار DS III رو بشنویم. Nordic Games هم به نظر ناشری نیست که دنبال پول باشه با این کار. از طرف دیگه Nordic Games گفته خودش شماره سوم رو نمیسازه. اعضای اصلی سازنده بازی هم گفتن خیلی دوست دارن شماره سوم رو بسازن.
========================
یکی از بچه ها چند وقت پیش تونسته بود با کارگردان تماس بگیره و یه مصاحبه باهاش انجام بده که در مورد نسخه سوم اینو گفته بود:
but if the next game were up to me (which it’s not – Nordic games owns it and we aren’t working on it), the story would pick up right after the comets land on Earth. We got away with doing a game that didn’t push the story forward, but I wouldn’t do another that way. I’d answer fan demand to see the story continued, one way or another
Unfortnately, we aren’t doing Darksiders. Nordic games holds the IP rights, so it’s up to them

دوست من شايدم دليلشون به دست اوردن سرمايه بيشتر براي ادامه دادن ip باشه..
براي استوديويي كه زير پوشش ناشر قدرتمندي نيست اين كار ميتونه يك فرصت مناسب براي به دست اوردن سرمايه باشه، با توجه به هزينه بالاي ساخت بازي براي نسل جديد به شخصه از اين كار استقبال ميكنم و بازي ميخرم
اول هر نسلي همين بوده در نظر بگيريد اگر ip هاي جديد و مدعي سال 2014 موفق تر عمل ميكردند الان نه تنها از ميزان بازي هاي نسل جديد راضي بوديم بلكه از ريمستر ها هم به شدت استقبال ميكرديم، كي بدش مياد بازي هاي قديمي اپمتيمايز شده رو كنسولش باشه؟ re1 halo series مثلا..
به نظرم در كل درست نيست بدون در نظر گرفتن شرايط نسل جديد از ريمستر شدن بازي ها ناراضي باشيم

ولی علی بر عکس تو من فکر میکنم این میتونه خبر خوبی باشه. خیلی وقته که از Nordic Games صدایی بیرون نمیاد و عرضه DS II DE میتونه نشونه خوبی باشه برای اینکه گیمرا رو آماده که تا به زودی اخبار DS III رو بشنویم. Nordic Games هم به نظر ناشری نیست که دنبال پول باشه با این کار. از طرف دیگه Nordic Games گفته خودش شماره سوم رو نمیسازه. اعضای اصلی سازنده بازی هم گفتن خیلی دوست دارن شماره سوم رو بسازن.
========================
یکی از بچه ها چند وقت پیش تونسته بود با کارگردان تماس بگیره و یه مصاحبه باهاش انجام بده که در مورد نسخه سوم اینو گفته بود:
امیدوارم همینطور باشه علی.

چند وقت پیش توی Gaf یکی از اعضای سابق Vigil Games (که فکر کنم از کامبت دیزاینر های DSII بوده) یه پستی در مورد وضعیت فعلی تیم داده بود که واقعا برای من به عنوان یه DS فن ناراحت کننده بود. ازش پرسیده بودن DS II و آینده احتمالی سری پرسیده بودن که میگفت اکثر اعضای تیم از همه جدا شدن، برنامه نویس یه جا رفته، کامبت دیزاینر یه جا، طراح مراحل هم همینطور، خلاصه میگفت که تیم اصلی کلا از هم پاشیدن و دیگه هیچوقت نمیتونیم اون DS III ـی که خودشون مد نظر داشتن ببینیم. یه سری نکات جالب هم در مورد DS II، هدف اصلیی که از طراحی بازی داشتن و بعضی مشکلات و محدودیت هاشون میگفت که خب از حوصله این بحث خارجه.

دوست من شايدم دليلشون به دست اوردن سرمايه بيشتر براي ادامه دادن ip باشه..
براي استوديويي كه زير پوشش ناشر قدرتمندي نيست اين كار ميتونه يك فرصت مناسب براي به دست اوردن سرمايه باشه، با توجه به هزينه بالاي ساخت بازي براي نسل جديد به شخصه از اين كار استقبال ميكنم و بازي ميخرم
اول هر نسلي همين بوده در نظر بگيريد اگر ip هاي جديد و مدعي سال 2014 موفق تر عمل ميكردند الان نه تنها از ميزان بازي هاي نسل جديد راضي بوديم بلكه از ريمستر ها هم به شدت استقبال ميكرديم، كي بدش مياد بازي هاي قديمي اپمتيمايز شده رو كنسولش باشه؟ re1 halo series مثلا..
به نظرم در كل درست نيست بدون در نظر گرفتن شرايط نسل جديد از ريمستر شدن بازي ها ناراضي باشيم
امیدوارم همینطور باشه.

بطور کلی برعکس خیلی از دوستان توی این تاپیک، من با ریمستر مشکل ندارم چون باعث میشه گیمرای بیشتری یه بازی خوب رو تجربه کنند، خصوصا اگه ریمستر شدن عنوانی مثل DS باشه که احتمال ساخته شدن ادامه اش خیلی کمه.

آخرین ویرایش:
اگر اشتباه نکنم تعداد زیادی از اعضاش رفتند کرایتک، الان تو Crytek USA کار می کنند....
آره منم این رو شنیدم.
این بنده خدا میگفت مثل اینکه بخش زیادی از مغر متفکرای گیم پلی دیگه کنار هم کار نمیکنند و به عضویت استدیو های مختلفی در اومدن

ریمستر و ریمیک خوبه، به شرط اینکه بازی رو با قیمت 20 دلار عرضه کنن.
چرا 20 دلار بدن کلی زحمت و هزینه رفته برای تیم شاید با این کار بتونن یکخورده بودجه برای شماره جدیدش درست کنن زیمستر لازمه واسه بعضی استودیو ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or