DarkSiders 2: Definitive Edition برای PS4 در آمازون لیست شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
darksiders-2-4.jpg

درود.

پس از مدت‌ها سکوت بلاخره خبرهایی از استودیو Nordic Games به گوش رسید. شرکتی که پس از ورشکستگی THQ در سال 2013 ای‌پی های این شرکت منجمله DarkSiders را خریداری نمود.

در همین راستا در سایت آمازون بازی DarkSiders 2: Definitive Edition برای کنسول PS4 از سوی NG لیست شد. سوای این بازی لیست دیگری از بازی‌های این استودیو در آمازون منتشر شده که به شرح زیر است:

Legend of Kay HD PS4 و Wii U

The Book of Unwritten Tales 2 PS4 و Xbox One

MX vs. ATV: Supercross Encore Edition PS4

ArcaniA: The Complete Tale de PS4

اگر لیست بالا درست باشد احتمال ساخت نسخه‌های HD و ریمستر این بازی‌های برای نسل جدید کنسول‌ها بسیار است.

Remasterـه این عنوان واقعاً ارزشمنده! من وقتی شنیدم THQ ورشکسته شد و کسی این شرکت رو نخرید واقعاً ناراحت شدم! سری بازی های Darksiders فوق العاده بودن! امیدوارم هر چه زودتر شماره 3ـش هم ساخته بشه...

مسخره ترین نسل گیمینگ رو پیش رو‌داریم

چرا؟ همچین بدم نیست که! اول همه بازی های نسل قبل رو ریمستر میکنن از اول بازی میکنیم، بعد نسل قبل تر و ... همینجوری هی میریم عقب. در نهایت به آتاری و کمدور میرسیم. حساب کن مثلا Ping Pong HD!

چرا؟ همچین بدم نیست که! اول همه بازی های نسل قبل رو ریمستر میکنن از اول بازی میکنیم، بعد نسل قبل تر و ... همینجوری هی میریم عقب. در نهایت به آتاری و کمدور میرسیم. حساب کن مثلا Ping Pong HD!
به نظر من که واقعا بد نیاد ;)
اینکه اکثر بازی های کلاسیک رو بشه با سیستم های جدید و به روز هم بازی کرد. مخصوصا تو فرهنگ گیمر جماعت که حس نوستالژی بدجوری سیخونک میکنه !
در هر صورت تنوع بازار و انتخاب مشتری هم بیشتر میشه... اینکه بازی های ریمستر بیرون بیان عیب نیست اینکه آی پی های جدید تولید نشن عیبه و سیاستیه که باید بهش اعتراض کرد به نظرم.
مسخره ترین نسل گیمینگ رو پیش رو‌داریم
من کاملا بر عکس شما فکر میکنم.
به نظرم داریم به یه دوره طلایئ دیگه وارد میشیم ! چرا؟!
چون نسل پیش نسل آزمایش و خطا بود! نسلی بود که تازه تکنولوژی های جدید HD و جلوه ها و تکنیک های جدید گرافیکی و سینمایی خلق شد و مورد استفاده قرار گرفت ، نسلی بود که شبکه های آنلاین و مد های مولتی پلیر شروع به پیشرفت کردن، باز های ایندی محلی برای ارایه و خود نمایی پیدا کردن.
در نسل پیش خیلی چیزها در ورته همین آزمون و خطا فدا شد... سینمایی شدن ها ، آسون شدن ها ، کوتاه شدن ها، عقب موندن بازی سازان ژاپنی در هماهنگی با تکنولوژی های جدید و ... همه از موضوعات مورد بحث نسل پیش بود.
و اما در این نسل ...همچنان در اول این نسل هستیم و چیز زیادی هنوز رو نشده ولی نظر شخصی بنده اینه که همه المان های بازی های مدرن شروع به تثبیت شدن کردن و همه بستر ها فراهمه برای پیشرفت در زمینه محتوایی یک بازی مدرن.
صنعت بازی سازی مستقل و همچنین پلتفرم های موبایل داره به خوبی در این بستر جدید پیشرفت میکنه و به نظرم در نسل حاضر تنوع بینظیری رو شاهد خواهیم بود .

به نظرم داریم به یه دوره طلایئ دیگه وارد میشیم ! چرا؟!
چون نسل پیش نسل آزمایش و خطا بود! نسلی بود که تازه تکنولوژی های جدید HD و جلوه ها و تکنیک های جدید گرافیکی و سینمایی خلق شد و مورد استفاده قرار گرفت ، نسلی بود که شبکه های آنلاین و مد های مولتی پلیر شروع به پیشرفت کردن، باز های ایندی محلی برای ارایه و خود نمایی پیدا کردن.
در نسل پیش خیلی چیزها در ورته همین آزمون و خطا فدا شد... سینمایی شدن ها ، آسون شدن ها ، کوتاه شدن ها، عقب موندن بازی سازان ژاپنی در هماهنگی با تکنولوژی های جدید و ... همه از موضوعات مورد بحث نسل پیش بود.
و اما در این نسل ...همچنان در اول این نسل هستیم و چیز زیادی هنوز رو نشده ولی نظر شخصی بنده اینه که همه المان های بازی های مدرن شروع به تثبیت شدن کردن و همه بستر ها فراهمه برای پیشرفت در زمینه محتوایی یک بازی مدرن.
صنعت بازی سازی مستقل و همچنین پلتفرم های موبایل داره به خوبی در این بستر جدید پیشرفت میکنه و به نظرم در نسل حاضر تنوع بینظیری رو شاهد خواهیم بود .

الان نسلیه که سرتون کلاه میزارند و بازی هایی که نسل قبل خریدین رو دوباره بهتون میفروشند
همچنین توقع دارند با صحبت های علمی و غیر علمی سر خودتون رو کلاه بزارید و خودتون خودتون رو قانع کنید تا برید دوباره بازی هاشون رو بخرید

یکی بشینه حساب کنه ببینه تعداد ریمستر ها و بازسازی چقدر از بازی های جدید برای نسل حاضر بیشتر. من که میگم اختلاف احتمالا دو رقمی هست.

خودم از عاشقان Darksiders هستم ولی خو مغز خر نخوردم این بازی رو برای PS4 بگیرم. اصلا نیازی به بازسازی نداره این بازی.

شایدم به لِی لِی، هفت سنگ و تیله بازی هم رسیدیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or