چرا؟ همچین بدم نیست که! اول همه بازی های نسل قبل رو ریمستر میکنن از اول بازی میکنیم، بعد نسل قبل تر و ... همینجوری هی میریم عقب. در نهایت به آتاری و کمدور میرسیم. حساب کن مثلا Ping Pong HD!
به نظر من که واقعا بد نیاد
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
اینکه اکثر بازی های کلاسیک رو بشه با سیستم های جدید و به روز هم بازی کرد. مخصوصا تو فرهنگ گیمر جماعت که حس نوستالژی بدجوری سیخونک میکنه !
در هر صورت تنوع بازار و انتخاب مشتری هم بیشتر میشه... اینکه بازی های ریمستر بیرون بیان عیب نیست اینکه آی پی های جدید تولید نشن عیبه و سیاستیه که باید بهش اعتراض کرد به نظرم.
مسخره ترین نسل گیمینگ رو پیش روداریم
من کاملا بر عکس شما فکر میکنم.
به نظرم داریم به یه دوره طلایئ دیگه وارد میشیم ! چرا؟!
چون نسل پیش نسل آزمایش و خطا بود! نسلی بود که تازه تکنولوژی های جدید HD و جلوه ها و تکنیک های جدید گرافیکی و سینمایی خلق شد و مورد استفاده قرار گرفت ، نسلی بود که شبکه های آنلاین و مد های مولتی پلیر شروع به پیشرفت کردن، باز های ایندی محلی برای ارایه و خود نمایی پیدا کردن.
در نسل پیش خیلی چیزها در ورته همین آزمون و خطا فدا شد... سینمایی شدن ها ، آسون شدن ها ، کوتاه شدن ها، عقب موندن بازی سازان ژاپنی در هماهنگی با تکنولوژی های جدید و ... همه از موضوعات مورد بحث نسل پیش بود.
و اما در این نسل ...همچنان در اول این نسل هستیم و چیز زیادی هنوز رو نشده ولی
نظر شخصی بنده اینه که همه المان های بازی های مدرن شروع به تثبیت شدن کردن و همه بستر ها فراهمه برای پیشرفت در زمینه محتوایی یک بازی مدرن.
صنعت بازی سازی مستقل و همچنین پلتفرم های موبایل داره به خوبی در این بستر جدید پیشرفت میکنه و به نظرم در نسل حاضر تنوع بینظیری رو شاهد خواهیم بود .