Darksiders 2 Deathinitive Editon تایید و زمستان عرضه خواهد شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
PS4_Inlay_ESRB.0.0.png

Darksiders 2 و تمامی متعلقاتش که توسط تیمی متشکل از سازنده‌های بازی، Vigil Games، بازسازی شده به زودی عرضه خواهد شد.

اما شاید این خبر خود مهم نباشد بلکه قسمت جالب توجه ابراز علاقه ناشر این سری، Nordic Games، برای آوردن ایده‌های ارجینال به قسمت سوم این سری است:
پروژه‌ی Darksiders همیشه فعال بوده است و ما حالا در حال جمع‌آوری نیرو و خلاقیت‌هایمان برای ادامه این سری هستیم اما متاسفانه فعلا چیزی برای رونمایی رسمی نداریم."
خبر The Deathinitive Edition ابتدای امسال به بیرون درز کرد و تاریخی تقریبی برای آن در نظر گرفته شد اما حالا Nordic Games در عین تایید این خبر، تاریخ آن را زمستان عنوان کرده است.
از تغییرات این نسخه، تغییر رزولوشن به 1080 و داشتن DLCهای زیر را میتوان نام برد:
the Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus ,Argul's Tomb.

منبع

همون چند سال پیش که عرضه شد روی PC با رزولوشن 1080P بازی کردم .. بنظرتون ارزش داره دوباره این نسخه PS4 بخرم ؟؟؟؟:-?:-?

آخرین ویرایش:
به امید تکمیل چهار سوار :(
از اونجایی که کسی تاپیک E3 رو نگاه نکرد، اینجا میذارمش:

Darksiders جدید در دست ساخت هست:d

Nordic Games GmbH | Fresh From Austria | Press Releases | Darksiders 2 “Death”initive Edition galloping to current gen consoles
Reinhard Pollice, Business & Product Development Director at Nordic Games: “We took over the franchise roughly 2 years ago and thought about the next chapter for Darksiders ever since then. Naturally (and extremely excitedly!), there will be a large-scale project based on Darksiders

فردین اگه حوصله-ت میذاره، برو برای 100% کردنش:biggrin1: من که له و لورده شدم تا 100 شد. توی 4-5 سرزمین باس دنبال آیتم های مختلف بگردی و ریز به ریز جستجو کنی. تازه اون موقع متوجه میشی بازی چقدر بزرگه و چقدر سوراخ سنبه داره. درسته که بازی ممکنه حوصله سر بر بشه اما سیستم مبارزاتش رو اگه واردش بشی، واقعا لذت بخش میشه.

1000 تاییش کرده بودم نسل قبل :| :دی

اون Crucible Code که نسل قبل باید به قیمت 800 پوینت میخریدی دزدی محض بود.هیچی نداشت فقط یه قابلیت داشت که میتونستی به دوستات آیتم بدی با یه arena ی مسخره.دوتا اچیومنتم براش گذاشته بودن که ملتی که بازی رو دست دوم و یا حتی دیجیتالی! میخرن مجبور کنن بخرنش.
این DLC هایی که هم که تو پست اول می بینید ردیف شدن چیز خاصی نیستن که ارزش خرید دوباره بازی رو داشته باشن.نه اچیومنت یا تروفی دارن و نه مرحله ای داستانی دارن که بخوان چیزی از داستان رو بازگو کنن.همشون یا armor و سلاح هستن یا نهایت یکی دوتا باس و چندتا لوکیشن جدید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or