Darksiders 2 یه این زودیها نمی اید !

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
darksiders2.jpg

درود .

یکی از عنواینهای موفق کمپانی THQ بازی زیبای Darksiders بود که برای سه پلتفرم PC . 360 . PS3 منتشر شد که برای PC چند ماه بعد به بازار امد در طی موفقیت این بازی THQ خبر از ساخت سری دوم این بازی یعنی Darksiders 2 را داد شاید این خبر بسیار خوب باشد ولی طرفداران این بازی باید تا سال 2013 منتظر باشند این را رئیس THQ اقای Brain Farrell در طی سخنی به اینکه قصد داریم در سال مالی 2013 از سری بعد DRK پرده برداریم و اینکه اطلاعات بیشتر در مورد DRK2 را در اینده خواهیم داد اشاره نمود .
که سال مالی ان میشود از اول April سال 2012 تا 31 March سال 2013 طرفداران باید منتظر معرفی Darksiders 2 باشند .
THQ همچنین در سال مالی 2013 عناوین همچون
Devil's Third و the Warhammer 40,000: Dark Millenium MMO را روانه بازار خواهد کرد .

Source

آخرین ویرایش:
بازی قبلیش خاطره انگیز بود! شدیدا منتظر نسخه 2ـــش هستم:دی خدایا بازم H&S شــــــــاخ برسان!

الان این جمله مزاحه یا جدی ؟
H&S باز باشی واست بهترین بازیه! اگر هم نه که برو سمتش نیا:دی

آخرین ویرایش:
بابا چقدر تعریف میکنید از این بازی من 1شو دارم چند دقیقه بازی کردم دیگه بقیشو نرفتم چون داشتم بازی دیگری بازی میکردم و فقط میخواستم امتحان کنم ولی اینجوری که دارین همگی تعریف میکنین به نظر نمیومد باید برم بازی کنم ببینم چیه مگه این ؟ ... :eek:
بعد از MGS4 بهترین بازی بود که توی این نسل انجام دادم واقعا عالی بود
--------------------------------------------------------------
فقط درست و به دور از کنایه جواب منو بدید

آخرین ویرایش:
شوخی چرا ؟ کاملا جدی گفتم. دلیل نمیشه چون شما خوشت نیومده ملت هم خوششون نیاد. بازی 1.5 میلیون فروش داشته که برای یک IP جدید که تو زانویه عرضه شده عالی هست. کلا این چیز ها سلیقه ای یادمه سره اون مقاله 100 بازی برتر برهان ( دشمن اصلی بازی :دی ) کلی بهم توپید که چرا این بازی تو لیست 20 تا بازی اول هست !!

فعلا واسه شماره یک یه پجی چیزی بدن که درست حسابی کار کنه بعضی جاها یه کم گیر داره انگاری باگ هستند؛و بعد بیان یه نسخه جدید بدن

تنها مشکل نسخه 1 بازی ضعیف بودن گرافیک بازی بود اونم از نظر فنی البته خیلی هم بد نبود در حد خوب بود ! اما از نظر هنری فوق العاده بود . مراحل و محیط متنوع + گیم پلی فوق العاده جذاب و متنوع داستان خوبی هم داشت و برعکس خیلی از بازی های دیگه ی امروزی حداقل یکم نیاز به فکر کردن و وقت گذاشتن داشت .
در کل یکی از بهترین بازی های این نسل و بهترین بازی تو این سبک بود برام به شدت منتظر نسخه ی 2 هستیم البته اگه تا اون موقع زنده باشیم :d

بعد از MGS4 بهترین بازی بود که توی این نسل انجام دادم واقعا عالی بود
تکبیــــــــر . درود بر تو کسری :d

کلا این چیز ها سلیقه ای یادمه سره اون مقاله 100 بازی برتر برهان ( دشمن اصلی بازی :biggrin1: ) کلی بهم توپید که چرا این بازی تو لیست 20 تا بازی اول هست !!

:biggrin1:

• Like
Reactions: 619
نسخه اول یکی از بهترین بازی ها از نظر داستانی بود تنها مشکل بازی سخت بودن معماهاش بود ( کسری میدنه من چی میگم :دی)
آره داداش معماهاش که خیلی سخت بودن:d:d من همرو یه راست حل کردم داستانشم با این تم آخر زمانی به نظر من بد نبود امایکم ضعفو داشت آخرای بازی دیگه غیر قابل تحمل میشد اما منم بی صبرانه منتظر دوشم راستی میگم اگه پچ نمیدن حداقل یه dlc خوب براش بدن؟!

من تاحالا بازی به این طولانی ندیده بودم وقت گرفتم حدود 24 ساعت فقط پای بازیش نشسته بودم ولی بی انصافی اصلا ادم خسته نمیشد چون هر چی جلوتر میرفتی با با صحنه های جدیدی روبرو میشی امیدوارم شماره دوم بازی هم به همین طولانی باشه

من تاحالا بازی به این طولانی ندیده بودم وقت گرفتم حدود 24 ساعت فقط پای بازیش نشسته بودم ولی بی انصافی اصلا ادم خسته نمیشد چون هر چی جلوتر میرفتی با با صحنه های جدیدی روبرو میشی امیدوارم شماره دوم بازی هم به همین طولانی باشه
24 ساعت؟:-o
من والا تو 15 ساعت تمومش کردم.
ولی چیزی که می دونم این هست Darksider 2 به خاطر اشارات مذهبی که خواهد داشت (شماره 1 یکش هم داشت) تو زمان عرضه باز هم جزو بازی های خبر ساز میشه.
من به این Vigil Games اطمینان دارم اگه ساخت بازیرو طول بده بالاخره یه بازی قشنگ تحویل ملت میده نه مثل Reflections که بعد از کلی تب و تاب به درایور 3 گند زد به همه چیز.

کجا هر چی جلوتر میرفتی محیط ها متنوع تر میشد قسمت اخر بازی کاملا معلوم بود میخوان کش بدنش برای جمع
کردن blade ها که واقعا رو اعصاب بود دشمنان چندان تنوع نداشتن فقط رنگ و بعضی حرکاتشون فرق میکرد یعنی
همون دشمنی که در ابتدا مراحل بود در اواسط و اواخر بازی وجود داشت منتها با یک رنگی دیگه معماها سخت نبود بلکه
پیچ در پیچ بود وسخت ترین قسمت معماها همون پرتال ها بود boss ها هم خوب بودن ولی نه عالی

کجا هر چی جلوتر میرفتی محیط ها متنوع تر میشد قسمت اخر بازی کاملا معلوم بود میخوان کش بدنش برای جمع
کردن blade ها که واقعا رو اعصاب بود دشمنان چندان تنوع نداشتن فقط رنگ و بعضی حرکاتشون فرق میکرد یعنی
همون دشمنی که در ابتدا مراحل بود در اواسط و اواخر بازی وجود داشت منتها با یک رنگی دیگه معماها سخت نبود بلکه
پیچ در پیچ بود وسخت ترین قسمت معماها همون پرتال ها بود boss ها هم خوب بودن ولی نه عالی

اره قبول دارم دشمنا زیاد متنوع نبودن ولی معما های زیاد فضای OPEN WORLD باعث جزابیت بازی میشد من که واقعا با بازیش حال کردم وو منتظر شماره بعدیش میمونم

خداییش خیلی طولانی بود من یکی که حدود 27 ساعت پاش بودم ...! و شدیدا منتظر نسخه 2 و رفیقهای WAR یعنی اون سه تای دیگه Death ، Famine اون یکی هم اسمش یادم نیست ، هستم . واقعا من که لذت بردم در طول بازی هم اصلا احساس تکراری بودن رو نکردم فقط تنها چیزی که منو اذیت کرد یکی درک نکردن شخصیت WAR بود که به نظرم میتونست بهتر باشه و رفت و آمد های زیاد بود که اونم با اومدن Ruin درست شد .باس هاش هم که واقعا درگیر کننده بودن . منم با دوستمون موافقم واقعا بازی یک شاهکار بود به عنوان یه بازی جدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or