Darksiders برای PC در سپتامبر

Sweet Lucifer

کاربر سایت
darksiders5.jpg

THQ اعلام کرد نسخه ی PC بازی Darksiders در 16 سپتامبر در آمریکا و 24 سپتامبر در انگلستان عرضه خواهد شد!

سیستم مورد نیاز برای این بازی به شرح زیر است:

• Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0 Ghz Processor or better, AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60 Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13 Ghz
  • RAM: 1 GB XP, 2 GB Vista/Windows 7, 2 GB XP, 3 GB Vista/Windows 7
  • Disc Drive: DVD-ROM drive
  • Hard Drive: 12 GB
  • Video Card: NVIDIA (GeForce 8800/GeForce GT220) 256 MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256 MB graphics card or better (must support pixel shader 3), NVIDIA (GeForce GTS 240) 256 MB graphics card or better, ATI Radeon HD3870 256 MB graphics card or better (must support pixel shader 3)
  • Sound Card: DirectX 9.0c compatible
مبنع!

این THQ هم سه نقطمون (حرف بدیه) داده ها:d
مگه قرار نبود June بیاد؟
حتما گفتن می خوایم رو بازی بیشتر کار کنیم!!!!!>:)
بله تو منبع هم نوشته که تاریخ اولیه برای انتشار June بوده اما THQ تاریخ جدیدی یعنی 16 و 24 سپتامبر رو اعلام کرده که منتها تو متن خبر این یه تیکه ترجمه نشده!

جالبه وقتی بازی میاد میبینی هیچ فرقی نکرد .... حالا چرا انقدر طولش میدن خدا میدونه
دلیل طول دادنش اینه که می خوان کلاس بزارن مثلا بگن ما به بازیبازها اهمیت می دهیم داریم رو بازی بیشتر کار می کنیم که کیفیتش نسبت به نسخه های کنسولی بهتر باشه.
جون خودشون)x

دلیل طول دادنش اینه که می خوان کلاس بزارن مثلا بگن ما به بازیبازها اهمیت می دهیم داریم رو بازی بیشتر کار می کنیم که کیفیتش نسبت به نسخه های کنسولی بهتر باشه.
جون خودشون)x
نه احتمالا دیدن بازی هنوز داره فروش میکنه، گفتن دیرتر رو pc عرضه کنن که همین چندرغاز فروش رو هم از دست ندن:d
ولی خداییش دیگه برا ما عصبانی شدن نداره که ! شما که داری کپی بازی میکنی پس دیگه چرا طلب کاری؟:d

نه احتمالا دیدن بازی هنوز داره فروش میکنه، گفتن دیرتر رو pc عرضه کنن که همین چندرغاز فروش رو هم از دست ندن:d
ولی خداییش دیگه برا ما عصبانی شدن نداره که ! شما که داری کپی بازی میکنی پس دیگه چرا طلب کاری؟:d
چه ربطی داره ... بازی که میکنیم ... منتظر که هستیم ... فقط بازی رو نمیخریم ! :d

بالاخره همین که بازی واسه PC میاد باید شاد بود :d

البته اینم باید در نظر گرفت چون بعد DMC هیچ بازی درست و حسابی توی این سبک برای pc نیومده ....

آخرین ویرایش:
بالاخره همین که بازی واسه PC میاد باید شاد بود :d
آره. مخصوصا من خیلی خوشحالم. چند بار روی 360 تمومش کردم. یه ابر شاهکار بود در نوع خودش و H 'n S رو متحول کرد...
ugly003.gif
الان باز شروع کردی؟ حالا تاپیک 6 صفحه میره جلو :|
چی گفتم مگه؟! :|
فکر نمیکنم این تاپیک یا موضوعش ربطی به تاپیکای قبلی داشته باشه که هر جا میری یه اثر از تاپیکای قبلی باهاته پس لطف کن یا در مورد موضوع بحث کن یا.............;)
باشه.

آخرین ویرایش:
آره. مخصوصا من خیلی خوشحالم. چند بار روی 360 تمومش کردم. یه ابر شاهکار بود در نوع خودش و H 'n S رو متحول کرد...
ugly003.gif
چی گفتم مگه؟! :|
فکر نمیکنم این تاپیک یا موضوعش ربطی به تاپیکای قبلی داشته باشه که هر جا میری یه اثر از تاپیکای قبلی باهاته پس لطف کن یا در مورد موضوع بحث کن یا.............;)
ببخشید اسم 360 نباید بیاد تو انجمن نه؟
خب ایشون داشتن از فرت خوشحالی میگفتن رو 360 بازی کردن.
موندم شما چرا باید پستشونو نقل قول کنین
به دلیل وجود کلمه تحول که اگه یکم درباره پستم فکر میکردید میفهمیدید منظورم چیه
بعد من نمیدونم چطوری برداشت کردی که فهمیدی من 360 منظورم بوده

آخرین ویرایش:
ببخشید اسم 360 نباید بیاد تو انجمن نه؟
خب ایشون داشتن از فرت خوشحالی میگفتن رو 360 بازی کردن.
موندم شما چرا باید پستشونو نقل قول کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or