Darkness ادامه خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدت ها انتظار ادامه Darkness نیز منتشر شد و توانست نمرات قابل قبولی را از سایت ها و مجلات کسب کند که از بین این نمرات می توان به نمره 8 از سایت IGN و 7.5 از مجله GameInformer اشاره کرد که نشان دهنده قابل قبول بودن بازی از سوی دنیای بازی باشد. حالا بعد از 2 ماه از عرضه رسمی بازی صحبت هایی از ادامه دادن آن می شود که در جای خود خبر خوبی است.

آقای Marc Silvestri دستیار تولید عنوان Darkness در گفتگویی که با برنامه Top Cow سایت IGN داشت عنوان کرده است که : "من امیدوارم که داستان های Jack ادامه داشته باشد. اگر از شرکت 2K به ما تماس بگیرند و از ما بخواهند که نسخه بعدی این بازی را بسازیم، قطعا آن روز برای ما روز بسیار خوبی است. "

با توجه به این صحبت ها می توان گفت که شرکت Digital Extremes سازنده سری Darkness علاقه زیادی به ساختن ادامه های بیشتری از این بازی دارد و شرط لازم برای ساختن ادامه بازی پشتیبانی ناشری همچون 2K است که هنوز اتفاق نیافتاده است.

میانگین نمرات Darkness 2 که در تاریخ 7 فوریه عرضه شد، در حال حاضر 81.33 است و می توانید نقد این بازی را در اینجا مطالعه کنید.

jackie-art.jpg

من هنو اون دارکنیس 1 رو تموم نکردم، بس که بازی رو اعصاب بود، این نسخه دومی واقعا عنوان درخوری بود فقط حیف که خیلی حالت کلون از COD رو داشت، اگر یک کم خصوصیت خودش رو میداشت بازی موفق تری میشد.

خبر خیلی خوبیه من خیلی با قسمت دوم حال کردم به نظرم این بازی به همراه Bulletstorm و Resistance 3 از بهترین Run & Gun های این نسل هستند.در ضمن بهتره که با این واقعیت که Star breeze دیگه اون شرکت قبلی نیست هر چه سری تر کنار بیاین

البته سازنده ها معمولا دوست دارن به هر حال بازیشونو ادامه بدن. مهم اینه که پابلیشر از فروش شماره 2 راضی باشه و تصمیم به ساحت ادامه بگیره.

نسخه 2 با اینکه به قشنگی 1 نبود اما واقعا عالی بود البته به نظر من . گیم پلی فوق العاده ای داشت . داستانش رو هم دوست داشتیم . گرافیک خوبی هم داشت . صدا گذاری ها عالی بود و کلا استقبال میشه از نسخه های بعدی :d

نسخه ۱رو با کنترلر ps3 بازی کردم کلی حال داد نسخه ۲رو هم رو ۳۶۰ بازی کردم شاهکار به تمام معنا بود مخصوصا پایانش و سکانسهای عاشقانش که بینهایت عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or