Dark Void | Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز منتشر شده ولی امتیازات جالبی نگرفته، از اولش هم معلوم بود به درد نخورـه.
کاملا باهات ام . اگه خون دیدن تو بازی سادیسیه . من ام جزو سادیسی ها
بابا اصلا سادیسم یه چیز دیگس شما هم هی حالا بگین!:biggrin1:
:arrowd:
derivation of pleasure from the suffering of others; se%xua&l perversion in which a person attains se@xu*al pleasure by causing pain to his partner
خدا خیره capcom نده . چرا کاراش این قدر در پیت شده جدیدا. اون از RE5 که چنگی به دل نمیزد
اینم از بازی های جدیدش
البته ناشر بیچاره ش کپ کام ـه!:دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا یهو زد به سرم رفتم این بازی را خریدم حالا هم که گرفتم باید تمومش کنم .به قول منتقد سایت ign این بازی هیچ نکته مثبتی نداره که بخواهیم ازش تعریف کنیم.
گرافیک بازی که اصلا در حد این نسل نیست .از نظر صدا هم بازی مشکل داره اولش صدا قطع و وصل میشه و خش خش عجیبی میکنه من که ترسیدم فکر کردم بازم دستگاه 3 چراغ شد.
داستان هم که اصلا خوب روایت نمیشه .گیم پلی بازی هم خیلی تکراری و خسته کننده است.بازی بسیار کوتاه است کلا 3 اپیزود داره هر اپیزود هم 4 تا 6 چپتر داره اما اچیومنت خوب میده .

این بازی رو اصلا کپ کام نساخته ریخیتید سرش:biggrin1:
تو پست اول نوشته :
Developer : Airtight Studios
فقط کپ کام Publish کرده که البته فکر کنم کار اشتباهی هم کرده.
فرقي نمي كنه
اصلا مهم نيست كه كپ كام ساخته يا نساخته
مهم اينه كه اين بازي از ***** كپ كام رد شده
من از گيمير هاي نسل قبل هستم
بازيهاي نسل گذشته كپ كام واقعا شاهكار بودن ولي تو اين نسل افتضاح پشت سرهم.
هنوز يادم نميره كه پارسال چند روز مونده بود به عيد رفتم Xbox رو با چه ذوق و شوقي بخاطر
RE5 خريدم.
همه چي توسرم خراب شد.........................

منم متأسفانه باید بگم که اصلا از بازی خوشم نیومد
یکم کاور عمودی گرفتنش باحاله، اما خیلی زود سر آدم درد میگیره
حیف شد
ولی حتما 1000 تا اچیوش رو میگیرم :دی

منم بازی رو گرفتم.داستانش که خیلی بچگانست...تیر اندازی ها هم افتضاح کار شده.........فقط قسمت پروازش خوب کار شده و اچیومنت خوب میده.
ارزش خرید هم نداره

دیروز رفتم DI و DV رو گرفتم. DI رو که هنوز جرات نکردم اجرا کنم ولی دیروز نزدیک 3 ساعت DV بازی کردم. هیچ چیز جالب و هیجان انگیزی نداره و واقعا مثل وقت تلف کردن میمونه (اون هم برای یکی مثل من). دلیل گرفتن این بازی هم کمی علمی بودن داستانش بود که ببنم اصلا چیز جدیدی داره یا داره نظریه ها رو برای خودش مرور میکنه. کلا 3 تا Episode هست. الان هم که اول Episode 2 هستم هنوز چیز جدیدی نداشته. :biggrin1:

اصولا به نظر من مبارزه با روبات ها خيلي مسخره و خسته كننده هستش . كلا بازي گيم پلي خوبي نداره . زيادي خشك هستش اما خُب ميشه به سختي تحملش كرد

اولین و آخرین نکته مثبت بازی Jet pack هستش که بازی رو قابل تحمل میکنه.
من سر آچیومنت Grease Monkey - Upgrade EVERY Weapon به مشکل برخوردم همه سلاحها رو آپ کردم ولی باز نمیشه احتمالآ سیم آچیومنت از یه جا قطع شده :biggrin1: کسی میدونه چکار باید کرد؟
ولی خداییش جنایت بزرگیه که نصف اینترنت رو برداشتن ف ی ل ت ر کردن:evil:.هفته یی 500 GS دارم از دست میدم سر این قضیه. یه Guide میخای پیدا کنی ف ی ل ت ر.. یو تیوب ف ی ل ت ر ..forum ها ف ی ل ت ر... و....... خداییش دیگه به اینجام رسیده کسی نمیدونه چکار باید کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or