Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
کارکتر چطور دفاع می کنه با چه دکمه ای بعد این یارو اژدها مانند بی عصاب اول بازی رو چطور میشه کشت؟
روی کیبورد کلید Shift هست و روی دسته دکمه L2.
ببنی اول بازی که با این روبرو میشی، یه در سمت چپ سال هست وارد اون باید بشی چون شمشیرت شکسته و نمیتونی بکشیش. بعدش که شمشیر به دست آوردی، میای اینجا و میکشیش

همانطور که دوستمون گفت بعلت اینکه شمشیر خوبی نداری باید فعلأ بی خیال این غول شده و سریع به درب سمت چپ فرار کنی.
البته درصورتیکه بتوانی در مرتبه اولی که با این غول روبرو میشوی ، او را بکشی آنگاه اسلحه غول را یک گرز بزرگ هست می توانی بدست بیاوری با وجود اینکه بعلت نداشتن قدرت کافی ، قادر به استفاده از آن نخواهی بود.
ضمنأ در مرتبه دوم که شمشیر سالمی را بدست آوردی و با این غول روبر شدی ، روش کشتن آن این است که سعی کنی همواره در پشت سر این غول قرار بگیری تا ضربه هایش نتواند به تو برخورد کند ولی باید مواظب باشی که گاهی اوقات این غول به آسمان می پرد و با پاهایش بر رویت می افتد که باید هوشیار باشی و همینکه دیدی به آسمان پرید ، سریعأ با سرعت بدوی و از آن محل دور شوی تا نتواند رویت بیافتد.
همچنین باید آماده باشی که تا خونت از نصف کمتر شد ، سریع خون بخوری تا نمیری.
این غول اول بازی جزو آسانترین غولهای بازی است و درحقیقت اصلأ غول حساب نمی شود ... بعدأ که در بازی پیشرفت کنی ، به غولهایی دهها برابر قویتر و خطرناکتر از این غول روبرو خواهی شد ...... پس اگر در کشتن این غول مشکل داری بهتر است اصلأ این بازی را ول کنی و سراغ بازی آسانتری بروی ......

یالاخره بعد از 1 ساعت مبارزه بی وقفه، تونستم دم اژدهای سیاه رو بکنم. ولی شمشیرش مالی نیست:|
راستی دم Sanctuary Guardian رو هم میشه کند. دم عقربش که حالتی شلاق مانند داره
پیش به سوی دم Seath The Scaleless

• Like
Reactions: masoud101
یالاخره بعد از 1 ساعت مبارزه بی وقفه، تونستم دم اژدهای سیاه رو بکنم. ولی شمشیرش مالی نیست:|
راستی دم Sanctuary Guardian رو هم میشه کند. دم عقربش که حالتی شلاق مانند داره
پیش به سوی دم Seath The Scaleless

من خیلی تلاش کردم اما به خاطر تلسم نتونستم بگیرم:(

من خیلی تلاش کردم اما به خاطر تلسم نتونستم بگیرم:(
راستی یادم رفت بگم، بالاخره دم Seath رو هم یه ساعت پیش کندم:d چون خط جون من از وسط صفحه هم گذشته، نفرین و اینا روی من جواب نمیداد. البته تا مرز نفریش شدن هم پیش رفتم ولی افاقه ای نکرد:d
فقط کافیه به انتهای دم وسطش ضربه بزنین. راحت میشه رفت پشت سرش. بر عکس Kalameeth رو نمیتونین برید پشت سرش. اصلا نمیذاره:|

با سلامی فراوان به برو بکس
:d
اقا جونه هرکی دوست دارین جوابمو بدین دیگه زده به کلم دیشب موسمو از عصبانیت زدم ترکوندم
واقعا اعصابم ریخته به هم که اومدم کمک بگیرم وگرنه اصلا کمک نمیگیرم تو Anor Londo باس هاش کجاین؟ من که باسی ندیدم کامل میگم کجاها رفتم که راهنمایی کنین اولی که پرنده ها میارنت تو Anor Londo از پله ها رفتم پایین رسیدم به یه کلیسا بعد دوتا ادمه ضرح پوشه گنده که کشتمشون رفتم بیرونه کلیسا بعدش جلوم یه کلیسا دیگه بود که رفتم میخوره به یه مه تلایی که نمیشه رفت توش بعدش برگشتم از کلیسا اومدم بیرون وسته دوتا کلیسا سمته راستش میخورد به یه زیرزمینی که رفتم توش Bonfire بود با یه زنه که بش صحبت کردم هیچی نشد اومدم بیرون روبرو یه چیزی بود که رفتم مثله اسانسور بود که میبرد پایین رفتم پایین یه ازژدها بود که زدمش دیگه هرچی گشتم چیزی نبود چیکار کنم؟

با سلامی فراوان به برو بکس
اقا جونه هرکی دوست دارین جوابمو بدین دیگه زده به کلم دیشب موسمو از عصبانیت زدم ترکوندم
واقعا اعصابم ریخته به هم که اومدم کمک بگیرم وگرنه اصلا کمک نمیگیرم تو Anor Londo باس هاش کجاین؟ من که باسی ندیدم کامل میگم کجاها رفتم که راهنمایی کنین اولی که پرنده ها میارنت تو Anor Londo از پله ها رفتم پایین رسیدم به یه کلیسا بعد دوتا ادمه ضرح پوشه گنده که کشتمشون رفتم بیرونه کلیسا بعدش جلوم یه کلیسا دیگه بود که رفتم میخوره به یه مه تلایی که نمیشه رفت توش بعدش برگشتم از کلیسا اومدم بیرون وسته دوتا کلیسا سمته راستش میخورد به یه زیرزمینی که رفتم توش Bonfire بود با یه زنه که بش صحبت کردم هیچی نشد اومدم بیرون روبرو یه چیزی بود که رفتم مثله اسانسور بود که میبرد پایین رفتم پایین یه ازژدها بود که زدمش دیگه هرچی گشتم چیزی نبود چیکار کنم؟

سلام
همونجا که پایین اسانسور اون اژدها رو کشتی ... دقیقا بقل محلی که از اون در میای بیرون ( پس از انیکه از اسانسور رسید طبقه پایین و خارج شدی ) سمت چپت یک راه باریک هست که میخوره به یک پنجره شکسته که توی کلیسا میره ....

عزیزه دل رفتم اونجا اما هیچ پنجره شکسته ای ندیدم دوره همون میچرخه باز میرسم جایه همون دره جایه اسانسور میشه باگ باشه؟

---------- نوشته در 07:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

واقعا ممنون پیدا کردم مرسییییییییییییییی

3تا سوال داشتم ..
1. Ash lake کجاست؟
2. باسه Catacombs کجاست؟
3. باسی که دره تو Anor Londo هست همونی که مه طلایی بسته بودش حالا بازش کردم رفتم باسرو بزنم هیچیش نمیشه دهنه مارو سرویس کرد همونی که شبیه اسبه بال داره هرچی میزدم خونش کم نمیشد چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
3تا سوال داشتم ..
1. Ash lake کجاست؟
2. باسه Catacombs کجاست؟
3. باسی که دره تو Anor Londo هست همونی که مه طلایی بسته بودش حالا بازش کردم رفتم باسرو بزنم هیچیش نمیشه دهنه مارو سرویس کرد همونی که شبیه اسبه بال داره هرچی میزدم خونش کم نمیشد چیکار کنم؟

درود
1.تو مرداب blight town یه ریشه خیلی پهن هست که ازش میری بالا به دیوار ضربه بزن تا صندوق رو ببینی بعد اگه دیوار پشت صندوق رو هم بزنی وارد یه جای جدید میشی و . . . در نهایت میرسی به ash lake
2.همونه که ماسک زده البته به نظر من باس نیست بس که زدنش سادست
3.اون بد بخت مثلا اژدهاست!!! باید اونجا بمیری بعد که از زندان برگشتی کتابخونه مخفی رو پیدا کن و در نهایت تو crystal cave میزنیش

یه سؤال از دوستان: قصد انجام این بازی رو دارم و با چند بار بازی کردن با کیبورد دیدم نمیشه، امکان بازی با گیم پدی غیر از گیم پد XBOX هست؟

تاپیک هنوز زنده هست ؟ آخه من تازه بازی رو شروع کردم و فعلا اکت 2 هستم . مشکلم بزرگ من فریم بازی هست . با DS fix دارم بازی میکنم قابل بازی هست ولی فریم رو نمیتونم ببرم روی 60 ئقتی آنلاکش میکنم بازی اصلا بالا نمیاد تو بازی هم با همین 30 میشه سوخت و ساخت ولی بعضی وقتا فریم میاد زیر 30 دیگه اصلا نمیشه کاری کرد . سیستم مردن بازی چطور هست ؟ یه بار میمیری باید دوباره بری روختو برگردونی ولی اگر در حین همین کار مردی هر چی Soul داشتی میپره ؟ :| پس اون همه Soul که فارم کردی پر ؟

تاپیک هنوز زنده هست ؟ آخه من تازه بازی رو شروع کردم و فعلا اکت 2 هستم . مشکلم بزرگ من فریم بازی هست . با DS fix دارم بازی میکنم قابل بازی هست ولی فریم رو نمیتونم ببرم روی 60 ئقتی آنلاکش میکنم بازی اصلا بالا نمیاد تو بازی هم با همین 30 میشه سوخت و ساخت ولی بعضی وقتا فریم میاد زیر 30 دیگه اصلا نمیشه کاری کرد . سیستم مردن بازی چطور هست ؟ یه بار میمیری باید دوباره بری روختو برگردونی ولی اگر در حین همین کار مردی هر چی Soul داشتی میپره ؟ :| پس اون همه Soul که فارم کردی پر ؟
به به! هنرجوی جدید داریم:d
خب ببین این DS Fix یه برنامه Fan Made هست و خودش هم گفته هیچ ضمانتی براش نیست که روی تمام سیستم ها به خوبی کار کنه. روی همون 30 فریم برو. فقط 2 جای بازی فریم میاد پایین که اونم خیلی زیاد نیست.
سیستم مردن هم همینه که گفتی. باید دقت داشته باشی و کشکی بازی نکنی:d البته اوایل بازی هستی و مشکلی نیست:d وقتی 350000 روح از دست دادی اون وقت میفهمی درد یعنی چی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or