Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
اتفاقا به نظر من بازی به خاطر نبود نقشه ، از دست دادن سول ها و ..... در کل به دلیل فاصله گرفتن از کلیشه های عناوینی که شاهدش هستیم ، اینهمه طرفدار پیدا کرده و نمرات خوبی گرفته :d

بازی فوق العاده زیبا و چالشی هستش
سختیشم یه لذت خاصی داره, مثلا وقتی باسهای anor londo رو بعد 30 بار مردن بدون summon میکشی یهو احساس میکنی خیلی لات شدی!
دیکه بقیه مثل four kings و seat یا bed of chaods هلون! همون بار اول میزنی میترکونیشون
کلا من که خیلی حال کردم, این مردنا درس زندگی میدن!!!

چندتا سوال:
1-این روح هارو چه جوری بکشم از اینا که میزنی بعدش میتونی روح رو بزنی ندارم(از کجا باید بیارم؟)همش میوفتن دنبالم منم میمیرم :((
2-بازی رو نمیشه پاز کرد؟
3-تو دسته با چی رو دشمن قفل میکنه؟
4-یه جایی رو هم معرفی کنید که قشنگ همه چی رو توضیح داده باشه.
5-چه جوری میشه مولتی بازی کرد؟(استیم)

چندتا سوال:
1-این روح هارو چه جوری بکشم از اینا که میزنی بعدش میتونی روح رو بزنی ندارم(از کجا باید بیارم؟)همش میوفتن دنبالم منم میمیرم :((
2-بازی رو نمیشه پاز کرد؟
3-تو دسته با چی رو دشمن قفل میکنه؟
4-یه جایی رو هم معرفی کنید که قشنگ همه چی رو توضیح داده باشه.
5-چه جوری میشه مولتی بازی کرد؟(استیم)
1- روح ها رو باید یه آیتم هست که شکل دو تا دست به حالت دعا کردن هست (اسمشون رو یادم نیست) بخری و استفاده کنی. برای یه مدت طولانی میتنی ارواح رو بکشی
2- نه
3- Start
4- http://darksoulswiki.wikispaces.com/Classes
5- نمیدونم

1- روح ها رو باید یه آیتم هست که شکل دو تا دست به حالت دعا کردن هست (اسمشون رو یادم نیست) بخری و استفاده کنی. برای یه مدت طولانی میتنی ارواح رو بکشی
2- نه
3- Start
4- http://darksoulswiki.wikispaces.com/Classes
5- نمیدونم
مرسی اولی رو میدونم ولی من از کجا میتونم از اونا بخرم؟اولین بارم هم هست روح میبینم. توی اونجا که همش آبه.
راستی با چی میدویه؟

آخرین ویرایش:
مرسی اولی رو میدونم ولی من از کجا میتونم از اونا بخرم؟اولین بارم هم هست روح میبینم. توی اونجا که همش آبه.
راستی با چی میدویه؟
این آیتم رو باید از اون زنه فروشنده بخری که پشت میله های فاضلاب وایساده.

این آیتم رو باید از اون زنه فروشنده بخری که پشت میله های فاضلاب وایساده.
اون زنه بام حرف نمزنه :|
بهرحال باید خیلی بازی کنم دستم بیاد.
راستی این نمیشه درجه سختیش رو کم کرد؟میرم اون پشت که 4 تا جعبه هست و بعدش میرم پایین یهو چندتا اسکلت میان جلوم هی میمیرم :(

راستی این نمیشه درجه سختیش رو کم کرد؟میرم اون پشت که 4 تا جعبه هست و بعدش میرم پایین یهو چندتا اسکلت میان جلوم هی میمیرم :(
شما هنوز اول بازی هستی؟ خب عزیز راه رو به کل داری اشتباه میری
اول باید بری بالا. اونجایی که اسکلت ها هستن رو الان نباید بری چون هنوز خیلی ضعیف هستی. تو باید راه مستقیم به سمت پل رو بگیری تا وارد Undead Burge بشی. بقیه-شو میتونی بفهمی
سوالی بود در خدمتم

همون طور که دوستمون گفت اون مسیر رو الان نباید بری ، یه زنه توی فاضلابی که Undead رو به Firelink وصل می کنه هست که این آیتم رو می فروشه باید یکم بگردی و کلید درهاس اون سمت رو پیدا کنی
بعد اگه از دسته ایکس باکس استفاده می کنی با آنالوگ راست که دوربین رو کنترل می کنه اگه کلیک کنی قفل می کنه ،
برای مولتی هم باید یکم پیشروی کنی ،
یه سری آیتم هایی هست که بعد از هضو شدن توی گروه های مختلف یا شایدم بعضی جاها گیرت میاد ، مولتی این بازی هم به صورتیه که یا شما وارد دنیای یکی دیگه می شید یا یکی دیگه میاد دنیای شما ، حالا این حالت رو که Invade می گن چند نوع داره که هر کدوم برای یه هدفی هم هست ، یکی برای سول اینکارو می کنه ، یکی برای Dragon Scale و کار های دیگه ، اولین آیتمی هم که می تونی بگیری و این کار هارو با اون انجام بدی Cracke Red Orb هست اگه اشتباه نکنم که تعدادشم محدوده تا اینکه فروشنده رو پیدا کنی ،
یه بخش دیگه مولتی Summon هست که برای کمک کردن به بقیه یا کمک خواستن از بقیه هست که این آیتم زود تر پیدا می شه ،
یه بخش دیگه هم داره که مسابقات هست و باید پیشروی نسبتا زیادی داشته باشید که بتونید وارد اونجا بشید ، به صورت 1 به 1 ، 2 به 2 و 3 به 3 برگزار می شه این مسابقات و خیلی هم سخت هستن!! چون دشمن ها خیلی قوی تشریف دارند:d
بازم اگه سوالی بود ما در خدمت هستیم ،

همون راه رو رفتم ولی واقعا خیلی سخته.الان میخوام از یه bonfire برم بعدی شاید خدود 6 بار رفتم ولی وسط راه میمیرم و هی میاره از اول. :((

اینقدر برو تا مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد بشی:d

اینقدر برو تا مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد بشی:d

هی میرم تا یه جایی که نمیمیرم بعد برمیگردم دوباره تو bonfireی که بودم و یه لول آپ میکنم و بعد دوباره میرم.
راستی این وسایل اضافی رو که برمیداریم جایی میشه فروخت؟یا بریزم کف زمین؟

راستی این وسایل اضافی رو که برمیداریم جایی میشه فروخت؟یا بریزم کف زمین؟
وسایل اضافی خیلی دردسر نیستن برات ، میتونی از یه فروشنده تو undead burg فکر کنم یه جعبه بگیری برای ذخیرش . از وسطای بازی به بعد هم یه بابایی تو firrelink در میاد که آیتم هاتو میدی بهش جاش بهت روح میده

لطفأ اگه کسی میدونه این دو تا سؤال را ، لطفأ مرا راهنمایی کنه :

1- توی Dark Root Garden اونجایی که یه دیوار هست که وقتی با شمشیر خرابش می کنی پشت اون یه Bonefire هست ، یک دری هم کنار اون دیوار هست که علامت درخشانی هم وسطش قرار دارد و به اونجایی ختم می شود که یه گربه روی دیوار نشسته.
من نمی توانم این درب را باز کنم و نیاز به یک آیتمی دارد !!! کسی می دونه که برای باز کردن این درب به چه چیزی نیاز هست و از کجا باید تهیه کرد ؟؟؟

2- توی یکی از غول های بازی که روی سقف کلیسا ظاهر می شود ( فکر کنم اسمش گریگویل باشد ) هم خیلی وقته گیر کرده ام و وقتی دوتایی حمله می کنند سریع می میرم.
روش خوب برای کشتن این گریگویل ها چیست ؟ ( ضمنأ من با کارکتر Bandit بازی می کنم و تخصص من هم روی سلاحهای شمشیر و نیزه هست )
با تشکر فراوان

لطفأ اگه کسی میدونه این دو تا سؤال را ، لطفأ مرا راهنمایی کنه :

1- توی Dark Root Garden اونجایی که یه دیوار هست که وقتی با شمشیر خرابش می کنی پشت اون یه Bonefire هست ، یک دری هم کنار اون دیوار هست که علامت درخشانی هم وسطش قرار دارد و به اونجایی ختم می شود که یه گربه روی دیوار نشسته.
من نمی توانم این درب را باز کنم و نیاز به یک آیتمی دارد !!! کسی می دونه که برای باز کردن این درب به چه چیزی نیاز هست و از کجا باید تهیه کرد ؟؟؟

2- توی یکی از غول های بازی که روی سقف کلیسا ظاهر می شود ( فکر کنم اسمش گریگویل باشد ) هم خیلی وقته گیر کرده ام و وقتی دوتایی حمله می کنند سریع می میرم.
روش خوب برای کشتن این گریگویل ها چیست ؟ ( ضمنأ من با کارکتر Bandit بازی می کنم و تخصص من هم روی سلاحهای شمشیر و نیزه هست )
با تشکر فراوان

برای باز کردن اون در نیاز به یه وسیله داری که باید از آهنگر توی Undead بخری ، قیمتش هم 2000 Soul هست ،

برای مبارزه با اون دوتا هم والا نمی دونم چه روشی ، اما بهتره هرچه سریع تر کلک یکی رو بکنی و بعد بری سراغ بعدی ، جونشون خیلی زیاد نیست ، اما ضربات نسبتا قوی دارن:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or