Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
قویترینشون great axe هست که اگه تا +10 fire آپگریدش کنی سلاح فوق قدرتمندی میشه ولی خب سرعتش در حد متوسطه و نمیتونی باهاش حرکات سریعی داشته باشی.
شمشیر obsidian greatsworde شاید بهترین سلاح بازی باشه که بعد از زدن دم kalameet توی dlc بدست میاری. چون وزنش نسبت به قدرتش خیلی کمه و تنها 8 کیلو هستش و در ضمن سرعت تقریبا خوبی هم داره.من تا آخر اپگریدش کردم که تا 480 تا دمیج فیزیکی میده.
اگه شمشیری میخوای که دشمن رو نقش بر زمین بکنه و قدرت فوق العاده ای داشته باشه پیشنهاد من zwiehander هست که اگه تا +10 fire آپگریدش کنی جمعا حدود 700 تا دمیج میده و وقتی با ضربه ی دوم این شمشیر به دشمن ضربه بزنی نقش بر زمین میشه و قبل از این که بلند بشه میتونی دوباره بزنی و به راحتی بکشیش. شمشیر خیلی مناسبی هست برای اون مواقعی که میخوای اصلا دمیج نخوری. فقط سرعت کندی داره.
سلاح black knight greataxe هم شاید از تقارن نظر سرعت و قدرت بهترین axe بازی باشه. چون axe ها اصولا سرعت کندی داره ولی سرعت این یکی خوبه. و با اینکه فقط تا 340 دمیجش آپگرید میشه ولی در عمل تا 600 تا دمیج به حریف وارد میکنه.
اگه strengh بالایی داشته باشی و سرعت برات زیاد مهم نیست و میخوای با هر ضربه دشمن رو نقش بر زمین کنی پیشنهاد من Dragon Tooth هست که به هیچ وجه خراب نمیشه و نیازی به تعمیر نداره (تنها سلاح بازیه که تا الان میبینم این قابلیت رو داره) و ضربات خیلی مهلکی داره.
ولی با تمام این وجود بهترین سلاح بازی اونیه که خودت بتونی بهترین استفاده رو ازش ببری. بخاطر همینکه که نظر هرکسی درمورد بهترین سلاح متفاوته.مثلا سلاح خود من barbed straiht sword هست که تا +10 fire آپگریدش کردم و سرعت خیلی بالایی داره .>:d
Dragon great sword رو کسی نگرفته؟ من فقط +4 تا آپگریدش کردم 540 تا دمیج میده!! حالا اگه تا آخر آپگرید شه فکر کنم قوی ترین شمشیر بازی بشه. سرعتش کمه اما از dragon tooth خیلی قوی تره!

Dragon great sword رو کسی نگرفته؟ من فقط +4 تا آپگریدش کردم 540 تا دمیج میده!! حالا اگه تا آخر آپگرید شه فکر کنم قوی ترین شمشیر بازی بشه. سرعتش کمه اما از dragon tooth خیلی قوی تره!

چرا...تو انباری بون فایر دو سه تا موجود دارم:d ولی در عمل من یکی که نتونستم ازش استفاده بهینه ای ببرم. اول اینکه strengh خیلی بالایی میخواد ( 50) و اینکه وزن فوق العاده زیادی داره (24 کیلو) و اینکه سرعت خیلی پایینه و در عمل تا بیای یکی رو با این بزنی خودت شهید میشی. و اینکه بعضی سلاح ها مانند dragon tooth با بالا بودن strengh قدرتشون هم موقع ضربه زدن بیشتر میشه.درسته این اسلحه فقط تا 430 آپگرید میشه ولی موقع ضربه دمیج بالاتری وارد میکنه نسبت به strengh که داری.
این اسلحه dragon great sword آخرین حد دمیجش 585 هست ولی همین great axe وقتی تا ته آپگرید بشه 800 تا دمیج میده;) من خودم وقتی توی x360 بازی میکردم با این سلاح میرفتم جلو. ولی الان سرعت رو به قدرت ترجیح میدم.

یکی از بهترین شمشیرهای بازی...>:d< برای اینکار باید قبل از اینکه نیتو رو بکشی بری توی catacombs اونجایی که یدونه titanite demon وجود داره. کنار همون titanite demon یدونه تابوت هست که درش نیمه بازه. برو بخواب توش یه دیقه صبر کن بعد میبرن تو رو پیش نیتو.اگه به گروهشون ملخق بشی اون شمشیر رو بهت میده که اگه تا ته آپگریدش کنی تا 397 دمیج آپگرید میشه.

پس بی خیال server :d
مرسی تونستم بگیرمش ، واقعا یکی از بهترین شمشیرهای بازی هم سرعتش هم اینکه dmg خوبی میده و Poisen Effect داره
وقتی عضو گروهشون میشیم بازم باید با نیتو بجنگیم :(

Quelaag's Furysword رو تونستم بسازم بخاطر fire dmg که داره واقعا قویه

چرا...تو انباری بون فایر دو سه تا موجود دارم:d ولی در عمل من یکی که نتونستم ازش استفاده بهینه ای ببرم. اول اینکه strengh خیلی بالایی میخواد ( 50) و اینکه وزن فوق العاده زیادی داره (24 کیلو) و اینکه سرعت خیلی پایینه و در عمل تا بیای یکی رو با این بزنی خودت شهید میشی. و اینکه بعضی سلاح ها مانند dragon tooth با بالا بودن strengh قدرتشون هم موقع ضربه زدن بیشتر میشه.درسته این اسلحه فقط تا 430 آپگرید میشه ولی موقع ضربه دمیج بالاتری وارد میکنه نسبت به strengh که داری.
این اسلحه dragon great sword آخرین حد دمیجش 585 هست ولی همین great axe وقتی تا ته آپگرید بشه 800 تا دمیج میده;) من خودم وقتی توی x360 بازی میکردم با این سلاح میرفتم جلو. ولی الان سرعت رو به قدرت ترجیح میدم.
اینم اگه با دو دستت استفاده کنی یه نور ازش ساطع میشه 800 تا دمیج میده. این اسلحه ها رو نمیشه با Ember آپگرید کرد؟ تا +10 و ...

خب برای بار سوم هم تمومش کردم:d
دوستان این شمشیر Gwyn و شمشیر Artotias خوب هستن یا نه؟ بهتر از Zweihander و Dragon Tooth هستن؟

شمشیر Artorias رو من دارم ، خوبه اما زیاد سریع نیست ، البته بستگی به لول توانایی هات هم داره ، Faith و Intelegence هر دو شماره 18 می خواد ،
شمشیر Gwyn هم هنوز درست نکردم ، دوبار رفتم کشتمش که پایان هاش رو ببینم ، اما نمی خوام تموم کنم ، Save قبلی رو دارم تا جایی که می تونم اسلحه هارو می خوام درست کنم ، چون حوصله ندارم دوباره کامل بگردم که Ember هارو دوباره پیدا کنم ،
اون جادویی که شمشیر رو کریستالی می کنه چیه؟ خیلی قوی می شه شمشیر:| و اینکه فکر کنم دیگه دمیجی نمی گیره که نشه درستش کرد .

آخرین ویرایش:
اینم اگه با دو دستت استفاده کنی یه نور ازش ساطع میشه 800 تا دمیج میده. این اسلحه ها رو نمیشه با Ember آپگرید کرد؟ تا +10 و ...
میدونم ولی موضوع اینجاست که 5 شش بار از این قدرتش استفاده کنی اسلحه broken میشه و دیگه قدرتشو از دست میده. نه متاسفانه. آخرین حد قدرتش همون +5 هست
خب برای بار سوم هم تمومش کردم:d
من جمعا برای بار ششم تمومش کردم:d 4 بار روی x360( حدود یه سالی میشه) و دو بار هم رو pc .کلا هرآیتم و هر کاری که میشد تو بازی کرد رو انجام دادم.تازه خیلی چیزها رو برای بار ششمی که داشتم میرفتم کشف کردم.
دوستان این شمشیر Gwyn و شمشیر Artotias خوب هستن یا نه؟ بهتر از Zweihander و Dragon Tooth هستن؟
شمشیر artorias رو نگیری بهتره. قیافه خوبی داره ولی شمشیر از اون بهتر خیلی هستش و اصلا هم به پای zweihander و dragon tooth از نظر قدرت نمیرسه.
شمشیر گوین هم اسمش great lord greatsword هست که آخر دمیجش 370 میشه. اسلحه ی خیلی خوبیه ولی مکانیزم ضرباتش مثل zweihander کند هست یکم.

یه سوال فنی داشتم دوستان؟؟؟من از بازی مثل dragon age خوشم نیومد و کلا چیزی از این بازیها حالیم نمیشه به اون صورت.
میخواستم ببینم این بازی در همین سبکه و کلا چقد ارزش خریدن و بازی کردن داره؟؟؟

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای.... من هرچی توی بازی بیشتر میرم جلو، داستانش عجیب برام جذابتر میشه.... من تازه فهمیدم که توی این بازی، منظور از Darkness اون معنای تاریکی و ظلم و این چرت و پرتا نیست، منظور انسانیت، و Dark Soul همون روح انسان که فدای روشن موندن آتش دوره خدایان میشه (دقیقا همون جوری که توی Bonefire یدونه انسانیت فدا میکنیم تا آتیش شعله ور تر بشه)... آتیشی که Fail شده و از پاکی و این چیزا به ظلم رسیده... واقعا داستانش خفنه... :-o کلا به نظر من این Frampt هرچی میگه دروغه، حرفای Kaathe درست تره...

با اين كه 2 بار تمومش كردم ولي چيز زيادي از داستانش نفهميدم.خيلي دوست دارم بدونم داستانش دقيقآ چيه و اينكه اتفاقاتي كه آخر بازي ميفته چه معني ميده

با اين كه 2 بار تمومش كردم ولي چيز زيادي از داستانش نفهميدم.خيلي دوست دارم بدونم داستانش دقيقآ چيه و اينكه اتفاقاتي كه آخر بازي ميفته چه معني ميده

داستان کلی بازی اینه:

در دوران کهن، جهان شکل نگرفته بود، پوشیده از مه، سرزمین تخته سنگها و پرتگاههای خاکستری، درختهای خمیده، و اژدهاهای جاودانی، اما بعد، آتش به وجود آمد، گرما و سرما، زندگی و مرگ، و البته، نور و تاریکی، سپس از تاریکی، آنها آمدند، و روح لرد ها را درون آتش پیدا کردند - Nito ، اولین مرده، (سرور مرده ها) ، جادوگر Izelith و دخترانش، Gwyn ، پادشاه روشنایی و شوالیه های با ایمانش (Black Knights ) و انسان کوچک، به آسانی فراموش شد. با قدرت لردها، آنها اژدها ها را به چالش کشیدند، تیرهای قدرتمند Gwyn، فلس های همچون سنگ اژدها ها را کند و از بین برد، جادوگران ، طوفان های عظیم آتش ساختند، Nito بخار مسموم مرض و مرگ را در همه جا پراکنده کرد، و Seath the Scaleless (اژدهای بدون فلس) به هم نوعان خودش خیانت کرد و اژدها ها دیگر وجود نداشتند، پس دوران آتش شروع شد، اما به زودی، شعله ها خاموش خواهند شد و تنها تاریکی خواهد ماند. حتی تا الآن، تنها خاکستر گرم وجود داره، و انسان روشنایی را نمیبیند، فقط شبهای پایان ناپذیر، و در بین موجودات زنده، دارندگان نشان تاریکی نفرین شده ، دیده میشوند...

داستان کلی بازی اینه که 3 تا لرد، یعنی نیتو و Izelith و Gwyn ، با قدرت خودشون اژدها ها رو از بین بردن وجهان رو همونجوری که خودشون خواستن، کردن و هر کدوم میخواست قدرتمند تر باشه، اما به انسان هیچ اهمیتی ندادند... حالا توی این بازی شما یا باید برای برگردوندن آتش خدمت کنید و دوران قدرتش رو دوباره زنده کنید، یا کمک کنید انسان فراموش شده کنترل رو به دست بگیره و آتش لردها هم خاموش شه... (اما تا جایی که من دنبالش بودم، هنوز بین علما اختلافه که خدمت به تاریکی، خدمت به انسانیت یا چیز دیگه :d )

حالا اینجا یه جریان پیش میاد که اگه این Black Knight ها ماله روشنایی هستن، چرا پس بلک شدن؟؟؟؟ توی افسانه های این بازی، یه جا شوالیه های Gwyn با دخترای Izalith روبرو میشن و میجنگن، آتشی که جادوگرا توی مبارزه استفاده میکردن، (اون موقع پایرومنسی نبوده، با همون Sorcery از آتش هم استفاده میکردن) باعث سیاهی همیشگی زره این شوالیه ها میشه...

آخر بازی هم شما یا باید خودتون رو فدا کنید تا آتش همچنان زنده بمونه، یا نه، کاری کنین تا تاریکی (انسانیت) حکم فرم بشه...

آخرین ویرایش:
داستان کلی بازی اینه:

در دوران کهن، جهان شکل نگرفته بود، پوشیده از مه، سرزمین تخته سنگها و پرتگاههای خاکستری، درختهای خمیده، و اژدهاهای جاودانی، اما بعد، آتش به وجود آمد، گرما و سرما، زندگی و مرگ، و البته، نور و تاریکی، سپس از تاریکی، آنها آمدند، و روح لرد ها را درون آتش پیدا کردند - Nito ، اولین مرده، (سرور مرده ها) ، جادوگر Izelith و دخترانش، Gwyn ، پادشاه روشنایی و شوالیه های با ایمانش (Black Knights ) و انسان کوچک، به آسانی فراموش شد. با قدرت لردها، آنها اژدها ها را به چالش کشیدند، تیرهای قدرتمند Gwyn، فلس های همچون سنگ اژدها ها را کند و از بین برد، جادوگران ، طوفان های عظیم آتش ساختند، Nito بخار مسموم مرض و مرگ را در همه جا پراکنده کرد، و Seath the Scaleless (اژدهای بدون فلس) به هم نوعان خودش خیانت کرد و اژدها ها دیگر وجود نداشتند، پس دوران آتش شروع شد، اما به زودی، شعله ها خاموش خواهند شد و تنها تاریکی خواهد ماند. حتی تا الآن، تنها خاکستر گرم وجود داره، و انسان روشنایی را نمیبیند، فقط شبهای پایان ناپذیر، و در بین موجودات زنده، دارندگان نشان تاریکی نفرین شده ، دیده میشوند...

داستان کلی بازی اینه که 3 تا لرد، یعنی نیتو و Izelith و Gwyn ، با قدرت خودشون اژدها ها رو از بین بردن وجهان رو همونجوری که خودشون خواستن، کردن و هر کدوم میخواست قدرتمند تر باشه، اما به انسان هیچ اهمیتی ندادند... حالا توی این بازی شما یا باید برای برگردوندن آتش خدمت کنید و دوران قدرتش رو دوباره زنده کنید، یا کمک کنید انسان فراموش شده کنترل رو به دست بگیره و آتش لردها هم خاموش شه... (اما تا جایی که من دنبالش بودم، هنوز بین علما اختلافه که خدمت به تاریکی، خدمت به انسانیت یا چیز دیگه :d )

حالا اینجا یه جریان پیش میاد که اگه این Black Knight ها ماله روشنایی هستن، چرا پس بلک شدن؟؟؟؟ توی افسانه های این بازی، یه جا شوالیه های Gwyn با دخترای Izalith روبرو میشن و میجنگن:-&، آتشی که جادوگرا توی مبارزه استفاده میکردن، (اون موقع پایرومنسی نبوده، با همون Sorcery از آتش هم استفاده میکردن) باعث سیاهی همیشگی زره این شوالیه ها میشه...

آخر بازی هم شما یا باید خودتون رو فدا کنید تا آتش همچنان زنده بمونه، یا نه، کاری کنین تا تاریکی (انسانیت) حکم فرم بشه...

دستت درد نکنه ولي يک تگ اسپويل هم ميزدي بد نبود‌ها!;)

دستت درد نکنه ولي يک تگ اسپويل هم ميزدي بد نبود‌ها!;)
اکثر اینارو اولین باری که بازی رو اجرا میکنی‌ میگه دیگه :دی بازی اصلا داستان محور نیست که با دونستن اصل داستان خراب بشه.

ولی‌ در کّل +1 :دی
آره دیگه، منم دقیقا دموی اول بازی رو ترجمه کردم نوشتم اینجا... چندتا نکته کنکوری دیگه هم بود که توی دمو نمیگه، اونا رو هم نوشتم
yahoo_4.gif
منظورم این بود که چیز خاصی‌ که بازی رو خراب کنه لو ندادین :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or