Multi Platform Dark Souls III

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2016
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
01253489569887116258.png

بازی در تاریخ 24 فروردین 1395 عرضه خواهد شد

Informations

• بازی در جریان کنفرانس Xbox در E3 سال 2015 معرفی شد.
  • رئیس استودیو From Software، آقای Hidetaka Miyazaki بار دیگر کارگردانی بازی را بر عهده خواهد داشت.
  • آقای Isamu Okano به عنوان دستیار کارگردان انتخاب شده است.
  • ناشر بازی Namco Bandai است.
  • پلتفرم های بازی PC، Xbox One و PlayStation 4 خواهند بود.
  • طبق گفته های آقای میازاکی، بازی 2 سال است که در دست ساخت بوده است.
  • تیم سازنده Bloodborne هیچ نقشی در ساخت Dark Souls III نداشته است. فقط برخی از اعضای طراحی جلوه های بصری بر روی هر 2 عنوان مشغول کار بوده اند.
  • میازاکی به طور همزمان بر روی هر 2 عنوان در دو سال اخیر مشغول به کار بوده است.
  • بازی آخرین نسخه در تریلوژی Dark Souls نخواهد بود، بلکه به گفته آقای میازاکی، نقطه عطفی در این این سری خواهد. که بدین معناست در نسخه های آتی، شاهد دگرگونی هایی در ساختار بازی خواهیم بود.
  • بازی از نظر طراحی، شباهت های نزدیکی به Dark Soul II خواهد داشت و "چیزهای مفید و کارآمد" را نگه داشته اند.
  • مبارزات سریع تر از دو عنوان پیشین خود خواهد بود. آقای میازاکی گفت اما بازیکنان نباید انتظار سرعتی همانند Bloodborne را داشته باشند.
  • ساخت شخصیت و گزینه های تکتیکالی بدون قربانی کردن اتمسفر معروف سری، گسترش یافته اند.
  • World Hub در بازی وجود نخواهد داشت.
  • Spawn شدن دشمنان همانند نسخه اول به صورت نامحدود خواهد بود.
  • ریست کردن Stat ها همانند نسخه دوم امکان پذیر خواهد بود.
  • جا به جا شدن بین Bonfire ها امکان پذیر است اما ابتدا باید آن ها را پیدا کنید.
  • Co-op همانند عنوان Bloodborne، بر اساس سیستم پسوورد خواهد بود. به این صورت که برای مرتبط شدن به دوستان، از یک پسوورد مشترک که فقط شما از آن مطلع هستید، استفاده کرده و سیستم بازی شما را به هم متصل می‌کند.
  • المان های اکشن جدیدی به بازی اضافه شده اند که به کمک المان های نقش آفرینی خواهند آمد.
  • انیمیشن های راه رفتن و دویدن نرم تر شده اند.
  • نقشه های بازی "تا حدود کمی" کمتر از Dark Souls II خواهد بود، اما در عوض هر منطقه مقیاس بسیار بزرگ تری خواهد داشت.
  • داستان بازی در رابطه با "Lords of Cinder" خواهد بود. غولی که در نمایش بازی حضور داشت، "یکی" از آن ها خواهد بود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • شخصیت اصلی تحت نام "The Dark Hero" یاد می‌شود و در صدد کشتن "Lords of Cinder" است.
  • Estus flasks, bonfires, jump attacks, greatswords و dual-wielding weapons همگی در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت های جدید سلاح ها ویژگی های مختلفی به برخی سلاح ها اضافه خواهند کرد.
  • Long Sword ها حالتی به نام "آماده باش" دارند که طی آن سپر به کنار گذاشته شده و 2 ضربه مخصوص و سنگین پیاده شده که قابلیت شکستن دفاع حریف را دارد.
  • Greatsword ها قابلیت پرتاب دشمنان به هوا را دارد.
  • شوالیه ها (سیاه و سفید) به بازی باز خواهند گشت و قدرتمند تر و هجومی تر خواهند بود.
  • جادو ها در بازی حضور دارند. اما تغییراتی در پی نخواهد داشت.
  • جادویی تحت نام "Ash" به بازی اضافه شده است.
  • آقای میازاکی برای خلق Greatsword ها از مانگای "Berserk" و شخصیت اصلی آن الهام گرفته است.
  • Stat تحت نام "Agility" که در شماره دوم وجود داشت، در این نسخه حضور نخواهد داشت. به گفته آقای میازاکی چون اکشن بازی استرس زا خواهد کرد تا زمانی که شما Stat های خود را ارتقا دهید.
  • From Software در صدد است که تا 6 بازیکن را ساپورت کند.
  • به نظر می‌رسد بازی قبل از دو نسخه پیشین در جریان خواهد بود اگرچه آقای میازاکی چیزی را تایید نکرده است.
  • هدف آقای میازاکی گسترش گیم پلی و شخصیت پردازی با اعمال قابلیت های مختلف است.
  • قلعه دیده شده در تریلر معرفی، بسیار غول پیکر خواهد بود چنانچه گفته شده است این اندازه از فاصله دوری دیده شده است. قلعه جزئیات بسیار غنی در بر خواهد داشت و شباهت های بسیاری به Anor Londo از نسخه اول می‌دهد.
  • سازه های بزرگ تر و سیاه تر، حس تنهایی شماره اول را دوچندان خواهند کرد.
  • به گفته کسانی که موفق به دیدن دموی 30 دقیقه ای از بازی شده اند، گرافیک بازی را عالی توصیف کرده اند.
  • شخصیت ها جزئیاتی غنی خواهند داشت.
  • Boss دیده شده در دمو، Dancer of the Frigid Valley نام داشت. موجودی که بزرگ توصیف شده است و شمشیری بزرگ را حمل می‌کند.
  • بازی تحت DX 11 اجرا خواهد شد.
  • بازی بر روی 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
  • بازی در حدود 10 کلاس مختلف برای شروع در بر دارد (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • نقشه بازی در حدود 12 منطقه مختلف را شامل می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 1-4 بازیکن قادر خواهند بود به صورت Co-op بازی را به پیش ببرند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • ویژگی PVP همچنان در بازی حضور خواهد داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 100 اسلحه جدید، 40 زره جدید و دیگر تجهیزات در سراسر دنیای بازی وجود خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 45 دشمن جدید، 15 Boss جدید در بازی حضور خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • قابلیت جدیدی تحت نام "Sacrifice Ceremonies" به بازی اضافه شده است که طی آن می‌توانید اجساد دیگر بازیکنان را به جاهای مختلف کشیده و با انجام تشریفاتی، به دنیای آن ها وارد شوید (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • Boss های بازی قابلیتی تحت نام "Heat Up" خواهند داشت که به وسیله آن در حین مبارزه، تغییر شکل یا تغییر رفتار داده و شیوه مبارزه را کاملا عوض می‌کنند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازی قابلیتی تحت نام "Sword Fighting Arts" خواهد داشت که خود به چندین بخش به نام های "Rush In" (که طی آن بازیکن می‌تواند در حین ضربه خوردن، ضربه های سنگینی به طور همزمان وارد کند) و "Circle" (که به نظر می‌رسد نوع خاصی از Dodge کردن باشد) تقسیم می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازیکنان قادر خواهند بود که Bonfire ها را بسازند (نیاز به شفاف سازی دارد)

Screenshots

Trailers

Dark Souls III
E3: Announcement trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

Dark Souls III
GC: Gameplay Reveal
1080p GamerSyde

با تشکر از .Evanescence. بابت همکاری.

آخرین ویرایش:
نیزه های شوالیه ها خیلی رو رو مخ و وقتی به صورتی مستقیم شمشیر و فرو میکنن .اون موقع میشه این کا و کرد؟
.
حملات شوالیه ها رو میشه parry کرد. به جز حملاتی که با پتک! یا چیزی میزنن تو سرت! که باید جا خالی بدی! :D

• Like
Reactions: Masta_killa
یوتیوب فهمیدم
وقتی بمیری این آتیشه میره!
بعد از کشتن اولین باس اینطوری میشی وکمتر damageمیخوری

You are in "Lord of Cinder" mode. It's just like humanity in DaS and DaSII, use an ember or beat a boss to get 1.3x HP, be able to summon other players/NPCs, and be able to be invaded by other players/NPCs.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
چطور برش دارم؟

این خوبه اتفاقا. کلا مثل قبل نیست که از حالت human بیای بیرون وقتی بمیری، اینجا 2 تا حالت kindeled و Unkindled هست، حالت اولی همینه که الان هستی (تقریبا معادل human قبلی)، اگر بمیری میشی unkindled. یه item جدید به جای human effigy اومده که اگر مصرف کنی این طوری میشی (fire ember فکر کنم) :)

• Like
Reactions: Coffee Addicted
You are in "Lord of Cinder" mode. It's just like humanity in DaS and DaSII, use an ember or beat a boss to get 1.3x HP, be able to summon other players/NPCs, and be able to be invaded by other players/NPCs.
پس کلا برای آنلاین هم هست
الان 3بار مردم بدون EMberنمیشه آنلاین بازی کرد
فقط حالت hollowنداره اما همچنان همون قوانین dark souls 2رو داره
اگر بمیری نمیتونی آنلاین بازی کنی مگر اینکه Emberاستفاده کنی
سروراش نسبت به دارک سولز 2 خیلی بهتره سریع جوین میشه سریع invadeمیشه واسه co opهم حداقل 3تا انتخاب هست که اگه ارور بده و دیر درخواست بدین فوری انتخاب های دیگه میاد!
موقعی که می خواستم دارک سولز 2 رو رویps4شروع کنم آنلاینش پدر آدمو در میاور اصلا کسی جوین نمیشد!
فقط حتما باید restricاصلاcross regionنکنید که کلی لگ داره!
الان من با پینگ 90با 8.8.8.8بازی میکنم همچی اوکی هست اما وقتی cross regionمیکنم افتضاح میشه
تشکر دوستان

دوستانی که مثل بنده یه مقدار با رنگ و کانترست کمی بی روح و سرد بازی کنار نمیان این Reshade رو حتما امتحان کنن ، چشم نواز میشه بازی : SweetFX_Settings_Dark Souls 3_Rekindled FX v1.0
البته این نوع رنگ آمیزی بازی در اصل به حال و دنیای بازی میاد اما خوب سلیقه ای ـه

سمت راست با Reshade سمت چپ عادی

اینم لینک دانلود ترینر برای دوستانی که میخوان ازش استفاده کنند : Dark Souls III v1.03 Plus 21 Trainer

آخرین ویرایش:
دوستانی که مشکل دسته دارند محتویات پوشه ی game رو از فایل زیر دانلود کنن و داخل پوشه ای که فایل exe بازی هست بریزن و طبق دلخواه دکمه هارو تنظیم کنن... دارک سولز فقط با گیم پد میچسبه..بخاطرش دوروز پیش رفتم یه تازه شو خریدم :)) قبلی سره دارک سولز 2 سوخت :))

دانلود فایل Download Controller rar از آپلود آی آر
برای منم تصور بازی کردن یه بازی rpg با ماوس و کیبورد یکم دور از ذهنه البته عادته شخصیه ها تو این تاپیک خیلیا هستن دقیقا برعکس ما فکر میکنن 8-|
الان شما بدون مشکل داری با دسته بازی میکنی دیگه ؟

• Like
Reactions: WTF?
دوستان یه سوال داشتم ببخشید من میخوام season pass بازی رو بخرم میخواستم بدونم اگه DLC بیاد برایه اونی که season pass داره بصورته رایگانه.؟یعنی میتونه DLC رو از روزه اول داشته باشه.؟

بازى فوق العاده است.من متاسفانه تا پارسال عيد هيچكدوم از بازياى فرام سافتور رو بازى نكرده بودم ولى بعد از اومدن بلادبورن شديدا معتادش شدم(يادش بخير بدون فروم هاى بازيسنتر او راهنمايى هاى بچه ها امكان نداشت بتونم از پس استارت بازى بر بيام)خلاصه فورا بعد از بلادبورن ريمستر دارك سولز دو رو گرفتم و اونو هم تموم كردم و لحظه شمارى ميكردم براى نسخه سوم.ديشب بازى رو شروع كردم و چند ساعت بازى كردم.تا باس دوم رسيدم ولى هنوز با باس دوم مبارزه نكردم.قعلا در حال لول آپ كردن و گشت و گذارم.واقعا محيطا عالى طراحى شدن.دشمنا خيلى خوب تا اينجا سوپرايزم كردن.از بعد از بونفايرى كه ميرسه به دراگونى كه آتيش ميزنه يهو دشمنا تازه شروع ميكنن به سخت شدن.اولينشون همون شواليه اى هست كه همونجا ميشه انداختش تو تله ى آتيش اژدها و يكم جلوتر كه ميرى يه گولاخ گنده بك با يه تبر بلند دور يه ميدون منتظرت نشسته.من كه دفعات اول فقط فرار كردم ازش.منو ياد اون دشمنى ميندازه كه اول بلاد بورن توى يارنام بالاتر از بيمارستان منتظره و همونجا هم فقط منو ميكشت اوايل بازى.به هر حال بازى اون هيجان و استرسى كه دنباش بودم رو بهم داد و مطمئنم هرچى جلوتر برم بيشتر عاشقش ميشم.يه سرى دشمنا هستن كه مشغول دعا كردن هستن و اگه نزديكشون بشى يه مار گنده از سرشون ميزنه بيرون،وااى اولين بار كه ديدمش كپ كردم قشنگ.عالى بود.به نظر من دشمناى عادى بازى در مقايسه با بلاد بورن در همين مقياس ابتدا بازى و تا قبل از باس دوم سختر تر از بلاد بورن هستند.تازه اين اول بازيه.تا لول ٢٢ آپ كردم و بيصبرانه منتظرم ساعت شه ٣ و از سر كار برگردم خونه و ترتيب باس دوم رو بدم.

من نمیدونم Humanity کاربردش چیه ، یعنی Hollow میشم استفاده نکنم؟ کدوم بهتره؟
.
شما واسه یه سری کارها توی شماره های قبل باید از humanity ( دارک سولز 1 ) و human efiigy ( تو دارک سولز 2) استفاده میکردی. تو دارک سولز 3 شده ember وقتی استفاده میکنی به قدرت lord of cinder دست پیدا میکنی! (( برخی هاش)) - خون و استامینا ات زیاد میشه ... میتونی تو انلاین بازی host بشی و و و
.
بهتره جاهایی که بهش نیاز داری استفاده کنی..تو بازی از یه سری جاها میتونی بخری - بعد کشتن باسهام به دست میاری. پس اگه انلاین بازی میکنی غم کمبود اشو نداری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or