Multi Platform Dark Souls III

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2016
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
01253489569887116258.png

بازی در تاریخ 24 فروردین 1395 عرضه خواهد شد

Informations

• بازی در جریان کنفرانس Xbox در E3 سال 2015 معرفی شد.
  • رئیس استودیو From Software، آقای Hidetaka Miyazaki بار دیگر کارگردانی بازی را بر عهده خواهد داشت.
  • آقای Isamu Okano به عنوان دستیار کارگردان انتخاب شده است.
  • ناشر بازی Namco Bandai است.
  • پلتفرم های بازی PC، Xbox One و PlayStation 4 خواهند بود.
  • طبق گفته های آقای میازاکی، بازی 2 سال است که در دست ساخت بوده است.
  • تیم سازنده Bloodborne هیچ نقشی در ساخت Dark Souls III نداشته است. فقط برخی از اعضای طراحی جلوه های بصری بر روی هر 2 عنوان مشغول کار بوده اند.
  • میازاکی به طور همزمان بر روی هر 2 عنوان در دو سال اخیر مشغول به کار بوده است.
  • بازی آخرین نسخه در تریلوژی Dark Souls نخواهد بود، بلکه به گفته آقای میازاکی، نقطه عطفی در این این سری خواهد. که بدین معناست در نسخه های آتی، شاهد دگرگونی هایی در ساختار بازی خواهیم بود.
  • بازی از نظر طراحی، شباهت های نزدیکی به Dark Soul II خواهد داشت و "چیزهای مفید و کارآمد" را نگه داشته اند.
  • مبارزات سریع تر از دو عنوان پیشین خود خواهد بود. آقای میازاکی گفت اما بازیکنان نباید انتظار سرعتی همانند Bloodborne را داشته باشند.
  • ساخت شخصیت و گزینه های تکتیکالی بدون قربانی کردن اتمسفر معروف سری، گسترش یافته اند.
  • World Hub در بازی وجود نخواهد داشت.
  • Spawn شدن دشمنان همانند نسخه اول به صورت نامحدود خواهد بود.
  • ریست کردن Stat ها همانند نسخه دوم امکان پذیر خواهد بود.
  • جا به جا شدن بین Bonfire ها امکان پذیر است اما ابتدا باید آن ها را پیدا کنید.
  • Co-op همانند عنوان Bloodborne، بر اساس سیستم پسوورد خواهد بود. به این صورت که برای مرتبط شدن به دوستان، از یک پسوورد مشترک که فقط شما از آن مطلع هستید، استفاده کرده و سیستم بازی شما را به هم متصل می‌کند.
  • المان های اکشن جدیدی به بازی اضافه شده اند که به کمک المان های نقش آفرینی خواهند آمد.
  • انیمیشن های راه رفتن و دویدن نرم تر شده اند.
  • نقشه های بازی "تا حدود کمی" کمتر از Dark Souls II خواهد بود، اما در عوض هر منطقه مقیاس بسیار بزرگ تری خواهد داشت.
  • داستان بازی در رابطه با "Lords of Cinder" خواهد بود. غولی که در نمایش بازی حضور داشت، "یکی" از آن ها خواهد بود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • شخصیت اصلی تحت نام "The Dark Hero" یاد می‌شود و در صدد کشتن "Lords of Cinder" است.
  • Estus flasks, bonfires, jump attacks, greatswords و dual-wielding weapons همگی در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت های جدید سلاح ها ویژگی های مختلفی به برخی سلاح ها اضافه خواهند کرد.
  • Long Sword ها حالتی به نام "آماده باش" دارند که طی آن سپر به کنار گذاشته شده و 2 ضربه مخصوص و سنگین پیاده شده که قابلیت شکستن دفاع حریف را دارد.
  • Greatsword ها قابلیت پرتاب دشمنان به هوا را دارد.
  • شوالیه ها (سیاه و سفید) به بازی باز خواهند گشت و قدرتمند تر و هجومی تر خواهند بود.
  • جادو ها در بازی حضور دارند. اما تغییراتی در پی نخواهد داشت.
  • جادویی تحت نام "Ash" به بازی اضافه شده است.
  • آقای میازاکی برای خلق Greatsword ها از مانگای "Berserk" و شخصیت اصلی آن الهام گرفته است.
  • Stat تحت نام "Agility" که در شماره دوم وجود داشت، در این نسخه حضور نخواهد داشت. به گفته آقای میازاکی چون اکشن بازی استرس زا خواهد کرد تا زمانی که شما Stat های خود را ارتقا دهید.
  • From Software در صدد است که تا 6 بازیکن را ساپورت کند.
  • به نظر می‌رسد بازی قبل از دو نسخه پیشین در جریان خواهد بود اگرچه آقای میازاکی چیزی را تایید نکرده است.
  • هدف آقای میازاکی گسترش گیم پلی و شخصیت پردازی با اعمال قابلیت های مختلف است.
  • قلعه دیده شده در تریلر معرفی، بسیار غول پیکر خواهد بود چنانچه گفته شده است این اندازه از فاصله دوری دیده شده است. قلعه جزئیات بسیار غنی در بر خواهد داشت و شباهت های بسیاری به Anor Londo از نسخه اول می‌دهد.
  • سازه های بزرگ تر و سیاه تر، حس تنهایی شماره اول را دوچندان خواهند کرد.
  • به گفته کسانی که موفق به دیدن دموی 30 دقیقه ای از بازی شده اند، گرافیک بازی را عالی توصیف کرده اند.
  • شخصیت ها جزئیاتی غنی خواهند داشت.
  • Boss دیده شده در دمو، Dancer of the Frigid Valley نام داشت. موجودی که بزرگ توصیف شده است و شمشیری بزرگ را حمل می‌کند.
  • بازی تحت DX 11 اجرا خواهد شد.
  • بازی بر روی 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
  • بازی در حدود 10 کلاس مختلف برای شروع در بر دارد (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • نقشه بازی در حدود 12 منطقه مختلف را شامل می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 1-4 بازیکن قادر خواهند بود به صورت Co-op بازی را به پیش ببرند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • ویژگی PVP همچنان در بازی حضور خواهد داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 100 اسلحه جدید، 40 زره جدید و دیگر تجهیزات در سراسر دنیای بازی وجود خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 45 دشمن جدید، 15 Boss جدید در بازی حضور خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • قابلیت جدیدی تحت نام "Sacrifice Ceremonies" به بازی اضافه شده است که طی آن می‌توانید اجساد دیگر بازیکنان را به جاهای مختلف کشیده و با انجام تشریفاتی، به دنیای آن ها وارد شوید (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • Boss های بازی قابلیتی تحت نام "Heat Up" خواهند داشت که به وسیله آن در حین مبارزه، تغییر شکل یا تغییر رفتار داده و شیوه مبارزه را کاملا عوض می‌کنند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازی قابلیتی تحت نام "Sword Fighting Arts" خواهد داشت که خود به چندین بخش به نام های "Rush In" (که طی آن بازیکن می‌تواند در حین ضربه خوردن، ضربه های سنگینی به طور همزمان وارد کند) و "Circle" (که به نظر می‌رسد نوع خاصی از Dodge کردن باشد) تقسیم می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازیکنان قادر خواهند بود که Bonfire ها را بسازند (نیاز به شفاف سازی دارد)

Screenshots

Trailers

Dark Souls III
E3: Announcement trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

Dark Souls III
GC: Gameplay Reveal
1080p GamerSyde

با تشکر از .Evanescence. بابت همکاری.

آخرین ویرایش:
میدونم به این تاپیک زیاد ربطی نداره ولی این چند روزی که تا عرضه بازی مونده را به نظرم بازی salt and sanctuary را از دست ندید فوق العاده است این بازی یه دارک سولز 2 بعدی .قیمتشم 18 دلار بیشتر نیست حجمشم مناسبه .این 3 روزه که بازی را گرفتم بکوب پاش بودم .از دستش ندید

الآن که شما گفتی رفتم تریلرشو دیدم.
به قول شما نسخه ی دو بعدی دارک سولز هست. خیلی شبیهش بود. نمره ی متای بازی هم 85 هست.
احتمالا بخرمش. ممنون از پیشنهادت ;)

• Like
Reactions: vayne solidor
دوستان یه سوال فنی :D من میخوام یه دور دیگه این سری رو تست کنم که اگه این بار خوشم اومد همین نسخه سوم رو هم بگیرم. فقط من الان DS II که برای X1 اومده رو میتونم برم، به نظرتون همین رو برم یا اینکه نسخه اول اول رو یه جوری پیدا کنم و از طریق Backward اجرا کنم؟ مشکلی با قدیمی شدن گرافیک و اینا هم ندارم چون اگه تو پروفایلم نگاه کنیم الان The Witcher 2 و Deus Ex رو دارم بازی میکنم :D

پ.ن: هر دو نسخه رو در حد 7-8 ساعتی قبلا بازی کردم و خب از هیچ کدوم خوشم نیومده :D ولی احساس میکنم یه دور بتونم کاملشون کنم بهتره :D

دوستان یه سوال فنی :D من میخوام یه دور دیگه این سری رو تست کنم که اگه این بار خوشم اومد همین نسخه سوم رو هم بگیرم. فقط من الان DS II که برای X1 اومده رو میتونم برم، به نظرتون همین رو برم یا اینکه نسخه اول اول رو یه جوری پیدا کنم و از طریق Backward اجرا کنم؟ مشکلی با قدیمی شدن گرافیک و اینا هم ندارم چون اگه تو پروفایلم نگاه کنیم الان The Witcher 2 و Deus Ex رو دارم بازی میکنم :D

پ.ن: هر دو نسخه رو در حد 7-8 ساعتی قبلا بازی کردم و خب از هیچ کدوم خوشم نیومده :D ولی احساس میکنم یه دور دیگه بتونم کاملشون کنم بهتره :D
حتما و حتما از شماره اول :D اصلا میتونی شماره دوم رو بیخیال بشی :D
ولی 100% اول شماره اول رو برو. سعی کن با بازی کنار بیای و شرایط رو بپذیری و تلاش کنی. چند ساعت بعد خودت با جادوی DS آشنا میشی و نمیخوای ولش کنی. یه چیزی توی بازی هست که باعث میشه به خودت بگی یه بار دیگه امتحان کنم و وقتی به خودت میای میبینی چندین ساعت گذشته. ایضا لذت و حس موفقیتی که بهش میرسی وصیف ناپذیره :D

حتما و حتما از شماره اول :D اصلا میتونی شماره دوم رو بیخیال بشی :D
ولی 100% اول شماره اول رو برو. سعی کن با بازی کنار بیای و شرایط رو بپذیری و تلاش کنی. چند ساعت بعد خودت با جادوی DS آشنا میشی و نمیخوای ولش کنی. یه چیزی توی بازی هست که باعث میشه به خودت بگی یه بار دیگه امتحان کنم و وقتی به خودت میای میبینی چندین ساعت گذشته. ایضا لذت و حس موفقیتی که بهش میرسی وصیف ناپذیره :D
نکته ـش اینه که DS II موجوده (برای یکی از دوستان هست که فن سریه :دی)، ولی DS رو باید 20 دلار بخرم که دست و دلم نمیره :دی یعنی اینقدر تفاوت بین دو بازی زیاده؟

نکته ـش اینه که DS II موجوده (برای یکی از دوستان هست که فن سریه :D)، ولی DS رو باید 20 دلار بخرم که دست و دلم نمیره :D یعنی اینقدر تفاوت بین دو بازی زیاده؟
اشتباه نکن ممد. DS2 واقعا بازی عالی هست و هیچ نقصی توی گیم پلی و ... نمیبینی :D ولی اینجا بحث " روح " سری مطرح هست که شماره دوم نداره (توی DLC ها داره). ولی شماره اول هر لحظه ش میتونه خاطره بشه برات و اتمسفرش به شدت روت اثر میذاره.

پ.ن: هر دو نسخه رو در حد 7-8 ساعتی قبلا بازی کردم و خب از هیچ کدوم خوشم نیومده :D ولی احساس میکنم یه دور بتونم کاملشون کنم بهتره :D
اونایی که منو میشناسن عشق و علاقم رو به سری سولز می دونن. پیشنهاد من اینه که مثل خود من از DS 2 شروع کنی. من خودمم همین کار رو کردم. دلیلم داره.
در عین اینکه جلو رفتن توش سخته اما همچنان اسون ترین نسخه هست. در کنارش گرافیک بهتری داره و از نظر تکنیکی هم کاملا روون اجرا میشه. شاید یه روزی فن این سری
بشی و فریم ریت داغون نسخه اول و اون افتضاح فریم در منطقه بلایتاون برات دیگه بی اهمیت بشه اما الان که اینطور نیست. وقتی که اعصابت خورد بشه همین نکته باعث میشه
بیشتر دلزده بشی. با پایان DS 2 خصوصا نسخه XONE که همه DLC ها رو هم داره اعتماد به نفس خیلی بالایی در این سری به دست میاری که هیچ کدوم از مشکلات نسخه اول
و سختی های گریه اور بعضی باس هاش جلودارت نیست. اون وقت 20 دلار که خوبه حاضری 60 دلارم بدی نسخه 1 رو بری. اونموقع زیبایی های نسخه 1 بیشتر به چشمت میاد.

• Like
Reactions: Frobary
اشتباه نکن ممد. DS2 واقعا بازی عالی هست و هیچ نقصی توی گیم پلی و ... نمیبینی :D ولی اینجا بحث " روح " سری مطرح هست که شماره دوم نداره (توی DLC ها داره). ولی شماره اول هر لحظه ش میتونه خاطره بشه برات و اتمسفرش به شدت روت اثر میذاره.
صد در صد تایید میشه . درسته که شماره دوم واقعا بازی خوبیه بخصوص DLCهاش که محشرن ، ولی تفاوت شماره اول با دوم اصلا زمین تا آسمونه :D واقعا اتمسفر و Level Design بازی اول کیلومترها با شماره دومش فاصله داره . فضا سازی این شماره با روح و روان آدم ور میره :D

• Like
Reactions: Safety & Peace

به نظرم شما همین الان نسخه 3 رو پیش خرید کنید ! چون دارک1 رو هم بعد از حدود 7-10 روز براتون میفرسته مجانی! تو این 7-10 روز میتونید دارک2 رو تموم کنید، بعدشم دارک1 ، و سپس دارک 3 رو تموم کنید و در اینجا شما کاملا Hollow میشید :D

به نظرم شما همین الان نسخه 3 رو پیش خرید کنید ! چون دارک1 رو هم بعد از حدود 7-10 روز براتون میفرسته مجانی! تو این 7-10 روز میتونید دارک2 رو تموم کنید، بعدشم دارک1 ، و سپس دارک 3 رو تموم کنید و در اینجا شما کاملا Hollow میشید :D
اونوقت از بازی خوشم نیومد اون 230-220 تومن بی زبون رو شما متقبل میشی؟ :دی :دی

اونوقت از بازی خوشم نیومد اون 230-220 تومن بی زبون رو شما متقبل میشی؟ :D :D
خب دیگه ! در وهله ی اول بدن و اعصاب، بازی رو پس میزنن که شما باید مقاومت کنی (برای دارک سولز شُل کردن هم جواب میده) و این مرحله رو رد کنی تا بتونی به کُنه دارک سولز برسی و کل وجودت رو فرا بگیره ! اون 220 تومن (بدون احتساب Season pass) خودش انگیزه واسه ادامه و پا پس نکشیدن هست !
ولی به نظر منم همونطور که دوستان اشاره کردن تجربه DS2 میتونه کمک کنه(به اندازه DS1 نه، ولی مجانی در میاد خب!)، برای 8 روزی که دارک 3 میاد ... اگه بعد از ریلیز دارک3 احساس کردی ممکنه حال نکنی باهاش هم، میشه از گزینه خرید موقتی بازی یا استفاده کرد ! یعنی از سایت هایی که هستن بازی رو بصورت اکانت میفروشن ، بخری و اگه خوشت نیومد، بفروشی ! خوشت اومد، بفروشی و نسخه season pass دار رو بخری :D

پ.ن: البته شما میگی رفیق دارک سولز فن داری و احتمالا دارک3 رو هم گرفته باشه ایشون، که خب قاعدتا باید دارک سولز1 رو هم الان داشته باشن ...

دیگه کم کم نمیشد سر در تاپیک آفتابی شد و رخ نشون داد اما تو این چند صفحه اخیری که الان دیدمشون، خفن ترین اسپویلر بازی در این پست رویت شد...!8-|:-$

چی بود این (!)...خیلی مریض بود.!

اون شات از پهلوون کاتارینا رو کجای دلم بذارم:-<

ببین دوست من، اگه قبلا امتحان کردی و خوشت نیومده اصلا طرف بازی نرو.
نه پولتو دور بریز نه وقتتو.
اجباری نیست که همه از این بازی خوششون بیاد. یکی خوشش میاد یکی نمیاد.

اگر هم خیلی اصرار داری که بازی رو تست کنی، همون شماره 2 رو که در دسترست هست تست کن، الکی هزینه نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or