Multi Platform Dark Souls III

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2016
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
01253489569887116258.png

بازی در تاریخ 24 فروردین 1395 عرضه خواهد شد

Informations

• بازی در جریان کنفرانس Xbox در E3 سال 2015 معرفی شد.
  • رئیس استودیو From Software، آقای Hidetaka Miyazaki بار دیگر کارگردانی بازی را بر عهده خواهد داشت.
  • آقای Isamu Okano به عنوان دستیار کارگردان انتخاب شده است.
  • ناشر بازی Namco Bandai است.
  • پلتفرم های بازی PC، Xbox One و PlayStation 4 خواهند بود.
  • طبق گفته های آقای میازاکی، بازی 2 سال است که در دست ساخت بوده است.
  • تیم سازنده Bloodborne هیچ نقشی در ساخت Dark Souls III نداشته است. فقط برخی از اعضای طراحی جلوه های بصری بر روی هر 2 عنوان مشغول کار بوده اند.
  • میازاکی به طور همزمان بر روی هر 2 عنوان در دو سال اخیر مشغول به کار بوده است.
  • بازی آخرین نسخه در تریلوژی Dark Souls نخواهد بود، بلکه به گفته آقای میازاکی، نقطه عطفی در این این سری خواهد. که بدین معناست در نسخه های آتی، شاهد دگرگونی هایی در ساختار بازی خواهیم بود.
  • بازی از نظر طراحی، شباهت های نزدیکی به Dark Soul II خواهد داشت و "چیزهای مفید و کارآمد" را نگه داشته اند.
  • مبارزات سریع تر از دو عنوان پیشین خود خواهد بود. آقای میازاکی گفت اما بازیکنان نباید انتظار سرعتی همانند Bloodborne را داشته باشند.
  • ساخت شخصیت و گزینه های تکتیکالی بدون قربانی کردن اتمسفر معروف سری، گسترش یافته اند.
  • World Hub در بازی وجود نخواهد داشت.
  • Spawn شدن دشمنان همانند نسخه اول به صورت نامحدود خواهد بود.
  • ریست کردن Stat ها همانند نسخه دوم امکان پذیر خواهد بود.
  • جا به جا شدن بین Bonfire ها امکان پذیر است اما ابتدا باید آن ها را پیدا کنید.
  • Co-op همانند عنوان Bloodborne، بر اساس سیستم پسوورد خواهد بود. به این صورت که برای مرتبط شدن به دوستان، از یک پسوورد مشترک که فقط شما از آن مطلع هستید، استفاده کرده و سیستم بازی شما را به هم متصل می‌کند.
  • المان های اکشن جدیدی به بازی اضافه شده اند که به کمک المان های نقش آفرینی خواهند آمد.
  • انیمیشن های راه رفتن و دویدن نرم تر شده اند.
  • نقشه های بازی "تا حدود کمی" کمتر از Dark Souls II خواهد بود، اما در عوض هر منطقه مقیاس بسیار بزرگ تری خواهد داشت.
  • داستان بازی در رابطه با "Lords of Cinder" خواهد بود. غولی که در نمایش بازی حضور داشت، "یکی" از آن ها خواهد بود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • شخصیت اصلی تحت نام "The Dark Hero" یاد می‌شود و در صدد کشتن "Lords of Cinder" است.
  • Estus flasks, bonfires, jump attacks, greatswords و dual-wielding weapons همگی در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت های جدید سلاح ها ویژگی های مختلفی به برخی سلاح ها اضافه خواهند کرد.
  • Long Sword ها حالتی به نام "آماده باش" دارند که طی آن سپر به کنار گذاشته شده و 2 ضربه مخصوص و سنگین پیاده شده که قابلیت شکستن دفاع حریف را دارد.
  • Greatsword ها قابلیت پرتاب دشمنان به هوا را دارد.
  • شوالیه ها (سیاه و سفید) به بازی باز خواهند گشت و قدرتمند تر و هجومی تر خواهند بود.
  • جادو ها در بازی حضور دارند. اما تغییراتی در پی نخواهد داشت.
  • جادویی تحت نام "Ash" به بازی اضافه شده است.
  • آقای میازاکی برای خلق Greatsword ها از مانگای "Berserk" و شخصیت اصلی آن الهام گرفته است.
  • Stat تحت نام "Agility" که در شماره دوم وجود داشت، در این نسخه حضور نخواهد داشت. به گفته آقای میازاکی چون اکشن بازی استرس زا خواهد کرد تا زمانی که شما Stat های خود را ارتقا دهید.
  • From Software در صدد است که تا 6 بازیکن را ساپورت کند.
  • به نظر می‌رسد بازی قبل از دو نسخه پیشین در جریان خواهد بود اگرچه آقای میازاکی چیزی را تایید نکرده است.
  • هدف آقای میازاکی گسترش گیم پلی و شخصیت پردازی با اعمال قابلیت های مختلف است.
  • قلعه دیده شده در تریلر معرفی، بسیار غول پیکر خواهد بود چنانچه گفته شده است این اندازه از فاصله دوری دیده شده است. قلعه جزئیات بسیار غنی در بر خواهد داشت و شباهت های بسیاری به Anor Londo از نسخه اول می‌دهد.
  • سازه های بزرگ تر و سیاه تر، حس تنهایی شماره اول را دوچندان خواهند کرد.
  • به گفته کسانی که موفق به دیدن دموی 30 دقیقه ای از بازی شده اند، گرافیک بازی را عالی توصیف کرده اند.
  • شخصیت ها جزئیاتی غنی خواهند داشت.
  • Boss دیده شده در دمو، Dancer of the Frigid Valley نام داشت. موجودی که بزرگ توصیف شده است و شمشیری بزرگ را حمل می‌کند.
  • بازی تحت DX 11 اجرا خواهد شد.
  • بازی بر روی 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
  • بازی در حدود 10 کلاس مختلف برای شروع در بر دارد (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • نقشه بازی در حدود 12 منطقه مختلف را شامل می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 1-4 بازیکن قادر خواهند بود به صورت Co-op بازی را به پیش ببرند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • ویژگی PVP همچنان در بازی حضور خواهد داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 100 اسلحه جدید، 40 زره جدید و دیگر تجهیزات در سراسر دنیای بازی وجود خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 45 دشمن جدید، 15 Boss جدید در بازی حضور خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • قابلیت جدیدی تحت نام "Sacrifice Ceremonies" به بازی اضافه شده است که طی آن می‌توانید اجساد دیگر بازیکنان را به جاهای مختلف کشیده و با انجام تشریفاتی، به دنیای آن ها وارد شوید (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • Boss های بازی قابلیتی تحت نام "Heat Up" خواهند داشت که به وسیله آن در حین مبارزه، تغییر شکل یا تغییر رفتار داده و شیوه مبارزه را کاملا عوض می‌کنند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازی قابلیتی تحت نام "Sword Fighting Arts" خواهد داشت که خود به چندین بخش به نام های "Rush In" (که طی آن بازیکن می‌تواند در حین ضربه خوردن، ضربه های سنگینی به طور همزمان وارد کند) و "Circle" (که به نظر می‌رسد نوع خاصی از Dodge کردن باشد) تقسیم می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازیکنان قادر خواهند بود که Bonfire ها را بسازند (نیاز به شفاف سازی دارد)

Screenshots

Trailers

Dark Souls III
E3: Announcement trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

Dark Souls III
GC: Gameplay Reveal
1080p GamerSyde

با تشکر از .Evanescence. بابت همکاری.

آخرین ویرایش:
دوستان داخل باس twin princes موندم
بهترین استراتژی برای کشتنش چی هست؟
در مقابل چی ضعف داره و بهترین سلاح برای مقابله باهاش چی هست؟
داخل یوتیوب دیدم با شمشیر های کوچک یک دقیقه هم نمیشه که میکشنش

ببین لوتریک و لوریان باس سختی نیستند فقط یکم دقت می خوان زیاد هم خودت رو درگیر ویدیو های یوتیوب نکن اون ها بار ها و بار ها امتحان کردند تا اینطوری pro شدن
نکته این باس اینه اگه یه سپر خوب همراهت ببری کارت رو خیلی راحت می کنی خیلی راحت ضربات لوریان با سپر بلاک میشه و بعدش می تونی بهش حمله کنی

اون چیزی که شما تو یوتیوب میبینی که طرف خیلی راحت میزنه، اونا لولش بسیار بالا هست و بارها و بارها سر این باس اومدن.
به هیچ وجه سر باس فاصله نگیر ازش، از سمت راست بچسب بهش و موقع ضربه زدن که سه تا میزنه به داج کن. بعد ضربه. شیلد خیلی خوب میتونه ضرباتش رو بگیره و ولی جاوخالی بدی و بعد ضریه بزنی راحت میزنیش.
خواستی منو اددد کن میام کمکت

• Like
Reactions: db07
اون چیزی که شما تو یوتیوب میبینی که طرف خیلی راحت میزنه، اونا لولش بسیار بالا هست و بارها و بارها سر این باس اومدن.
به هیچ وجه سر باس فاصله نگیر ازش، از سمت راست بچسب بهش و موقع ضربه زدن که سه تا میزنه به داج کن. بعد ضربه. شیلد خیلی خوب میتونه ضرباتش رو بگیره و ولی جاوخالی بدی و بعد ضریه بزنی راحت میزنیش.
خواستی منو اددد کن میام کمکت
دمت گرم
بعد از کلی شکست خوردن اخر زدمش

• Like
Reactions: KingAmir
دوستان من الان nameless king هستم ،باس بعدی باس پایانی هست؟
من همه کارهایی رو که بشه ۴ تا پایان رو دید انجام دادم،میشه مثل بلاد بورن قبل از باس پایانی سیو رو کپی کنم تا بتونم هر چهار تا پایان رو ببینم؟
دو تا دی ال سی رو هم دارم چطور میتونم وارد دی ال سی ها بشم و چه موقع باید اینکار رو انجام بدم؟

من همه کارهایی رو که بشه ۴ تا پایان رو دید انجام دادم،میشه مثل بلاد بورن قبل از باس پایانی سیو رو کپی کنم تا بتونم هر چهار تا پایان رو ببینم؟
دو تا دی ال سی رو هم دارم چطور میتونم وارد دی ال سی ها بشم و چه موقع باید اینکار رو انجام بدم؟

بعد از nameless اگه اشتباه نکنم soul of cinder هستش که باس پایانی بازی هستش . ( باس های lothric younger prince و ancinet wyvern رو گذروندین درسته؟)

بله میتونید سیو رو کپی کنید و بعد از پایان یک سیو رو برگردونید و بقیه پایان ها هم به همین صورت.

فقط 2 تا نیو گیم پلاس باید انجام بدین اگه میخوایین بازی رو پلاتش کنید . چون چند تا تروفی مثل لول های بالا تر یک سری از رینگ ها که توی نیو گیم پلاس میتونید پیداشون کنید باید انجام بدین

والا دی ال سی ها رو یکیش توی cathedral of the deep شروع میشه حالا دی ال سی اول هست یا دوم نمیدونم بزارید برا دی ال سی های دوستان راهنماییتون کنند چون در این باره زیاد اطلاعات ندارم

• Like
Reactions: db07 and sinart7
بعد از nameless اگه اشتباه نکنم soul of cinder هستش که باس پایانی بازی هستش . ( باس های lothric younger prince و ancinet wyvern رو گذروندین درسته؟)

بله میتونید سیو رو کپی کنید و بعد از پایان یک سیو رو برگردونید و بقیه پایان ها هم به همین صورت.

فقط 2 تا نیو گیم پلاس باید انجام بدین اگه میخوایین بازی رو پلاتش کنید . چون چند تا تروفی مثل لول های بالا تر یک سری از رینگ ها که توی نیو گیم پلاس میتونید پیداشون کنید باید انجام بدین

والا دی ال سی ها رو یکیش توی cathedral of the deep شروع میشه حالا دی ال سی اول هست یا دوم نمیدونم بزارید برا دی ال سی های دوستان راهنماییتون کنند چون در این باره زیاد اطلاعات ندارم
اره اون دو تا باس رو کشتم
دی ال سی اول همونی که یک مرد داخل کلیسا زانو زده و درباره ی دخترش حرف میزنه که باید قبول کنیم دخترش رو نجات یا پیدا کنیم؟

• Like
Reactions: joker+1
دی ال سی ها به ترتیب :
Ashes of Ariandel
راه دسترسیش همونطور که حسین جان در بالا توضیح داد در cathedral of the deep فردی رو مقابل محراب میبینید که به شدت در حال عبادته :D با اون صحبت کنید

The Ringed City
در مسیر رسیدن به باس آخر بازی وقتی به Kiln of the First Flame رسیدید پشت سر bonfire منتقل شده یک bonfire دیگه مشخصه که باعث دسترسی به دی ال سی میشه

• Like
Reactions: joker+1 and db07
دوستان من دو تا دی ال سی رو تموم کردم و الان میخوام برم سراغ باس اخر بازی
چطور میتونم چهار پایان بازی رو ببینم؟
همه کارها رو هم انجام دادم چه برای فایر کیپر و چه یوریا اف لاندر

دوستان من دو تا دی ال سی رو تموم کردم و الان میخوام برم سراغ باس اخر بازی
چطور میتونم چهار پایان بازی رو ببینم؟
همه کارها رو هم انجام دادم چه برای فایر کیپر و چه یوریا اف لاندر
تا جای که خودم هم انجام دادم برای پلات کردن حداقل دو بار باید بازی رو نیو گیم کنید
سه پایان بازی رو میشه با سیو کردن دید ولی یک پایان رو باید از ابتدا برید

Ending 1: To Link The First Flame
Ending 2: The End of Fire
Ending 3: "Unkindled Ending" (Variation of ending #2)
Ending 4: Usurpation of Fire

پایان اول بدون برداشتن آیتم Fire Keeper Soul و Eyes of a Fire Keeper رخ میده

پایان های دوم تا چهارم رو میشه با بک آپ گرفتن پشت هم دید
باید آیتم ها رو هر مرتبه یکبار تحویل فایر کیپر بدید و هر دفعه یک پایان داره فقط ایتم Eyes of a Fire Keeper باعث میشه بعد از زدن باس آخر بشه فایر کیپر رو سامون کرد
اگر سامون کنید و بعد بنفایر برید میشه پایان دوم اگر بعد سامون اون رو بکشید میشه سوم
و یکسری ماموریت هم منجر به پایان چهارم میشه

اگر هم بدنبال پلات نیستید اینجا هر 4 تا رو در طول یک مرتبه بازی توضیح داده
Endings | Dark Souls 3 Wiki

• Like
تا جای که خودم هم انجام دادم برای پلات کردن حداقل دو بار باید بازی رو نیو گیم کنید
سه پایان بازی رو میشه با سیو کردن دید ولی یک پایان رو باید از ابتدا برید

Ending 1: To Link The First Flame
Ending 2: The End of Fire
Ending 3: "Unkindled Ending" (Variation of ending #2)
Ending 4: Usurpation of Fire

پایان اول بدون برداشتن آیتم Fire Keeper Soul و Eyes of a Fire Keeper رخ میده

پایان های دوم تا چهارم رو میشه با بک آپ گرفتن پشت هم دید
باید آیتم ها رو هر مرتبه یکبار تحویل فایر کیپر بدید و هر دفعه یک پایان داره فقط ایتم Eyes of a Fire Keeper باعث میشه بعد از زدن باس آخر بشه فایر کیپر رو سامون کرد
اگر سامون کنید و بعد بنفایر برید میشه پایان دوم اگر بعد سامون اون رو بکشید میشه سوم
و یکسری ماموریت هم منجر به پایان چهارم میشه

اگر هم بدنبال پلات نیستید اینجا هر 4 تا رو در طول یک مرتبه بازی توضیح داده
Endings | Dark Souls 3 Wiki
من جفت ایتمها رو که گفتید دادم به فایر کیپر
همه مراحل اندینگ چهارم هم انجام دادم
الام کدوم پایانها رو میتوم همون بار اول با بکاپ گرفتن سیو دید؟

من جفت ایتمها رو که گفتید دادم به فایر کیپر
همه مراحل اندینگ چهارم هم انجام دادم
الام کدوم پایانها رو میتوم همون بار اول با بکاپ گرفتن سیو دید؟
باید قبل از تحویل ایتم ها به فایر کیپر بک آپ بگیرید
و بعد هر بار یک آیتم رو بهش بدید یا هردوش
حالا وقتی که آیتم چشم فایر کیپر رو بهش بدید بعد از زدن باس آخر درست کنار بنفایر نشان سامون کردن فایر کیپر میاد با سامون کردن اون میتونید پایان دوم (احضار فایر کیپر و سپس بنفایر) و سوم (احضار فایر کیپر و کشتن اون) رو ببینید
پایان چهارم رو مطمئن نیستم اما فکر کنم باید فقط ایتم روح فایر کیپر رو بدید و مراحل جانبی رو انجام داده باشید

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or