Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
بعد اون تقریبا بازی تموم میشه تا قسمت های بعد ولی می تونید برید به محل زندگی King Vendrick توی Undead Crypt و وارد خاطرش بشید تا اطلاعات جالبی در مورد داستان بازی بهتون بده.

من نمی دونستم اینطوری هم میشه بازی رو تموم کرد و هنوزم مطمئن نیستم ولی بنظرم اگه این کار عملی باشه اسون ترین راهش از طریق کشتن Rotten هست چون که اولا راه رسیدن بهش از همه نزدیک تره و کلا 5 دقیقه طول نمیکشه به لوکیشینش برسید و بونفایر هم که جفتشه و خودش هم که کشتنش آسونه.

بابت ویدیو مطمئنم طرف Speed run بازی میکرد و حشتناک و سر 1:29:55 بازی رو تموم کرد!!!! از این روش هم استفاده کرد و فقط یک بار اونم سر هیچ و پوچ تو lord giant کشته شد!
بازی رو هم با ایکس باکس بازی می کرد تا هر گونه شبهه در مورد استفاده از حقه و ترینر و ...نباشه!

خب ما 4 تا باس اصلی رو باید بکشیم ولی شما می تونید به جای اینکه یک بار سراغ lost sinner و در ادامه هم عنکبوت و آیرون کینگ و rotten برید سراغ یکی از اینها برید و 4 بار بزنیدش!
بهترین گزینه هم رفتن سراغ آیرون کینگ هست چون هم راحتتره و هم بنفایر به اون نزدیکه ( اتاقی که دیواره هاش تیغ داره و در وسط اتاق از دهانه ی مجسمه ها آتیش خارج میشه یه پله هست که می ره بالا و یه بنفایر مخفی اونجا هست)
خب شما برا این کار به یه ایتمی نیاز دارید که وقتی ازش استفاده کردید باس ها و دشمنان اون منطقه زنده میشن که اگه اشتباه نکنم نارنجی رنگه و شبیه همون سولهای باس های اصلی هست( اسمش یادم نیست)
وقتی بار اول که آیرون کینگ رو کشتید دوباره به اون بنفایر بر می گردید و با استفاده از اون آیتم دوباره باعث میشید که آیرون کینگ زنده بشه و با تکرار این کار تا 4 بار حالا شما به 4 تا سول اصلی رسیدید و اون در باز میشه :d
فقط من این رو از ویدیو دیدم و برا از حالت سنگ خارج کردن زنی که سد اون اهرمی شده که راهش به shaded wood ختم میشه و آیتمش رو با کشتن lost sinner بدست می آریم دقت نکردم که این آیتم رو هم از آیرون کینگ گرفت یا اینکه سر راه از فروشنده یا مکان خاصی!!
کلا یه ایراد عجیب و غریبه که با این روش بازی خیلی زودتر تموم میشه و مبارزه با خیلی از غولها و رفتن به خیلی از لوکیشنها لازم نیست:d
.
بله اون ایتم bonfire ascetic هست اسم اش...تا جایی که من میدونم باید 4 تا باس اصلی رو کشت و از اون مهمتر! بنفایر اش اون رو روشن کرد!!
.
نمیدونم این کار چقدر عملی هست...ولی عملی هم باشه من از speed run رفتن خوشم نمیاد! اخرین بازی که speed run رفتن resident evil 3 بود!! هر بار که بازی رو میرم تک تک باس فایت فرعی و اصلی رو میکشم و جالبه هر بار یه چیز جدید واسه کشف کردن هست!! یه ایتم یه دیالوگ و و و....

من غلط کردم از سر نادانی یه تیر به این ancient dragon زدم ینی یک پدری ازم دراورد یه 5 ساعت یهضرب علافش بودم. HP غیر قابل باور بود با قویترین سلاح ها فقط یه مو از سرش کم میشد. بیچاره کننده تر از اون مسیری بود که میرسید بهش که پر از شوالیه های گولاخ :دی

بعد از زدنش رسما همون لحظه شام دادم به اهالی خونه :دی

پ.ن: دارک سولز همینه یه اشتباه کلا میتونه به ... بده آدمو

اپدیت با DLC تو 20 دقیقه نصب شد :d سر دانلود فقط لینکا اذیت کردن.
رفتم تو دی ال سی اولین صحنه که به چشم آومد فقط LordVessel بود بعدش رفتم طرف در گفتش : Closed :))
این در فکر کنم بازسازی شده در سنگی به سمت First Flame تو DS1 باشه. خیلی جالبه:) حالا چی میخواد که باز شه؟ 4تا سول اصلی؟

چقدر باس داره این :|

یه سوال. تو lost bostile یه بونفایری هست که جلوش یه آدم سنگ شده هست و نمیشه بری داخل. اینو چیکارش کنم؟ مرسی :d

- - -ویرایش - - -

یه سوال. تو lost bostile یه بونفایری هست که جلوش یه آدم سنگ شده هست و نمیشه بری داخل. اینو چیکارش کنم؟ مرسی :d

نه نه. از سنگ ردش آوردم :دی الان کلاس من sorcerer هست. این یارو کلی spell داره. کدوماش خوبه و به درد میخوره؟
و اینکه من چوب این یارو رو میخوام :| کلا این چوب که باهاش spell میزنیم نمونه دیگش نیست جایی؟

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

نه نه. از سنگ ردش آوردم :دی الان کلاس من sorcerer هست. این یارو کلی spell داره. کدوماش خوبه و به درد میخوره؟
.
وقتی برای بار دوم باس انکبوتی رو بزنی میتونی با سول اش... crystal soul spear رو معامله! کنی که جادوی فوق العاده قوی هست....البته با همین سول میتونی شمشیر moonlight رو هم بگیری....
sunlight blade جادوی خوبیه...برای دقایقی شمشیراتو به شمشیر نور!! تبدیل میکنه که خیلی خوبه...
grtat lighting spear خیلی جادوی خوب و قوی بود! که بعد از اپدیت 1.04 هم تعداد اش هم قدرت اش کمتر شده...
dark orb خیلی خوب جواب میده مخصوصا وقتی یه 100 تایی ازش داشته باشی!
lingering flame هم جادوی کاربردی هست اش...

- - -ویرایش - - -

رفتم تو دی ال سی اولین صحنه که به چشم آومد فقط LordVessel بود بعدش رفتم طرف در گفتش : Closed :))
این در فکر کنم بازسازی شده در سنگی به سمت First Flame تو DS1 باشه. خیلی جالبه:) حالا چی میخواد که باز شه؟ 4تا سول اصلی؟
.
من متوجه منظورت نشدم رفیق؟! :-/

مرسی. فقط الان باید کجا برم ؟ :| از این lockstoneها باید از کجا گیر بیارم؟‌:(
الان باس lost sinner رو کشتم. ولی الان دیگه نمیدونم کجا برم

دوست عزیز رمت چنده که 20 دقیقه ای نصب کردی ( رم من 2 DDR3

برا من نصب نشد احتمالا رم کم میاره ( برا من تا اخر نصب میکنه بعد سر اصل کار که باید اپدیت جایگزین کنه نمیتونه انجام بده همونجوری 23 گیگ میمونه

مرسی. فقط الان باید کجا برم ؟ :| از این lockstoneها باید از کجا گیر بیارم؟‌:(
الان باس lost sinner رو کشتم. ولی الان دیگه نمیدونم کجا برم

کشتن اولین باس اصلی بازی رو بهت تبریک میگم..
کجا دوس داری بری؟؟:dالان که باس رو زدی باید تو ماجولا باشی...بهترین مسیر برای رفتن از سمت راست اون خونه ای که توش گربه هست میشه...مسیروادامه بده و از پلکان برو پائین و به اون زنه 2000تا سول بده برات راه جدید باز کنه..اگه زنه رو نمیبینی بخاطر اینه که باید مسیر سمت راست رو رفته باشی و غول منطقه Heide's Flame Tower رو زده باشی...

دو بار بازی رو تموم کردم دارم واسه باره سوم میرم لولم270ه خوبه؟
لامصب دم به دقه به دنیام حمله میکنن نامردا
این وضعیت equipmentامه
شمشیر:MoonLight GreatSword+5
سپر:King Shield+5
استف:Wisdom Staff+5
ست آرمور:Vengarl
اگه چیز بهتری هست بگید جایگزین کنم؟

آخرین ویرایش:
کشتن اولین باس اصلی بازی رو بهت تبریک میگم..
کجا دوس داری بری؟؟:dالان که باس رو زدی باید تو ماجولا باشی...بهترین مسیر برای رفتن از سمت راست اون خونه ای که توش گربه هست میشه...مسیروادامه بده و از پلکان برو پائین و به اون زنه 2000تا سول بده برات راه جدید باز کنه..اگه زنه رو نمیبینی بخاطر اینه که باید مسیر سمت راست رو رفته باشی و غول منطقه Heide's Flame Tower رو زده باشی...

مرسی :دی :دی
فعلا اومدم پیش این bell keeperها :| گفتم این lockstone رو بزنم مثل قبل یه مشت item گیرم بیاد. سر از اینجا در آوردم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or