Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
آخرین ویرایش:
این Lockstone ها رو از کجا میشه پیدا کرد، من فقط یه دونهشو برای روشن کردن یه جایی استفاده کردم الان هم تو The lost Bastille هستم و یه دونه نیاز دارم ولی نمیدونم از کجا بیارم؟؟!
راستی مشعل هم اگه تموم بشه (که مال من تموم شد) باز میشه تهیه کرد یا نه؟

من هیچ سولاخی نمیبینم . میشه جایه اون سوراخو با عکس نشون بدی ؟
این جای اون غار که کلید میخواستی
این عکسش اول از درخته میری بالا بعدش از همونجا که نشون دادم بپر پایین

جای اون ست هم در اخری سمت چپ باید با کشتن یکیشون کنار در با روح اونا در باز کنی بعدش میری ته خودش سطح فرو میریزه میوفتی پایین از رو جسد ست برمیداری

44018020570416902033.png

آخرین ویرایش:
این Lockstone ها رو از کجا میشه پیدا کرد، من فقط یه دونهشو برای روشن کردن یه جایی استفاده کردم الان هم تو The lost Bastille هستم و یه دونه نیاز دارم ولی نمیدونم از کجا بیارم؟؟!
راستی مشعل هم اگه تموم بشه (که مال من تموم شد) باز میشه تهیه کرد یا نه؟

کلآ تو هر پلیترو 19 تا لاکستون پیدا میکنی "که البته تو پلیترو بعدی ریست میشه" ... نزدیکترینش که الان به ذهنم میرسه تو همون "Majula" ـست. پیشنهاد میکنم همین کلیدی رو دوستمون تو پست بالا نشونیش رو داده رو بگیری برگردی "Majula" اون درب قفل رو باز کن یکیش تو همون کتابخونه ـست ...

مشعل خریدنی نیست اما فارم میشه ... تو همون "majula" که درب رو باز کردی 3 تا "15 دقیقه" پیدا میکنی ...

دوستان یه نکته جالب به درد بخور ( لباس دشمن هایی که کشتین و دارید کلیک کنید قسمت EQupment status نگاه کنید
درصد مقاومت به ترتیب از فیزیکی و مجیک و سم و غیره نوشته ) خوب حالا نگاه کنید کدوم یکی درصد مقاومتش کمتره بعد از همون ضعفش
که مجیک یا لایتینک یا غیره باشه برا دشمن استفاده کنید) مثال : looking glass به magic ضعف داره و راحت میشه کشت (من راحت 7 بار کشتمش با soul spear این تا اخر قوی کردم (برا قوی کردن مجیک برید iron keep سمت راست یه فروشنده هست (با یه ایتم SKEPTICS SPICE
و simpleton spice اپگرید میشه

درود دوسنتان من چند وقت بازی نکرده بودم حالا دوباره نشستم پاش یه سوال من رفتم با اون اژدها صحبت کردم ویه کلید داد بهم و یه تخم اژدها هم از اونجا برداشتم بعدش رفتم اون دختره تو قصر رو که زندانی کرده بودند ازاد کردم و حالا شروع کرده به خوندن ولی نیست یعنی صداش هست ولی خودش نی . کجا برم دنبالش؟
دوم : رفتم با اون زنه که تو قصره رو صندلی نشسته صحبت کردم گفت برم جنگل رو دنبال giants slumber بگردم؟ حالا باس چکار کنم؟ فک کنم یه روح giant slumber داشته باشم

درود دوسنتان من چند وقت بازی نکرده بودم حالا دوباره نشستم پاش یه سوال من رفتم با اون اژدها صحبت کردم ویه کلید داد بهم و یه تخم اژدها هم از اونجا برداشتم بعدش رفتم اون دختره تو قصر رو که زندانی کرده بودند ازاد کردم و حالا شروع کرده به خوندن ولی نیست یعنی صداش هست ولی خودش نی . کجا برم دنبالش؟
دوم : رفتم با اون زنه که تو قصره رو صندلی نشسته صحبت کردم گفت برم جنگل رو دنبال giants slumber بگردم؟ حالا باس چکار کنم؟ فک کنم یه روح giant slumber داشته باشم

چون ازاد شد می خونه. وقتی وندریک کشتی تو اول undead crypt سمت راست یه راه هست برو بالا باید hallow باشی بعد در باز میشه
اونجا یه دختر اواز خون هست کنار اتیش ( یه چیزی اون اتیش لازم داره اون دختره هم یه چیزی داد یادم نمیاد . جریان اینا رو منم نمیدونم .
این giants slumber برا کشتن vendrik هست 5 تا لازم داره اگه داشته باشی راحت میکشی

- - -ویرایش - - -

فک کنم بازیم باگ زده یه بار دیگه هم آمدم و همه رو کشتم ولی بازم باز نشده دره .:((
بازی رو حذف کن دوباره نصب کن سیو پاک نمیشه با همون سیو میاد بالا

دوستان یه نکته جالب به درد بخور ( لباس دشمن هایی که کشتین و دارید کلیک کنید قسمت EQupment status نگاه کنید
درصد مقاومت به ترتیب از فیزیکی و مجیک و سم و غیره نوشته ) خوب حالا نگاه کنید کدوم یکی درصد مقاومتش کمتره بعد از همون ضعفش
که مجیک یا لایتینک یا غیره باشه برا دشمن استفاده کنید) مثال : looking glass به magic ضعف داره و راحت میشه کشت (من راحت 7 بار کشتمش با soul spear این تا اخر قوی کردم (برا قوی کردن مجیک برید iron keep سمت راست یه فروشنده هست (با یه ایتم SKEPTICS SPICE
و simpleton spice اپگرید میشه

من با اون فروشنده حرف زدم اما بعدش هیچکاری نکردم چون طبق حرفاش با این آیتمهایی که شما میگی با هر بار آپدیت کردن قدرت زیاد نمیشه , فقط یه دونه INT یا FTH کمتر میخواد واسه ی استفاده کردن !!!
( مثلا اگه فلان اسپل 20 تا INT میخواد و 10 تا FTH با آپگریدش میشه 19 INT و 9 تا FTH )

مطمعنی که قدرت Spell ها هم زیاد میشه ؟

فک کنم بازیم باگ زده یه بار دیگه هم آمدم و همه رو کشتم ولی بازم باز نشده دره .:((
← چک کن : http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Shrine+of+Winter#.U3cdDdKSw_w
¤ حتما باید اینا رو کشته باشی و BonFire پشتشون رو روشن کنی : The Rotten, The Lost Sinner, Old Iron King, and Duke's Dear Freja.
¤ همچنین اگه داری NG رو میری حتمآ باید از اول بازی تا الان 1 میلیون سول جمع کرده باشی.
← اگه این دو کار رو باهم انجام بدی Shrine of Winter باز میشه.
← برای رفتن به جا هایی که میگه : Produce the Symbol of the king باید King's Ring رو از Vendrick بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or