Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
آقا من دیروز باس Mytha کشتم.این دیگه چی بود؟داشت باهام شوخی میکرد؟آخه تو اون همه مواد سمی...البته من بالاخره کشتمش اما میدونم یه حرکتی میباس قبلش بزنم باس آسون تر شه که نزدم.وگرنه با این شرایط مبارزه کردن از حالت عرف خارج بود :دی

ولی خداییش باس های این نسخه تا اینجا که من رسیدم حداقل،آسون ترن.من همه ی باس ها به جز سه تا باس Lost Bastille و باس Pursuer بقیه رو همون بار اول کشتم.

آقا من دیروز باس Mytha کشتم.این دیگه چی بود؟داشت باهام شوخی میکرد؟آخه تو اون همه مواد سمی...البته من بالاخره کشتمش اما میدونم یه حرکتی میباس قبلش بزنم باس آسون تر شه که نزدم.وگرنه با این شرایط مبارزه کردن از حالت عرف خارج بود :دی

ولی خداییش باس های این نسخه تا اینجا که من رسیدم حداقل،آسون ترن.من همه ی باس ها به جز سه تا باس Lost Bastille و باس Pursuer بقیه رو همون بار اول کشتم.
همون pursure رو اگه بتونی با زوبین هایی که اونجا هستن بزنی میشه راحتترین باس کل سری دارک سولز!!:d
من بهش فقط یه دونه soul arrow زدم و کمی از جونش کم شد و لی وقتی که رفتم سمت زوبین و این باسه اومد جلوش با شلیکش مرد! یه دفعه اون خط جونش که تقریبا پر بود همین طوری تا آخرش خالی شد! چنان کیفی کردم:d
باس ها آسونتر شدن چون اولا ما ها نسبت به دارک سولز 1 تجربمون بیشتر شده دوما میشه با فارم کردن همه ی دشمنا راحت به باس مورد نظر رسید سوم اینکه میشه از یار کمکی استفاده کرد که خیلی خیلی آسونتر می کنه کا رو و چهارم اینکه از هز لحاظ که حساب می کنم بازی در کل اون سختگیری قبل رو نداره!
من سر یکی از باس ها بار اول بدون اینکه حتی یک ضربه بخورم کشتمش و باس دیگه ای هم بود که بار اول فقط یک بار ازش ضربه خوردم و کشتمش!

بله قبلش باید ی اسیاب رو اتیش میزدین تا سم اون منطقه کلا از بین بره البته اینجوری ک شما باهاش جنگیدی فکر کنم خیلی حماسی و جالب باشه
اخ اخ میگم دیگه،اخه اصلا با عقل جور در نمیومد
biggrin1.gif
آسیاب؟همونایی که نزدیک بونفایر بودن؟
بله دقیقا رو ب روی ی بنفایر هست

آخرین ویرایش:
بله قبلش باید ی اسیاب رو اتیش میزدین تا سم اون منطقه کلا از بین بره البته اینجوری ک شما باهاش جنگیدی فکر کنم خیلی حماسی و جالب باشه

اخ اخ میگم دیگه،اخه اصلا با عقل جور در نمیومد :دی آسیاب؟همونایی که نزدیک بونفایر بودن؟
آره خیلی حماسی بود،بعد چندبار مردن،برگشتم Huntsman's Copse چندین بار اون پروانه های سمی رو کشتم تا جایی که دیگه ریسپاون نشن.حدود 20 تا Poison Moss جمع کردم(البته فقط 6تاش استفاده شد،ولی من میخواستم با دست پر برم).بعد برگشتم پیش باس،یه دستم شمشیر،یه دستم،سپر،یه دستم Poison Moss یه دستم Estus Flask :دی بله،من با چهاردست با این باس مبارزه کردم :دی کشتمش یه فحشم بهش دادم :دی

همون pursure رو اگه بتونی با زوبین هایی که اونجا هستن بزنی میشه راحتترین باس کل سری دارک سولز!!:d
من بهش فقط یه دونه soul arrow زدم و کمی از جونش کم شد و لی وقتی که رفتم سمت زوبین و این باسه اومد جلوش با شلیکش مرد! یه دفعه اون خط جونش که تقریبا پر بود همین طوری تا آخرش خالی شد! چنان کیفی کردم:d

من سر Pursurer هم وقتی استفاده از زوبین فهمیدم دفعه بعدی کشتمش :دی

یکی خواهشا جواب بده الان موندم چیکار کنم به هرجا هم که تونستم رفتم .
یکی میتونه راهی رو که میتونم اون کلیدی که میتونه در خونه ی قدیمی تویه ماجولا رو باز کنه بهم با غکس نشون بده ؟

یکی خواهشا جواب بده الان موندم چیکار کنم به هرجا هم که تونستم رفتم .
یکی میتونه راهی رو که میتونم اون کلیدی که میتونه در خونه ی قدیمی تویه ماجولا رو باز کنه بهم با غکس نشون بده ؟

خوب الان 4 تا باس اصلی کشتی حالا برو به طرف drenglic castle اون دری که باز نمیشد الان باز میشه
کلید خونه رو از اولین بونفایر forest of fallen giant از نردبون برو پایین به طرف اون دری که یه دشمن جلو خوابیده برو از اون در هم بر مستقیم پایین به فضای باز میرسی یه درخت جلوت هست از اون برو بالا که رسیدی غار دیده میشه بپر پایین

خوب الان 4 تا باس اصلی کشتی حالا برو به طرف drenglic castle اون دری که باز نمیشد الان باز میشه
کلید خونه رو از اولین بونفایر forest of fallen giant از نردبون برو پایین به طرف اون دری که یه دشمن جلو خوابیده برو از اون در هم بر مستقیم پایین به فضای باز میرسی یه درخت جلوت هست از اون برو بالا که رسیدی غار دیده میشه بپر پایین
منظورت اون دره نزدیک به shaded woods هست ؟ اونکه اصلا الان اصلا باز نمیشه.

- - -ویرایش - - -

من به هریکی از این درایه گنده میرسم مینویسه produce symbol of kings بعدم همینطوری میمونه تویه هر چهارتا باس هم بونفایر هارو روشن کردم .
میشه حداقل یه عکس از اون دری که میگید بذارید ؟
راه undead crypt از همین old house هست ؟ از کجا باید برسم اونجا؟

منظورت اون دره نزدیک به shaded woods هست ؟ اونکه اصلا الان اصلا باز نمیشه.

- - -ویرایش - - -

من به هریکی از این درایه گنده میرسم مینویسه produce symbol of kings بعدم همینطوری میمونه تویه هر چهارتا باس هم بونفایر هارو روشن کردم .
میشه حداقل یه عکس از اون دری که میگید بذارید ؟
راه undead crypt از همین old house هست ؟ از کجا باید برسم اونجا؟

راه undead crypt از همین دره که باز نشده اون درها که مینویسه produce symbol of kings باید بری undead crypt یه ring پادشاه هست اون برداری دستت کنی اون درهای سیاه باز میشه
راستی مگه نگفتی 4 تا باس کشتم اگه کشتی باید باز بشه. نقشه بازی اگه نداری تو همین صفخه های قبل هست تو نقشه نشون داده قطره های به رنگ قرمز
که 4 تا هستن( همون 4 تا غول که باید بکشی) ختما اونا بکشی تا دره
shrine of winter باز بشه بعد ادامش 3 منطقه رد کنی تا king ring بگیری تا اون درهای سیاه باز بشه
اون خونه به جایی نمیره چیزی نداره توش چندا جعبه اخریش ایتم lord vessel داره اون خونه رو بیخال شو کلدش رو هم بهت گفتم کجاست

آخرین ویرایش:
راه undead crypt از همین دره که باز نشده اون درها که مینویسه produce symbol of kings باید بری undead crypt یه ring پادشاه هست اون برداری دستت کنی اون درهای سیاه باز میشه
راستی مگه نگفتی 4 تا باس کشتم اگه کشتی باید باز بشه. نقشه بازی اگه نداری تو همین صفخه های قبل هست تو نقشه نشون داده قطه های به رنگ قرمز که 4 تا هستن ختما اونا بکشی تا دره
shrine of winter باز بشه بعد ادامش 3 منطقه رد کنی تا king ring بگیری تا اون درهای سیاه باز بشه
اون خونه به جایی نمیره چیزی نداره توش چندا جعبه اخریش ایتم lord vessel داره اون خونه رو بیخال شو کلدش رو هم بهت گفتم کجاست
باور کن هرچهار تارو کشتم عنکبوته ، Lost sinner ،The rotten و اون چیز اژدها مانند . باید soul هرچهارتا رو داشته باشم یا فقط باید کشته باشمشون ؟

باور کن هرچهار تارو کشتم عنکبوته ، Lost sinner ،The rotten و اون چیز اژدها مانند . باید soul هرچهارتا رو داشته باشم یا فقط باید کشته باشمشون ؟
باید هر 4 تا رو کشته باشی وقتی اون عنکبوته رو کشتی رو زمین یه رنگ قرمز میبینی اون رو هم بگیر ( برا من همین نگرفته بودم باز نشد بعدش رفتم گرفتمش باز شد)

دیروز داشتم فیلم نگاه میکردم Outlander.2008 یاد dark souls میندازه حال هوای دارک سولز داره اخراش

تونستم برم به drangelic castle الان رسیدم به دوتا مجسمه که مشعل دستشونه بعد از اینکه یه عالمه از اون سربازایه سنگی و فک کنم 4 تا ruin sntinel رو با هزار زحمت کشتم فقط یکی از مشعلا روشن میشه و اون یکی دیگه همینطوری میمونه سه تا در هم بسته میمونه ! درحالی که هیچ دشمنی اطرفم نیست که بکشم تا یکی دیگه روشن شه . الان دقیقا از کجایه drangelic castle باید faarm set رو گیر بیارم ؟

این سِت llewellyn هم خیلی خوبه حتی از Alva set هم سبک تره تنها مشکلش اینه که Poise نداره.
چون Helm نداره من Dark mask بجاش میزارم که خیلی بَد اَس میشه.
07102741717581004171.jpg
آقا اینو از کجا آوردین؟؟
من الان یه عالمه پول دارم ولی نمیدونم چطوری خرجشون کنم!!
یه سوال دیگه: این کلمه ی "فارم کردن" یعنی چی؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or